Хороскопът

Хороскоп за 04.03.2015 Овен 21 март – 20 април Днес е точният съвпад на Венера и Уран във вашия знак. На прага сте на кармични срещи в любовта

Хороскоп за 04.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Днес е точният съвпад на Венера и Уран във вашия знак. На прага сте на кармични срещи в любовта, на животопроменящи събития, които ще ви завъртят главата. В този ден има някаква магия, сетивата са изострени до краен предел и някак не си даваме точна сметка за действията и последствията от тях. Вероятно е да постъпите емоционално, да действате първосигнално, да игнорирате обещания и клетви, и да направите крачка, която ще ви отведе в чужди обятия, на чуждо място, а може би и в чужда държава.
Телец
21 април – 20 май
Действайте активно, не се отказвайте от съвместни начинания в посока, в която сами трудно ще напреднете. Ден на призив. Търсете нови връзки и познанства, започнете нова работа, опитайте да се внедрите в нова среда, намерете начин да се махнете от места и хора, които ви затрудняват, пречат и разболяват. Всеки старт ще е успешен, ще отваря нова страница в личния ви и професионален живот. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница, а и сърцето няма да остане безутешно. Действайте смело.
Близнаци
21 май – 21 юни
Станете рано, насрочете до обед важните си делови срещи и разговори, от които очаквате пари и ползи. Вероятни са резки промени в поведението и настроенията. Следобед навлизате в рисков период, посягате към забранения плод и трудно контролирате емоцията. Може да привлечете неточните хора в екипа си или сами да се внедрите в неподходяща среда и вредно за вас място. За утре не насрочвайте амбициозни срещи и разговори. Вероятни са удари под кръста.
Рак
22 юни – 21 юли
Бъдете внимателни, вероятни са запознанства и изневери, които може да преобърнат живота. Добре е да се провеждат събрания и колективни инициативи. Организирайте среща с доверените си хора и с тези, на които може да разчитате. Соловите изпълнения не са за препоръчване, защото ще срещнат колективния отпор на конкуренцията. Не се претоварвайте, щадете очите. Бъдете представителни, а не шокиращи в облеклото. По внимателно и с парфюмите, за да не отблъснете, вместо да привлечете.
Лъв
22 юли – 22 август
Сетивата са изострени до краен предел. Лесно може да провокирате, но и да ви провокират. До обед в най-силна позиция са родените след 11 август. Каквото предприемете ще тръгне успешно и  ще носи ползи. Получавате чаканото финансиране или подкрепа. Не отлагайте за утрешния ден нищо съществено. В момента контролирате положението и лесно привличате спонсори. Сплотете редиците, не позволявайте на чуждо тяло да се вмъкне в бизнеса ви. Само в любовта забраните не действат.
Дева
23 август – 22 септември
Днес може да намерите нова или допълнителна работа, да се устроите и внедрите в нов колектив или група по интереси. Луната навлиза във вашия знак и носи промени, които може да ви издигнат. Планирайте пътувания, търсете начин за печалби, преговаряйте със снабдители и доставчици, проведете събрания и се явете на конкурси. Всичко предприето ще носи ползи и предимства. Не е време да заравяш главата в пясъка и да се вайкаш. И в любовта няма да останете на сухо.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ще ви дърпат отговорности, страсти и желания в различна посока, а това ще се отрази негативно на избора и деловата ви активност. Може да направите грешка, особено ако се разсейвате с погледи към колеги и колежки. Днес Венера и Уран ви гледат в точна опозиция от знака на Овена. Вероятни са срещи и запознанства, които ще ви объркат и разконцентрират, ще донесат сълзи и притеснения и семейни недоразумения. Работете и действайте в екип, не се усамотявайте с никого, вероятна е компроматна атака.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Тежък ден за родените в последната декада. Не позволявайте на едно чувствено привличане да ви въздейства на работното място. Може де изпаднете в смешни положения, но може и да започнете връзка, която ще измести всички предишни. Ако наблегнете повече на работата, ще се похвалите с повишение и победи. Днес предприетото тръгва успешно, променя съдби. Това, за което тръгвате, може да се окаже несъществено спрямо това, което ще ви предложат. Следобед спънките ще изчезнат.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Важното да се свърши до обед. С лекота взимате изпит. Може да се окажете търсеният кандидат за една особено престижна служебна позиция. Следобед сте в нестабилен период. Може да изпаднете в подчинително положение там, където очаквате да сте шеф. До петък малко неща ще зависят от вашите желания. Намалете темпото, изчакайте да отмине бурята, играйте ролята на фона в отношенията и се опитайте да вземете без много афиширане това, което искате.
Козирог
22 декември – 20 януари
До обед трудно напредвате, сблъсквате се с нечии амбиции и натиск, качвате кръвното. Отложете важните разговори за следобед, когато позицията ви ще се стабилизира, ще дойдат предложения и покани, които ще дадат възможност да направите голяма крачка напред, да намерите по-добра работа и да влезете в престижна среда. До края на деня черната река в живота ви ще се смени със златна. Гледайте да не изпуснете момента и да уловите печалбата. Само в любовта удряте на камък или ви подвеждат.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес е точният съвпад на Венера с вашата управляваща планета Уран. Аспектът ни залива с опасни чувства и страсти, които трудно се удържат, особено ако наоколо се върти нещо по засукано и провокиращо. Не е изключено да ви удари любовна мълния, която ще разбърка живота и работата ви, ще ви накара да направите неща, които сте си забранили. Съветът е да превърнете този любовен импулс в творчески. Хората на модата и дизайна ще имат гениални хрумвания, които ще им донесат големи печалби в бъдеще.
Риби
20 февруари – 20 март
Станете рано и действайте активно. С лекота ще уредите важни дела, ще получите документи и разрешителни. Към обед колело на съдбата ще се завърти, в живота ви ще се появят странични фактори, които ще ви разсеят и дистанцират от важните срещи и делови задачи. С лека ръка може да отстъпите позиции, които трудно сте спечелили. Ще ви бъде оказван натиск и в четвъртък. Въоръжете се с търпение и не влизайте в излишни разправии.

COMMENTS

WORDPRESS: 0