Хороскопът

Хороскоп за 28.10.2014 Овен 21 март – 20 април Форсирайте нещата във всяка важна и отговорна за вас ситуация. Не е време да изчаквате, да

Хороскоп за 28.10.2014
Овен
21 март – 20 април
Форсирайте нещата във всяка важна и отговорна за вас ситуация. Не е време да изчаквате, да се съобразявате с този и онзи, да отлагате взимането на важни решения и да пропускате изгодните шансове. Обадете се на тези, за които мислите и чакайте обаждания от чужбина. Денят дава възможност да се обединят силите на хора, които се намират далече един от друг и да се постигне максималното в бизнеса и връзките. Интуицията дава верните решения, а разумът не пропуска да ги провери и реализира. Действайте изпреварващо.
Телец
21 април – 20 май
До обед не спазвайте диета, няма да напълнеете. Организирайте си делови срещи на масата за преговори. Може да получите покани и предложения, които ще реализирате успешно в следващите дни. На пътя ви застава важен благодетел. Не отблъсквайте протегнатите ръце, а ако вас ви отблъснат, опитайте пак в подходящ момент. Ситуацията се мени с бързи темпове и това, което днес не е могло да стане, до два дни ще го получите. Навлизате в силен и творчески период. Препоръчват се връзки с чужбина.
Близнаци
21 май – 21 юни
Труден ден за родените след 12 юни. Животът ви дава няколко посоки на избор, но някой се опитва да ви ограничи и насочи мислите ви в изгодна за него посока. До обед проведете принципни разговори, проучете нещата, не бързайте да си стискате ръцете с тези, които прекаляват с изискванията си. Следобед ще осъществите важни връзки с чужбина или със странични хора в ситуацията, а това ще помогне да вземете правилното решение. Не е време за недоволство, а за работа и поемане на отговорности.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят дава възможност да се взимат решения не само със силата на ума, но и интуитивно. Ако нещо ви подканва да тръгнете в различна посока, направете го. Следобед навлизате в труден за бизнеса и работата ви период. Правите избор в момент, когато ви се иска да използвате и двата варианта и да бъдете и с двамата партньори, които са насреща. Попадате в принудителна или доброволна изолация. Родените в първата декада постепенно увеличават градуса на агресията и до утре влизат в опасни връзки и конфликти.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на атака по всички фронтове на живота. До обед поемете подадените ръце, сключете важен за вас договор, обединете силите си с качествени партньори. Следобед получавате и допълнителни покани от чужбина. Ден за преговори с чужденци и търсене на нови пазарни ниши. Не се страхувайте да кажете каквото мислите. Днес емоциите вършат добра работа, особено ако усетите кога е моментът да се усмихнете или да заплачете. Ако плачете и насън, това е знак за пречистване. Ще разберете за нещо, което са ви спестили или отнели.
Дева
23 август – 22 септември
До обед с действията си помагате на някой друг да изплува. Дано това са важните за вас хора, а не  конкуренцията, която веднага ще ви забие нож в гърба. Следобед влиянието и възможностите ви нарастват. Оказвате се търсени и желани съюзници и съдружници и до два дни работите ви потръгват. Очаквайте предложения и покани от чужбина. Може да откриете скрития смисъл на връзката си с някого. Действайте изпреварващо в професионалния избор. Явете се на конкурси и прослушване. Вие сте на ход до четвъртък.
Везни
23 септември – 22 октомври
Станете рано, организирайте до обед срещи и разговори, които могат да ви подкрепят и насочат в изгодна за бизнеса ви посока. Нищо да не се отлага да после, за утре или за друг път. Следобед навлизате в рисков период и до четвъртък ситуацията при вас ще се затяга, ще има конфликти и изблици на агресия. Здравето ще е нестабилно, а отношенията трудно ще се поддават на контрол. Вървите към грижи и недоразумения. Не приемайте неизгодни оферти, доверете се на интуицията си. Конкурентите ви готвят изпреварващ ход.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Време е за изпреварващи действия в тила на конкуренцията. До обед сключете договори  и направете крачката към изгодни делови и лични партньорства. Не се ограничавайте нито в храната, нито във връзките. Следобед се ориентирайте към проучване на новите варианти към преговори с чужбина и участие в странични на дейността ви проекти. До дни имате шанс да разширите деловите си връзки и контакти. Не отказвайте участия в творчески изяви тук или в чужбина. Ден на интуитивни прозрения за пътя напред.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
За родените в последната декада късметът ще действа преди обед. Уплътнете времето си, не се разсейвайте и не бягайте от възможните срещи и варианти на избор. Тенденцията е да получите изгодни предложения и да направите изпреварващ ход. Днес „рано пиле, рано пее“ и още по-рано си прибира печалбите. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на позиции и лични интереси. Следобед се доверете повече на интуицията. Ако нещо ви изглежда съмнително, проверете го по няколко канала, преди да направите избора си.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят обещава късмет и осъществяване на важни цели и амбиции. Родените в първата декада ще бъдат изложени на атаки и провокации, но точно те ще помогнат да излезете от застоя, да реагирате навременно и да вземете правилното решение. Тази вечер ще има усмивки и сълзи, самоконтролът ще е от съществено значение, за да не изгубите нишката, която ви води към целта. Може да получите изгодно предложение от чужбина и до дни да вземете радикално решение за промяна. Действайте по инстинкт.
Водолей
21 януари – 19 февруари
До обед и за вас късметът ще работи, ще ви канят за участия в изгодни проекти и бизнес начинания. Бъдете пределно делови и отговорни. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, не се спирайте и ограничавайте, а добре проучете нещата и опитайте да тръгнете в тази посока. Интуицията ви подтиква към срещи и разговори, които ще се окажат печеливши и изгодни във времето. Сключете нови договори. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Обаждат се и приятели от чужбина. Чакайте покани.
Риби
20 февруари – 20 март
Трудно начало на деня за родените след 12 март. Позволявате да ви налагат мнения и да се намесват в личния ви избор. Градусът на напрежението нараства и към обед може да се очакват конфликти. Но след това, една среща и разговор ще ви подействат отрезвяващо. Навлизате в стабилен период и до дни правите верен избор. Съветът на деня е да позволите на вътрешния усет за нещата да ви ръководи. Интуицията ще ви измъкне от засипващите ви проблеми. Вечерта отдъхнете в приятелска среда и в нечии прегръдки.

COMMENTS

WORDPRESS: 0