Мария Игнатова бременна?

Слуховете за това, че Мария Игнатова и Димитър Рачков ще имат общо дете, витаят в публичното пространство от години. Напоследък обаче чаровната

Слуховете за това, че Мария Игнатова и Димитър Рачков ще имат общо дете, витаят в публичното пространство от години. Напоследък обаче чаровната блондинка дава недвусмислени знаци, че май слуховете за бременността й ще се окажат верни. Широката рокля, с която бе облечена на последния концерт на „Х фактор“, засили съмненията на зрителите, че любимката им ще дари с бебе половинката си Димитър Рачков, пише „Стандарт“.
Водещата на музикалното риалити почти призна, че ще пак ще става майка, след като Мария и Алекс Раева обявиха, че един от участниците, Георги Бенчев, е станал баща. В изблик на еуфория Игнатова с огромна усмивка заяви, че бебето на Бенчев няма да е единственото през този сезон на шоуто. А след това потърка корема си с ръце.
Но аналогична случка имаше и през ноември. Тогава Мария изрече същите думи. Така че действията й отново оставиха у зрителите впечатлението, че блондинката може би се шегува с второто си майчинство. Рачков винаги е изглеждал зевзек, но Мария по нищо не му отстъпва, коментират техни близки. Тя умее да ръси каламбури и закачки с непроницаема физиономия.

COMMENTS

WORDPRESS: 0