Хороскопът

Хороскоп за 04.12.2014 Овен 21 март – 20 април Не се отказвайте от намеренията си, дори и да не пот­ръгнат както очаквате. За­­поч­нете деня с

Хороскоп за 04.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Не се отказвайте от намеренията си, дори и да не пот­ръгнат както очаквате. За­­поч­нете деня с морална и материална подкрепа за някой. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти, сами ще станете обект на спонсорство и услуги. Ден, в който всички зависим един от друг и направеното добро на едно място ще ви се върне като предложение от друго. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ви. Търсете нови информации по интересуващите ви въпроси и ще разрешите успешно проблемите си.  
Телец
21 април – 20 май
Ден на постижения и успехи, на предложения за работа и възможност за допълнителни печалби до края на работното време. Сутринта направете това, за което някой ви моли, почерпете човек, изпаднал в нужда, и двойно ще ви се върне. С пълна сила действа принципът на пеперудата. Направеното малко добро на едно място ще донесе добро в по-големи мащаби някъде другаде. Отдавна затлачени ситуации ще се отпушат, ще намерят разрешението си, ще ви осигурят заетост и печалби за дълго време. Търсете работа в екип.
Близнаци
21 май – 21 юни
Този ден поставя на стартовата линия хора, които сте подкрепяли в годините и кои­то са ви правили услуги. От вас ще се изисква отново да помогнете или да се включите в съвместни инициативи. Ангажиментите от днешния ден ще донесат ползи в бъдеще, независимо че в момента не изглежда така. Не мислете, че наливате сили и средства в бездънна яма. От днешните ви инициативи ще се родят полезни връзки и приятелства, които ще ви радват и носят ползи във времето. Денят е с особена сила, нещата се променят и преподреждат.
Рак
22 юни – 21 юли
От днес Марс навлиза във Водолей и вече не ви гледа в опозиция. По някакъв магичен начин може да изчезнат пречките и преградите по пътя ви. Ако получите покани, хванете се на хорото и го изиграйте до край. Може да направите добра инвестиция в нечий проект или работа, които в бъдеще ще донесат ползи. Разчитайте и на спонсорски услуги до обед. Ако се появят отново старите проблеми, разрешете ги, без да нервничите. Бъдете сигурни, че ситуацията се е променила и че опонентите ви са готови да отстъпят.
Лъв
22 юли – 22 август
До утре на обед Луната сключва пречупващ аспект с вашето Слънце. Опозицията и със Сатурн влошава опитите за разбирателство. Кон­ф­ликтите изглеждат неизбежни. Вероятни са проблеми с родители и деца. Семейните връзки зациклят, ако не проявите разбиране и не подкрепите нечия инициатива. В момента сте готови да направите повече компромиси спрямо чуждите, отколкото спрямо своите. Коригирайте подхода си, не действайте непримиримо. Отложете сключването на нови договори и важни делови срещи за петък следобед.
Дева
23 август – 22 септември
До утре на обед имате шанс да направите важна крачка в работата и да обезпечите материалното положение на семейството си с възможности за повече печалби. Търсете нова или допълнителна работа. Явете се на конкурси, търсете спонсорски услуги и сами направете предложение на човек, който е доказал прецизност и лоялност в отношенията и работата си. Благоприятен ден за подновяване и преподписване на договори, за прошка и помирение. Оба­дете се на тези, с които може да затворите производствения си цикъл.
Везни
23 септември – 22 октомври
От днес Марс ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Водолея. Изпълвате се с решимост за действие и може да направите крачка в изгодна за вас посока. Търсете лични и делови срещи с хора, способни да ви подкрепят и спонсорират. Сами може да се включите в нечия инициатива и да спечелите от това в бъдеще. Благоприятен ден за мениджърски и импресарски услуги. Запитванията и инициативите ви от този ден до три дни ще донесат късмет, пари и шанс за публични изяви. Позицията ви в обществото се стабилизира.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Навлизането на Марс в знака на нехармоничния ви Водолей ще ви направи нервни и раздразнителни. Вече не сте решени на компромис, сроковете които сте дали на някой да се коригира вече изтичат. Вероятно е да влезете в конфликти, които трудно ще се изгладят и разрешат във времето. Не бързайте да обвинявате когото и да било, преди да сте проверили всички факти. Следобед шансовете за помирение нарастват. Вероятно е да получите нова информация, която ще ви даде обяснение и ще помогне да вземете правилното решение.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на големите възможности, които ще траят до утре на обед. След това контролът върху ситуацията ще ви избяга и в почивните дни ще зависите от друг и ще разчитате не трети. Настройте се на вълна приемане, обадете се на спонсори, търсете начин да задвижите важни за бъдещето ви проекти и инициативи. Може да ви повишат и да намерите допълнителна работа. Не стойте със скръстени ръце и не чакайте наготово. Моментът е благоприятен за обединение на сили и материални ресурси. Идва подкрепа и от чужбина.
Козирог
22 декември – 20 януари
Днес от живота ви може да изчезне един дразнител, но заедно с него да изчезне и амбицията ви да водите битки и да разчитате повече на себе си. Склонни сте да потърсите по-лек начин за печалби, някакво тихо местенце и услужливо крило, под което да се притаите в зимните месеци. В сатурнова дупка сте, а това е слаб енергийно момент през годината. Намалете натоварването, включете резервите, приемете покани и предложения за съвместна работа и съавторство. Няма да останете без печалба и подкрепа.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Марс навлиза във вашия знак. Ставате по активни и раз­­дразнителни, особено ако нещата не стават така, както го желаете. Смирете се, за да не направите услуга на враговете. Бъдете доволни на това, което животът или другите ви дават. С прояви на недоволство ще загубите ценно покровителство. Конкурентните битки навлизат в тежка фаза. Може да се почувствате предадени и изолирани от празничната трапеза. Не губете самообладание. В петък ситуацията ще се промени, ще се окажете търсени и желани и неприятностите ще се забравят.
Риби
20 февруари – 20 март
Днес може да си помогнете. Ден на полезни и дългоочаквани срещи, на подкрепа в труден момент и споразумения, които ще донесат ползи. Подновете стари връзки и не подминавайте шансовете, които съдбата ви дава. Дава се милостиня, прави се това, за което те молят. Всеки жест ще носи енергийност по веригата от делови връзки и до утре на обед ще ви върне усилията с лихвите. Препоръчва се работа в екип, обединение на сили, ресурси и материална база с цел взаимно подпомагане и оцеляване в зимните условия. Протегнете ръка, приемете предложения.

COMMENTS

WORDPRESS: 0