Мая Манолова: Бойко Борисов да не извива ръцете на парламентарната си група и да се държи мъжки

„Бойко Борисов да не извива ръцете на парламентарната си група и да се държи мъжки", призова депутатката от БСП Мая Манолова премиера по време н

„Бойко Борисов да не извива ръцете на парламентарната си група и да се държи мъжки“, призова депутатката от БСП Мая Манолова премиера по време на дискусия с пострадалите длъжници на банки от частни съдебни изпълнители в парламента. Причината за думите й пък е призивът на Бойко Борисов пред структурата на партията „Предприемачи“ миналата неделя да не се поддават на популизма на Мая Манолова да орязват правата на банките да събират дълговете си.
На днешната дискусия Манолова получи и подкрепата на Димитър Байрактаров, който също е сред вносителите на втори законопроект със същия смисъл. И двете предложения бяха приети на първо четене, но вносителите им са сигурни, че няма да бъдат одобрени на второ четене след думите на Борисов.
Манолова каза пред хората в парламента, че тези законопроекти не са на партията й, а на гражданите и че откакто ги е оповестила, получава стотици писма. Но масираната некрасива и аргресивна пропаганда не само на премиера, но и на хора като Левон Хампарцумян и различни анализатори й подсказвали, че тези закони няма да влязат в сила.

COMMENTS

WORDPRESS: 0