Хороскопът

Хороскоп за 04.11.2014 Овен 21 март – 20 април Преди да поискате каквото и да било днес, дайте, обгрижете някого, направете едно добро де

Хороскоп за 04.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Преди да поискате каквото и да било днес, дайте, обгрижете някого, направете едно добро дело независимо ситуацията, в която се намирате. Мислете позитивно, не влизайте в скандали. Към обед нещо неприятно може да се случи и да обърка плановете ви. Вероятно е да се нуждаете точно от помощта и подкрепата на тези, с които сутринта сте се скарали. Родените около 5 април да бъдат особено внимателни с документи, подписване на договори и диагностики на заболявания. Всичко да се проверява по няколко пъти.
Телец
21 април – 20 май
Ден на сърцето, подключваме се към канала на космическата любов и милост. Дано нещо приятно и обгрижващо ви се случи. Чакайте добра вест до вечерта. Съветът е да съберете и раздадете ненужните дрехи, да дарите с обич и внимание тези, които имат нужда от подкрепа. Протегнете ръка, проявете поне състрадание, ако нямате възможност да помогнете материално. До вечерта нещо особено ще се случи в живота ви, което ще донесе ползи и печалби в следващите два дни. Съдбата бави, но не забравя.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес се дава милостиня, правят се желани подаръци, посещават се роднини и приятели, към които чувствате дълг, притегляне и обич. Не си позволявайте прояви на злоба и ненавист. Бумерангът на стореното добро или зло ще се върне. Към обед в живота на много хора ще настъпят неочаквани промени. Хора като вас стоят в основата на случващото се. Ще се появят с пълна сила старите проблеми, но този път ще имате готов отговор или решение, което ще помогне всичко да се оправи и забрави.
Рак
22 юни – 21 юли
Ако не проявите смирение и милост, животът ще ви постави в неприятни ситуации. Към обед в най-неблагоприятна и рискова позиция са родените около 5 юли. Смирете амбицията, погрижете са за някого, вместо да увеличавате претенциите и натиска. Днес и утре е неблагоприятно за вадене на зъб, за лицева и челюстна хирургия. Стари болки и стари проблеми неочаквано излизат на преден план. Трудно ще се концентрирате и работите. Не подписвайте нови договори, особено ако не сте проучили добре нещата.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на напредък и постижения. Тези, които са се опитвали да ви изпреварят с нечестни средства и методи, остават на заден план и не са предпочетени в работата. Не наливайте масло в огъня, не отивайте в крайности в желанието да си отмъстите. Сега е моментът да спечелите приятел, вместо да си създадете прикрит или открит враг. От действията и подхода ви днес зависи утрешният ви успех. Съдбата ви дава зелен светофар и ограничава действията на конкуренцията. До два дни нещата ще се променят. Бъдете мъдри.
Дева
23 август – 22 септември
От особено значение е днес да правите точно това, за което ви молят, без да давате съвети или да добавяте нещо от себе си. Ден за уединение и работа на свой терен. Не отивайте към съвместни инициативи с непроверени в годините хора. Към обед една илюзия ще се спука като сапунен мехур. В живота на много хора предстоят генерални помени, което ще се отрази и на незасегнатите в ситуацията. Не подписвайте нови договори. Предприетото ще потъне в праха на забравата. Уговорките от днешния ден няма да се спазват.
Везни
23 септември – 22 октомври
Един тежък и противопоставящ ден за родените около 5 октомври. Луна и Уран ви гледат в опозиция от знака на Овена, а Марс и Плутон от Козирог наливат допълнително масло в огъня. С такива аспекти лесно се отива към скандали, агресия и сърдене. Проявете разбиране и към приятелите, и към опонентите си. Не бързайте да проваляте връзки, да напускате работа или да подписвате неизгодни договори. Вашият щит в момента е смирението, изчакването и ненамесата в работата на околните. Информациите да се проверяват.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес тръгналото наопаки може да се оправи при добра воля и желание. Съдбата ви дава два дни срок за уреждане на отношения, които създават проблеми. След това няма да може да контролирате ситуацията. Днес, преди да поискате каквото и да било, опитайте да дадете, да направите жест, да поставите другия в изгодна и подсигурена позиция, за да разберете истинската мотивация, която го движи. Правят се мечтани подаръци, дава се милостиня. Поне една тежест ще изчезне от живота ви до утре.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес може да постигнете напредък благодарение на хората, които ви ценят и обичат, които ще простят малките ви грешки и забежки, без да влизат в конфликти и да търсят обяснение. Ще получите лично откровение за пътя напред, ще разрешите поредния проблем, който пак изниква от миналото и се опитва да провали връзките ви. Лесно се усвояват полезните мисли и продукти. Кръвта се обновява, отношенията навлизат в нова и перспективна фаза. Ще сънувате пророчески сън. Търсете примирието и любовта на всички нива.
Козирог
22 декември – 20 януари
Нека в днешния ден ви ръководи любовта и смирението. Вероятно е да провокирате конфликти. Ще има опити да ви настройват негативно към един или друг. Не е изключен здравословен проблем и неприятности на работното място. Отложете за следващите дни подписването на нови договори. В момента правата и позициите ви са ограничени. Вероятни са проблеми с документи и диагностики на заболявания. Родените около 5 януари са в по-неблагоприятна позиция. Утре колелото на съдбата ще се завърти и ще изплувате от неприятностите.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес тече смяна на караула, което ще увеличи възможностите ви за достъп на място, където имате голяма амбиция и претенция. Излизате от несигурна и неприятна позиция, получавате подкрепа от неочаквано място. Включваме се към космическия канал на любовта и милосърдието. Всеки жест на внимание, грижа и обич ще се отплаща във времето. Следобед ще получите нова информация, позволяваща да се реагира правилно и навременно на случващото се. Отложете за утре подписването на нови договори.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес молитвите се чуват. Прочистете мислите от негативизма, медитирайте близо до вода, не позволявайте на хора с провокативно мислене да ви насочват към конфликти на работното място и у дома. Ако се скарате с някого, после трудно ще се сдобрите. Бъдете готови да реагирате мъдро и без емоция на всяко обаждане или проблемна ситуация. Запазете спокойствие и ще намерите правилния път. Старите проблеми отново се възраждат, но този път ще смените подхода и ще ги разрешите успешно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0