Хороскопът

Хороскоп за 04.01.2015 Овен 21 март – 20 април Труден ден за родените в първата декада. Вечерта в особено тежка и неблагоприятна позиция ще с

Хороскоп за 04.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Труден ден за родените в първата декада. Вечерта в особено тежка и неблагоприятна позиция ще са родените около 1 април. Приятели и близки ще изискват личното ви присъствие. Ще се налага да правите невъзможен избор. Може би е по-добре да откажете на всички и да запазите неутралитет, вместо да отивате към болезнен и рисков ход. Проведете диета, не отивайте в крайности и не слагайте силни парфюми. Препоръчват се физически натоварвания, но не и такива, които може да ви разболеят и навредят.
Телец
21 април – 20 май
Навлизането на Венера в знака на нехармоничния ви Водолей ще ви създаде семейни и интимни проблеми, които ще отнемат от времето ви за делови начинания. Колелото на съдбата ще се завърти, ще се окажете извън обкръжението и вниманието на хора, които искате да впечатлите и привлечете. Днешният ден поставя по-високи изисквания към вас, към изявите и представите ви за някого. Не можете да продължавате със старите средства и неангажираност. Покажете на кого държите, за да има кой в бъдеще да държи на вас.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден за диети, за разтоварване на графика, за отдалечаване от хора и дейности, които само ви натоварват, без да носят ползи. Време е да привлечете качествени съюзници, да направите подбор в професионалните и бизнес отношения, да си дадете сметка кого ще уволните и кого ще назначите и сами да внимавате да не ви се случи първото. Днес тръбачът съдба свири за сбор вечния марш за чорбата и кашата, която ни се налага да ядем и в която ни се налага да живеем, ако не се постараем повече. Гонете си интереса.
Рак
22 юни – 21 юли
Луната навлиза във вашия знак. Предстои пълнолуние, което ще задвижи стар кармичен кръст в хороскопа ви. Ще се появят старите неразрешени проблеми, от които сте се прикривали в пясъка на новогодишните изживявания. Ще получите неочаквани знаци и предупреждения, които трябва да ви настроят на внимание. Не планирайте пътувания късно тази вечер и утре рано сутринта. Очертават се проблеми в партньорските връзки, особено ако отново предпочетете приятелите пред близките. Не се претоварвайте, спазвайте и диета.
Лъв
22 юли – 22 август
Съберете важните за вас хора под знамената на личната си активност. Време е да обмислите задачите, да решите на кого какви пълномощия ще дадете и какви въпроси ще поставите за разрешаване. Всичко предприето ще носи късмет и ще отваря възможности за перспективно сътрудничество. Вечерта краткотрайното блаженство ще донесе дълги дни на разочарование. Внимателно преценявайте с кого да бъдете и кого да пренебрегнете. За 5-и не планирайте важни делови срещи и задачи.
Дева
23 август – 22 септември
Ден с много възможности и шанс да стопите ледовете. Действията ви помагат както да разрешите конфликтите от миналото, така и да ги задълбочите, ако не внимавате. Обадете се на тези, с които смятате да работите, да живеете или да вървите напред. Потърсете приятел, изпаднал в нужда. Такъв удобен момент дълго няма да имате. За понеделник не насрочвайте отговорни дела и не планирайте посещение на нужните ви инстанции. Никой няма да си е на мястото или поне няма да е в нужната делова форма.
Везни
23 септември ­ 22 октомври
На всички нива днес е необходимо пречистване, отказ от натоварващи, вредни и губещи инициативи и желание да се привлекат съмишленици. Отделете време за всички и за всичко. Не отсъствайте от дома, ако не искате да си имате неприятности. В най-неблагоприятна позиция са родените в първата декада. Каквото се развали днес и утре, трудно ще се оправи, ще изисква много повече разходи и грижи. Отделете от времето си за близки и роднини, за приятели, които напоследък не се чувстват добре. Денят е пълен с меланхолия.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес късметът и радостта ще огряват вашата градина, ще ви водят на приятни места, ще ви срещат с хора, които вълнуват сетивата и ума ви, и ще позволяват да организирате съвместни лични и творчески инициативи. Такъв благоприятен ден не се случва често. И най-проблемната ситуация може да бъде разрешена, стига да подходите с разбиране и любов. Стартирайте отдавна подготвени проекти. Семейният съвет ще вземе решение във ваша полза, а утре това ще се случи и на работното място. Използвайте предимствата си.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден за преговори, за опипване на почвата, за сондиране на мнение и търсене на подкрепа. Направете нужната инвентаризация у дома. В понеделник такава ще има и на работното ви място, дори и да отсъствате. Не планирайте нищо съществено за утре. Днешните ви замисли трябва да имат далечна цел, а действията ви да са с далекобойната техника, за да не поставят никого на колене или в притеснено положение. Мислете и действайте в по-далечна перспектива. Дайте си отсрочка, не взимайте прибързани решения.
Козирог
22 декември – 20 януари
За родените в първата декада това ще бъде ден на противопоставяния, на опити да се наложи мнение и авторитет, без да се уважават позициите на околните. В деня преди пълнолунието ни обхваща меланхолия и превъзбуденост едновременно. Дайте право на личен избор на близки и приятели, за да не избягат от принудите, на които ги подлагате, и да опрат глава на чуждо рамо. Една тежка дума ще има големи последици. Надробената днес попара ще се сърба утре. Препоръчват се физически натоварвания и разходки сред природата.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден за среща с приятели, близки, клиенти и почитатели. Съберете своите хора под знамената на личната си активност. Ден на призив, разстоянията нямат значение. Предприетото на различни нива ще ви вдигне нивото, ще покаже бъдещите ви проекти и намерения на тези, които са важни за вас или смятате да привлечете в своята орбита. Съветът е да не се отива в крайности, да не се изисква от другите много и да се внимава какво се дава и какво може да се очаква насреща. Посетете тези, които сте забравили по празниците.
Риби
20 февруари – 20 март
Излизате от труден период на избор. Денят ви дава многопосочност, възможност да постигнете съгласие по спорни въпроси, да привлечете приятели и близки на своя страна и да информирате клиентите си за бъдещите си инициативи. Такъв чудесен ден рядко се случва. Използвайте всяка минута за действие и проучване в нужната посока. Не се занимавайте с магична дейност, не се парфюмирайте много, не се оглеждайте дълго в огледало. Съдбата сама ще ви предостави благодатни за вас магични случайности.

COMMENTS

WORDPRESS: 0