Хороскопът

Хороскоп за 12.02.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на крокодила. Кой каквото може да захапе, ще го направи и няма да се отказва. На всички нив

Хороскоп за 12.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на крокодила. Кой каквото може да захапе, ще го направи и няма да се отказва. На всички нива текат реформи, организира се по нов начин животът и работата ви, дори и без ваше участие. Апетитите са големи, не пропускайте да заявите претенции и желания и в утрешния ден да тръгнете в желаната посока независимо от спънките и пречките по пътя. Не се включвайте в колективни инициативи, тълпата е неуправляема. Ще ви бъде оказван натиск да приемете дори и неприемливи предложения. Дано имате сила да откажете.  
Телец
21 април – 20 май
Ден, свързан с насилието, с огромните апетити и амбиции, с желанието да се поглъща и употребява, да се потискат тези, които лесно се поддават на манипулация, и да се заплашват тези, които не го правят. Бъдете внимателни, не участвайте в публични изяви, не подписвайте нови договори, особено ако са колективни и само шефът определя условията. Стари рани се отварят, нещо скрито отново се възпалява в тялото и в душата. Не оставяйте дома без надзор, заемете се с прочистващи и обновяващи дейности.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днешните ви ходове ще провокират агресия и намеси, ще поставят в патова ситуация не само конкурентите, но и близките ви хора. Вече болезнено ще се усети нуждата от реформи. Ако днес не нападнете, ще ви нападнат, ако не влезете в битки, ще ви сложат клеймото на страхливец, а ако не останете у дома, ще пропуснете нещо важно и интимно, за което дълго ще ви се сърдят. Но ако погледнем ситуацията от друг ъгъл, този ден е символ на саможертвата, покаянието и прошката. Ще разберете кой ви обича и цени.
Рак
22 юни – 21 юли
Заемете се с разчистване на терена. Време е да сложите в ред отношенията, които ви вредят, които ви разконцентрират и пречат да живеете щастливо и да изпълнявате личната си програма. Апетитите се изострят. Поставяте ултиматуми и получавате такива, правите заявки и ви дават нареждания, изпълнението на които си остава ваша отговорност. В деня на крокодила, ако не нападнеш, ще те нападнат и елиминират от играта. Затова трябва да сте особено бдителни, за да запазите постове и позиции. Разменят се удари под кръста.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес не се играе по правилата. Предстоят детронации, които може да засегнат болезнено родените в последната декада. Сами може да влезете в капана на конкуренцията с недобре преценени и обмислени ходове. Не подписвайте нови договори, не търсете посредници и не участвайте в колективни игри. Забраните включват още да не се поддавате на гнева, да не си режете ноктите и да не се подстригвате. Неблагоприятен ден за хирургически интервенции и аборти. Отложеното за утре ще донесе победи.
Дева
23 август – 22 септември
Днес може да успеете и да реализирате плановете си, използвайки като ракета носител чуждите действия и амбиции. Ако се прикрепите и към нечия кандидатура за бизнес проекти, власт и престижни позиции, ще вдигнете нивото и ще спечелите предимства. Постарайте се да приключите работа, която отдавна сте обещали. Ще си имате неприятности тази вечер, ако забравите и за обещанията, дадени на партньора. Навлизате в двудневен тежък и рисков период. Не планирайте пътувания и отсъствия от дома.
Везни
23 септември – 22 октомври
Символи на деня са прошката и покаянието, както и саможертвата в името на децата и на хората, които обичаме. Бъдете особено внимателни. Не бързайте да подписвате нови договори, не се включвайте в колективни начинания, за които никой не отговаря персонално. Днес печелят хората с огромни апетити, амбиции и влияние. Парчетата от общата баница бързо се разграбват. Ще има доста ограбени и ощетени, но това няма веднага да се разбере. Каквото приключите, ще ви донесе ползи, пари и известност.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Родените в последната декада са на прага на завоевание, от което после ще се чудят как да се измъкнат. Апетитите са големи, сексуалната енергия излиза от контрол. Вероятно е да се обвържете с нелоялни партньори, с хора, които ще се опитат да ви използват по всички направления на живота. Сами може да се впуснете в подобни начинания, преследвайки този, който ще ви осигури пари и влияние. Днес по един или друг начин всички сме ловци и всички сме жертви. Не вземайте окончателни решения с кого и накъде.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес ще получите покани, ще бъдете обект както на атаки, така и на примамливи предложения и обещания, които едва ли ще се изпълнят. Не работете в екип и не подписвайте колективни трудови договори. На всички нива ще бъдат направени опити за манипулация и използване. Трудно ще защитите интереси, позиции и права. Комплексите от миналото ще ви пречат тази вечер и в любовта. Добре е да приключвате, а не да започвате. Утре ще направите своя печеливш ход, ще се радвате на награди и протекции.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят изисква пост и въздържание, отказ да се правят стъпки в бизнеса и личните отношения. Не се знае кой кого лъже и заблуждава, но в крайна сметка ще разберем, че лъжем само себе си. Отнасяйте се с подозрение към всичко предложено в луксозна опаковка. Вътре ще се окаже поредната илюзия. Не се обвързвайте, не се женете, не подписвайте нови договори и не теглете кредит. Каквото отложите за следващите дни, ще мине много по-добре. Днес няма насита, тенденцията е да вземеш каквото може и да бягаш.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Труден ден за родените в последната декада. Очак­вайте опити за зарибяване и натиск в посока на отношения и дела, по които вече сте си казали мнението. Ще ви разколебават и отклоняват от целта, ще се чувствате притиснати и употребени, а това ще възбуди старата ви алергия или агресивната ви реакция. По-добре замълчете, вместо да кажете и направите нещо не на място. Ще ви се иска да се откажете от дадените обещания, но трудно ще ви се получи. Слагате си главата в торбата с подписването на нови договори.
Риби
20 февруари – 20 март
Ако днес се движите в сянката на победителите, ще има нещо и за вас. Ще се окажете в по-добра позиция и в състояние да спечелите някого за личните си цели и амбиции. Действията и начинанията ви ще носят печалби, но може да настроят негативно част от близките ви. Ревността и тормозещите чувства са част от играта, която не играете по правилата. Още утре ще си плащате за днешните забежки и грешки. Но в момента изживявате нещо желано и мечтано, заемайки позиции, определени за друг.

COMMENTS

WORDPRESS: 0