Бащата на убитата Вероника получи подарък от нея по куриер

Бащата на Вероника, която беше убита на 28 февруари във Велико Търново, получи подарък от нея. Куриерът с пратката пристига в дома на родителите

Бащата на Вероника, която беше убита на 28 февруари във Велико Търново, получи подарък от нея. Куриерът с пратката пристига в дома на родителите на момичето точно в момента, в който при тях бе екип на Нова телевизия. „Това е подаръкът, който трябваше да ми подари на 1 март. Вместо да ми го даде със собствените си ръчички, тя ми го е пратила по куриер“, разплака се Трайчо Трайков. „Беше си наредила багажа за пътуване и подаръка, който беше за мен. Работните й дрехи ги нямахме. Цяла нощ обикаляхме, под моста, около моста – виках, плаках – нищо. Отидохме до работата й, после до полицията. 15 минути беше от работата й до тях. Къде е убита, не можем да кажем – завирахме се къде ли не. Когато отидохме, тя беше извадена, откарана в моргата. Много пъти сме обикаляли, но не сме я видяли. Първата ми мисъл беше, че е отвлечена за търговия. Прибягнахме до врачки – но ни врачка, ни църква, нищо не помага. Когато откриха тялото на Вероника, бяхме при врачката. Поискахме да отидем в моргата, да си я видим“, през сълзи разказа Трайчо.
„Докато не ми покаже как го е направил, защо го е направил, къде, няма да повярвам. Искам точно мястото къде, обхождали сме го и денем, и нощем. Кръв нямаше там. Тялото на Вероника не отговаря на тридневен престой във вода, но ние не знаехме какво да питаме“, добави и майката на Вероника.
„С какъв мерак, с какво желание обзаведохме жилището й, да си живее, да си работи. Наложи се за няколко часа да й изградим друго. Сега мога да отида, да я откопая и да си я видя. Но какво ще видя – едно смазано лице, което няма нищо общо с дъщеря ми“, каза бащата на 23-годишното момиче.
„Продължаваме, защото имаме и друга дъщеря, чакаме и внуче. В края на месеца трябва да се роди“, каза и майка й. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0