Инфаркт е причината за смъртта на бащата на сестри Белнейски?

Както 24България съобщи, бащата на сестри Белнейски бе открит мъртъв. Проверява се дали 56-годишният мъж е имал заболявания на сърцето. Според и

Както 24България съобщи, бащата на сестри Белнейски бе открит мъртъв. Проверява се дали 56-годишният мъж е имал заболявания на сърцето. Според информация той е издъхнал от внезапен инфаркт, докато е бил на работа. Тялото е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. Все още не е ясно кога ще бъде погребението на Стоимен Белнейски.
Основната причината за здравословните проблеми на железничаря бе страшната трагедия, сполетяла Фани и Стоимен с жестокото убийство на двете им дъщери.  Росица и Христина Белнейски бяха обявени за общодържавно издирване по сигнал на родителите им на 27 януари 2006 година. Оказа се, че момичетата са видени за последно живи на 28 януари 2006 година в полунощ, когато са заснети от камера на банка в Пазарджик. След това следите им се губят до 31 януари, когато телата им са намерени в местността „Грамадите“ край Брацигово.
Тогава новината за убийството им потресе цялата страна. Разследващите търсиха убиеца около две години безрезултатно. Пробивът дойде в края на 2008 година, когато експертите откриха следи от Лазар Колев под ноктите на Росица и във вагината на Христина.
За престъплението на доживотен затвор без право на замяна бе осъден Лазар Колев. Три години след загубата на Росица и Христина семейство Белнейски си осинови момиченце – Мария, което отглеждаше с голяма любов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0