Хороскопът

Хороскоп за 30.03.2015 Овен 21 март – 20 април Ден с възраждаща сила. Всичко може да се постигне. Дори и непостижимото преди може да стане

Хороскоп за 30.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден с възраждаща сила. Всичко може да се постигне. Дори и непостижимото преди може да стане реалност с един разговор, едно обаждане или признание. В живота ви се появяват тайни и явни източници на сила. Родът се сплотява, усилията се насочват към благоустройството на дома и офиса, към финансиране на нови проекти, за уреждане на документи и разрешителни. Юридическата ви позиция е силна, а утре с навлизането на Меркурий във вашия знак и финансово ще се стабилизирате. И най-неприятните неща ще се уредят бързо. 
Телец
21 април – 20 май
Днес може да постигнете много с увещания и убеждаване, с желание да се постигне консенсус по спорни лични и семейни дела. Енергията ви се усилва, а утре и разпоредителната ви сила ще нарасне с навлизането на Марс във вашия знак. Съветът към тези, които се опитват да ви изнудват, е да се смирят и приемат днешните ви условия, защото утре вече ще налагате своите и ще действате безкомпромисно по всички линии на живота. Ден за самовглъбение. Включва се каналът на кармичната родова памет.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес и утре ще постигнете максималното в предлагащите се условия. Добре е да си представите мислено това, което искате да постигнете. Вижте с подробности картината на бъдещия си дом, офис или лична връзка. Денят се свързва с фонтана от преливаща творческа енергия, която ще ви вдъхнови за основни промени и реорганизации в начина ви на работа и живот. Направете всичко, за да се улесните дейността си. Разпределете ролите. Чудесен ден за начало на строителни и възстановителни програми.
Рак
22 юни – 21 юли
Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Ден свързан с кармата на рода, с традициите, с възможността да се възобновят стари връзки, да се реставрира къщата на село, да се обнови офиса, да се направят подобрения у дома и на работното място. Символ на деня е фонтанът от постоянно преливаща енергия, която ни кара да се замислим за личната си и духовна самостоятелност. Направете всичко възможно, за да зависите по-малко от странични фактори и лица, от чуждия избор и желания.
Лъв
22 юли – 22 август
Родените около 1-10 август днес може да почерпят. В живота ви ще се появи възможност, която отдавна търсите. Сами ще изиграете спонсорска роля в нечия работа, избор и начин на живот. Съдбата среща този, който има едно с този, който предлага друго и двамата се напасват чудесно. Не отклонявайте предложения. Сега е моментът да стартирате нови творчески проекти, да организирате срещи и разговори с тези, които могат да ви подкрепят, финансират и рекламират. Мислете повече за нуждите на семейството.
Дева
23 август – 22 септември
Ден както за работа, така и за активен отдих. Насочете усилията си към подсигуряващите фактори, към всичко, което ще подкрепи личната ви инициатива и самостоятелност, ще подсигури дома и нуждите на близките. Не се разсейвайте в странична посока. Сега е моментът да се оправят семейните и колегиални отношения, да се пресметне кой от какво се нуждае и какво ще струва това на общия бюджет. Помислете за традициите, разпределете ролите в семейството, разберете се кой и за какво отговаря на работното място.
Везни
23 септември – 22 октомври
Символ на деня са градежът и съзиданието. Не рушете, опитайте да възстановите не само стари връзки и отношения, но и да направите някои ремонти и обновяващи действия у дома и на работното място. Всичко негативно случващо се днес ще се преодолее с лекота, ще намери бързото се разрешение и ще се забрави. Препоръчва се медитация над кармата на рода. Подновете роднински и междусъседски отношения, обмислете съвместни инициативи и ремонти. С действията си осигурявате и по-добро бъдеще за децата.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
За родените във втората декада денят предлага изкушаващи положения на избор, които ще ви отдалечат от семейната програма, ще ви дадат възможност да заминете и да оставите тежестите и задълженията на близките. Една командировка може бързо да приключи поради случващото се у дома. Заедно с това може да влезете и в неприятни отношения с шефовете, особено ако не сте съобразили своята програма с тяхната. Доверете се на интуицията и продължете това, което несъзнателно сте започнали да правите.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Денят възражда стари амбиции, прокарва пътека към сърца и съдби, свързва тези, които дълго са били разделени или застопорени в личната си инициатива. Чудесен ден за сключване на нови партньорски договори, за първа копка, за начало на ремонтни и възстановителни дейности. В живота ви ще се появят неочаквани спонсори, тайни и явни източници на сила и енергия. Ще получите подкрепа в подходящия момент и ще завършите в срок каквото сте обещали. Съобразете се с нуждите на дома, близките и децата.
Козирог
22 декември – 20 януари
Един от най-благоприятните дни за начало на строителство на нов дом, офис или селскостопански постройки. Всичко предприето ще носи късмет и ще трасира амбицията ви в една по-далечна перспектива. Символ на деня е фонтанът от бликаща жизнена енергия. Личният ви потенциал търси поле за изява. Не се ограничавайте и стопирайте, търсете спонсори, начини и средства за задвижване на стари и нови програми и за постигане на отдавнашна мечта. Всичко предприето ще носи ползи и печалби. Сключете нови договори.
Водолей
21 януари – 19 февруари
И за вас денят носи активност и амбиция, но не в посока на семейството и родовия интерес. В живота ви ще се появят изкушаващи фактори, които ще ви заблуждават, че работят за ваше благо. Днес всеки дърпа чергата към себе си, а вие направо я подарявате на хора, които не биха се застъпили за вас, не биха ви подкрепили и защитили. Задвижва се родовата карма, каквото има да се изплати ще започне да се изплаща. От действията ви може пострадат близките. В момента гоните химери. Вървите и към неравностойни любовни връзки.
Риби
20 февруари – 20 март
Ще сънувате ярки и приятни сънища, но те едва ли ще се сбъднат. В днешния ден с голяма вероятност ще сбъднете една мечта, ще направите връзка с хора, които ще ви подкрепят в личните и професионалните инициативи, ще финансират ваши проекти, покупки и ремонти. Ден за първа копка на свой терен. Семейните ресурси се обединяват. Ден за медитация над кармата на рода. Пред­ставете си с подробности и колкото можете по-ярко това, което искате да постигнете, и то ще започне да се получава. Добре е за начало на ремонти и строежи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0