Хороскопът

Хороскоп за 07.11.2014 Овен 21 март – 20 април Не предизвиквайте съдбата с лични забележки и критики, контролирайте сексуалните си връзки.

Хороскоп за 07.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Не предизвиквайте съдбата с лични забележки и критики, контролирайте сексуалните си връзки. Съветът е да бъдете внимателни, да не провокирате околните и да не позволявате намеси. Вероятни са проблеми в отношенията поради имотни и наследствени делби. Не е време за предявяване на претенции и за делене на това, което не може да се раздели. Лесно се отива в крайности и още по-лесно се късат отношения, градени с години. Сънищата ви дават решение на наболелите проблеми, стига да ги изтълкувате правилно.
Телец
21 април – 20 май
Ден на голямата лакомия, на желанието да вземеш всичко за себе си, без да се съобразяваш с околните. Лесно се влиза в скандали и интриги, които ще се разрастват във времето и вероятно ще засегнат и странични хора в ситуацията. Защитавайте справедливи каузи, не предявявайте права към територии и собствености, които е добре да се разделят или споделят поравно между страните. Днес парите и притежанията стоят на първо място, прогонвайки любовта и отравяйки живота на мнозина.
Близнаци
21 май – 21 юни
В този ден се активизират не само скритите, но и прикритите амбиции и желания, за които дори сами не се досещаме. Съветът е да се контролирате максимално, да не влизате в спорове, да бъдете добронамерени към околните и да опитате да смекчите тона, независимо дали сте прави или не. Днес може и да ви направят път, да се отдръпнат и да ви простят, но утре ще срещнете открито противопоставяне, което може би ще заслужите с държанието и поведението си в днешния ден. Заедно с диетата спазвайте и добрия тон.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят носи късмет и някакво особено изживяване, за което ще се плаща в следващите дни. Вървите към изневери, към пропуски и отсъствия, които ще предизвикат партньори, шефове и колеги и ще ви поставят в изолация. Смирете се, помирете се, не казвайте големи думи, ако след тях не следват големи дела. Може да се върнете от средата на пътя, по който тръгвате, без да помислите. Не е ден за поемане на трудно изпълними ангажименти. Не са изключени стомашни неразположения. Ако спазвате диета, ще се прочистите и ще отслабнете.
Лъв
22 юли – 22 август
Вероятно е да прекалите с изискванията си към колеги и близки, да прехвърлите задължения и отговорности на партньора у дома и да се опитате със сила да постигнете това, което в момента ви е отказано или забранено. Активизира се вътрешният змей на желанията във всеки от нас. Някой ще заграби позиции, активи и възможности, предназначени или принадлежащи на друг, смятайки, че така добива сигурност. От особено значение е да се смирите, да разгледате и другата гледна точка и да не се карате с никого.
Дева
23 август – 22 септември
С голяма вероятност днес ще получите това, което искате, ще разполагате с пари и екстри, които може и да не са предназначени за вас, но ще удвоят и удовлетворят амбициите ви. Не тръгвайте в посока на лакомията, не се опитвайте да заграбвате позиции и средства, определени за друг. На всички нива се действа задкулисно и манипулативно. Извивате ръцете на врагове и конкуренти, но още утре ролите ще се сменят, ще трябва да плащате за стореното днес. Не се претоварвайте и не се занимавайте с магически ритуали.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес най-магическото, което може да се направи като ритуал, е да се спазва диета, да се ограничат контактите, да се сведат до минимум забежките, забележките и провокативната нагласа в поведението. По този начин ще си спестите грижи, неудобства и неприятности, за които в момента не си давате сметка. Намалете и темпото на работа, не поемайте излишни отговорности. Ден на съдбовни привличания, които може да се окажат съвсем неподходящи в бъдеще. Посетете приятели и близки, нуждаещи се от обгрижване и любов.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Рисков ден особено за родените в последната декада. Страстите трудно се удържат, амбицията взема връх над здравия разум, а чувствата са заменени от желанието за секс. Пълнолунието превъзбужда и води до липса на самоконтрол. И най-малката искра в отношенията може да запали големи пожари и по някакъв начин да ви извади от строя. Лош ден за уреждане на имотни и наследствени спорове. Старайте се да запазвате връзките си, а не да ги подлагате на изпитание. Ден на маниакалните депресии.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Каквото си надробите днес, това ще сърбате утре. Бъдете по-благосклонни към грешките на близки и любими хора. Не излизайте от отъпканата пътека на разбирателството и компромиса. Тенденцията е решенията да се вземат повече емоционално, отколкото със силата на разума. Още утре ще изтърпите наказанията за днешните си грешки и нетактично поведение. Ако към всичко това добавите порция нелоялност или изневяра, не се чудете откъде ще ви дойдат проблемите. Спазвайте диета на всички нива.
Козирог
22 декември – 20 януари
За човек, който умее и знае как да контролира страстите, денят не носи проблеми. Вървете си по пътя, не отклонявайте глава в посока на хора и събития, които може да ви вкарат в неприятности и преразход на сили. Вземете от живота това, което ви се дава, и не питайте за още. От няколко посоки към вас тече сила и подкрепа. Денят ще се окаже продуктивен и благодатен, ще донесе ползи и предимства, които другите ще загубят с нетактично, непривично или неприлично поведение. Днес е вашият шанс, използвайте го разумно.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес с лекота ще ви излъжат при покупки и договаряния. С още по-голяма лекота се доверявате на непроверени хора, давате и обещания, които ще ви костват много и няма да си заслужават обещаните ползи. Ден на краткотрайните блаженства и удоволствия, които ще се заплащат с месеци. Не си и помисляйте точно днес за изневери, не търсете начин да излъжете някого, защото вие ще бъдете излъганият и ощетеният. Тази вечер бъдете сред близките и любими за вас хора. Мислете позитивно.
Риби
20 февруари – 20 март
И при вас днес ще дойде късметът, който ще изисква плащане с лихвите в следващите дни. Внимателно преценявайте ползите и загубите от всичко, което предприемате. Не се поддавайте и на непроверената реклама. Вероятно е сами да извлечете ползи от по-големи от вас наивници. Като цяло денят носи съмнителни придобивки и чувства, които са под въпрос. Спазвайте диета и ще отслабнете, смирете амбицията и ще напреднете. Не се препоръчва магическа дейност, не слагайте и силни парфюми, за да не отблъснете любимите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0