Цветанов: Лоша координация в МВР е причината за големите разходи по издирването на Сертов

Още от самото начало моят коментар беше да щадим семейството, защото това е личен мотив. Психолозите, с които съм говорил дадоха подобен профил

Още от самото начало моят коментар беше да щадим семейството, защото това е личен мотив. Психолозите, с които съм говорил дадоха подобен профил и мисля, че ако имаше достатъчно добра координация в МВР, нямаше да има нужда да се вдигат хеликоптери и да се влага такъв голям разход. Това каза в интервю за предаването на БНТ „Денят започва“ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод издирването на Петко Серто. „Но мисля, че това е една от най-добрите операции на главния секретар на МВР, този път нямаше жертви в операцията“, коментира още Цветан Цветанов.
На въпрос – дали вече не се иска оставката на главния секретар на МВР, Цветан Цветанов отговори: „Никога не трябва да забравяме „белия автобус“ – когато бяха бити български граждани, които протестираха срещу това, което се случи в България. Никога не трябва да забравяме операцията „Лясковец“, никога не трябва да забравяме начина, по който бяха използвани службите, за да се търси политически оттенък, преди европейските избори, когато Орлин Алексиев беше споменат като един голям кокаинов крал, който се разхожда в България и осигурява трафика на наркотици. Това всичко беше с една-единствена цел – да бъде унищожена ГЕРБ, да бъде дискредитирана ГЕРБ и да може с подобни подходи и механизми, използвайки държавната машина да бъде дискредитиран основния политически опонент, който успя да победи“, заяви Цветан Цветанов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0