Хороскопът

Хороскоп за днес 07.01.2015 Овен 21 март – 20 април Благодатен ден за срещи, делови и лични контакти, за гостувания на любимия Иван и Ивана, з

Хороскоп за днес 07.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Благодатен ден за срещи, делови и лични контакти, за гостувания на любимия Иван и Ивана, за семейни и приятелски сбирки. Всяко запознанство ще е от значение. Ще свършите много добра работа на масата, дано да не прекалите с алкохола и да се окажете под масата. Денят е благоприятен за нови творчески и лични инициативи, за старт на нова програма и за сключване на перспективни договори. Чудесен ден за сключване на брак, висшата любов ще ви пази. Ангажиментите ви са повече от възможностите, денят минава неусетно.
Телец
21 април – 20 май
Денят изисква активност и готовност да се отстояват позиции, права и гледни точки. Ще срещате отпор, ще се наложи да размахвате пръст, но може и обратното да се случи. В момента битката не е толкова за позиции, колкото за доминиране на съответната позиция. Хора с по-малки възможности от вас може да ви станат началници. Трудно ще понесете положения, при които ви се отнемат права и пълномощия. Ако сте сънували неприятен сън, това е знак, че битката е решаваща и проблемите бързо трябва да се решат.
Близнаци
21 май – 21 юни
Отваря ви се много работа в днешния ден, но и ползите ще са големи, ако подходите на ниво и свършите всичко отговорно. Добре е за подписване на нови договори и за сключване на брак. Разкрепостете се, излезте от рамките на ограниченията, които сами сте си наложили или друг ви е вменил като начин на поведение и реакция. Време е да разчупите стереотипите, да покажете на какво сте способни и на какво държите. Ще получите информация, която ще се окаже липсващото звено от пъзела, който подреждате.
Рак
22 юни – 21 юли
Днес и утре в живота ви може да се появят спонсори и неочаквани покровители. Ситуацията може да се обърне и сами да изиграете ролята на благодетел. Чакайте важни обаждания и покани. Ако отивате някъде с намерение да дадете, ще ви дадат, а където отивате с претенция, ще получите предложения с клаузи, които внимателно трябва да проучите. Изискването е да не ви напуска чувството за мярка, да не губите трезвия си поглед в ситуацията и да не се отпускате когато ви правят комплименти. Всичко казано е само част от играта.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес и утре сте в особено силна и печеливша позиция. Денят се свързва с виното и камбаната, с празника на любимия ни Иван, с възможността да се видим на по питие и да обсъдим създалото се битие. Отивате някъде на веселба, но ще свършите много добра работа или ще откриете бъдещия си партньор и съюзник. Оглеждайте се. Днес съдбата ви готви подарък, събира ви с точните хора, помага да направите нужните асоциации и да разрешите отдавна тормозещ ви проблем.
Дева
23 август – 22 септември
Днес може уютно да се наместите под нечие крило, да се сдобиете с благодетел и спонсор и да се включите в спонсорски програми. Всичко, което предприемете, ще носи ползи и ще отваря път към по-добра работа и доходност на заниманията ви. Това, което се изисква от вас в момента, е да разчупите стереотипите, да не се държите толкова закрепостено към стари догми и стари величия. Време е да проявите инициатива, да излезете от обръча на ограниченията, в които се движите. И алкохолът в умерени количества помага.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден за песни, танци и веселие. Честито на именяците. Алкохолът помага да се разкрепостим, да излезем от състояния на зацикляне, да направим крачката, от която в миналото сме се плашили. Бъдете внимателни, лесно се прекрачват границите и се отива към неконтролируемо поведение. Който успее да балансира нещата, ще извади голям късмет, ще привлече на своя страна спонсори и съмишленици, които ще свършат по-голяма част от работата и задълженията му. Чудесен ден за брак и предложения. Висшата любов ще ви пази и закриля.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
И независимо че съветът за деня е да не се прекалява и отива в крайности, вие с голяма вероятност ще го направите. Изискването да се разчупят стереотипите не означава да счупите нечия глава, която не е съгласна с вас или по някакъв начин ви ограничава. Ако сте сънували приятен сън, значи всичко ще ви се размине и ще се обърне на майтап, но ако сънят е бил подтискащ и неприятен, трябва да сте много внимателни в изяви, действия и изказвания, за да не нарушите крехкия семеен или служебен мир.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ако мислите реалистично и не позволявате на фобии и настроения да ви действат, днес може да направите важна крачка към по-добра работа и лична връзка, към взаимодействие с човек, който може да ви помогне в живота и кариерата или да ви насочи към нещо по-добро в бизнеса. Именяците черпят. Някъде сред гостите е и търсеният от вас човек. Оглеждайте се, преценявайте добре всяка покана, не отхвърляйте прибързано предложения за среща или делови разговор. Начинания, стартирани и уговорени днес, ще се развиват успешно.
Козирог
22 декември – 20 януари
Денят дава много посоки на избор, възможност да организирате срещи и разговори с влиятелни личности и сами да повлияете на нечий избор. Всичко предприето има тенденция да се развива добре във времето напред, да носи ползи и предимства, да стабилизира семейния ви живот и да пренасочва силите ви към по-доходен и печеливш бизнес. Добре е да се сключи нов договор. От днес и църковният брак е разрешен, така че действайте и не протакайте нещата, ако сте намерили подходящия човек.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Родените около 5-10 февруари ще изпитват повече неудобства и натоварвания, ще срещат открито и прикрито противопоставяне и ще качват градуса на адреналина. Луна и Юпитер ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Интересите ви ще бъдат противопоставени на шефските или на групата, в която се изявявате. Денят е добър за крачка към нова работа, но в старата някой ще направи опит да ви настъпи и ограничи. Внимавайте с алкохола, за да не вземете грешното решение. Превръщате лесно свободата в слободия.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес и утре е добре да стартирате нови дейности и бизнес, да подпишете нов договор и да направите любовно предложение. Денят отпушва тапата на задръжките и духът на желанията излиза навън, бъдете много внимателни с алкохола на празника, за да не се събудите оженени или разведени, назначени или съкратени. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии, които на първо време веселят и разнообразяват отношенията, но след направената вечерта равносметка някой ще плаче или ще ви потърси сметка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0