Хороскопът

Хороскоп за периода  4 - 10 април Овен 21 март - 20 април Един цветен уикенд, в който очакванията и изискванията към вас ще са по-големи

Хороскоп за периода  4 – 10 април
Овен
21 март – 20 април
Един цветен уикенд, в който очакванията и изискванията към вас ще са по-големи от това, което може да предложите и дадете. Не приемайте на сериозно лични забележки и критика. В събота лесно може да избухнат скандали по незначителен повод. И природата ни дава знак с това пълнолуние, в което ще се наблюдава лунно затъмнение. В такъв момент страдат повече жените и децата от мъжкарската част на човечеството. В понеделник Слънце и Уран ще ви гледат в точна опозиция от знака на Овена. В желанието да се наложите може да разрушите крехкото равновесие у дома или на работното място. Съветът е да не се претоварвате, да не искате много от живота, да смирите недоволството и да се грижите повече за комфорта в семейството. В понеделник вечерта ще получите информации, които ще помогнат да се ориентирате в една бъдеща ситуация. До края на периода ще направите точен избор. В момента прогностичният ви талант работи с пълна пара. На 7-и маските падат, виждате всеки в истинската му светлина. Време е да си направите изводите и колкото и да е болезнено да се решите на промяна или раздяла. От 8-и юридическата ви позиция става по-стабилна. В този ден никой не прави компромиси. До август приключете водените дела. На 9-10-и е добре да сключите нови договори, да регистрирате фирма и да стартирате нов бизнес. В петък вечер си поръчайте сън прогноза.
Телец
21 април – 20 май
Съботният ден носи битки на всички нива в живота, който виждаме и за който нямаме сетива. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Женското начало е пренебрегнато и затъмнено. Планирайте приятни моменти с любимите ви хора през уикенда. Цветница е, дайте всичко от себе си на празника. В понеделник прогностичният ви талант работи на пълни обороти. Доверете сe на усета си в една ситуация, а не на информациите, които получавате. В този ден ще се смеете и ще плачете, емоцията трудно се контролира. На 7-и е опасно да се подражава, да се следват чужди съвети и предписания. Враговете лесно ще ви притискат и разконспирират, ако не бъдете себе си или защитавате чужда кауза и интерес. На 8-и е време за атака. Хората с комплекси трудно ще се справят, ще се окажат притиснати и притеснени на болното място, а това ще ви помогне да заемете конкурсното място. Ако в този ден стара рана се отвори в тялото или в душата ви, значи не сте на прав път, имате нужда да се коригирате, да направите нов избор и да промените изискванията си в ситуацията. Вечерта намерете време и място и се концентрирайте. Отваря се третото око, лесно може да се доловят тенденциите, да се види кое ще просперира и от кое трябва да се откажете. На 9-и всяко начинание ще успее, но най-големите ви успехи и постижения ще дойдат в петък. Предстоят два дни на късмет и приятни преживявания.
Близнаци
21 май – 21 юни
През уикенда ще се радвате на комфорт, приятни моменти с близки и приятели. Ограничете контактите и не планирайте публични изяви. Пътуванията ви ще разрешат много проблеми, ще покажат къде ви е мястото и на кого може да се опрете. Цветница е, денят на балансираната политика. Поздравете цветята в живота си, отдайте дължимото внимание на всеки. В понеделник насъбраното неудовлетворение ще избие. Може да бъдат провокирани конфликти. На 7-и ще разберете откъде идват проблемите, кой ви мъти водата и поставя чувствата и позицията ви на изпитание. На 8-и влизате в кармични връзки и някак подсъзнателно усещате къде ви е мястото и какво трябва да се предприеме бързо в една рискова ситуация. Не вярвайте на чуждите съвети. В този ден има тенденция към зарибяване с цел поставяне в зависимости и подчинение. Не споделяйте свои и чужди тайни. Планетата на правото и закона Юпитер тръгва в директна посока. Може да се прокара нов закон. Ще получите повече пълномощия и ще се радвате на защити. Но още на 9-и ще се наложи да влезете в тежки битки и конфликти. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите. В петък пътувайте, търсете нови пътища към старо приятелство. Чака ви победа, за която не сте се постарали, а друг е положил усилия, за да ви проправи път към върха.
Рак
22 юни – 21 юли
Враговете ви стесняват обръча. Вероятни са и здравословни проблеми, така че бъдете особено внимателни през уикенда. В събота е пълнолуние с лунно затъмнение. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Каквото му е дошло времето ще си отиде и друго ще дойде. Отношенията с родители и деца зациклят. Никой не отстъпва от позициите си. Не пътувайте, ако ще оставите у дома неразрешени проблеми. Здравето е нестабилно. Щадете кръста, не планирайте тежки физически натоварвания. В понеделник не предприемайте диагностика на заболявания. Всичко да се проверява по странични канали. Добре е да се работи за заздравяване на връзките, за уреждане на имотни и наследствени дела. Ще получите информация, която ще ви улесни. Ще има за какво да почерпите. На 7-и всеки получава по заслуги. Време е да раздадете справедливост в местата, където се очаква вашата намеса в тежък момент. На 8-и бъдете внимателни, търсете странични информации, преди да вземете отношение по даден въпрос. В желанието да станете герои може да се обърнете в предатели. На 9-и всяко начинание ще тръгне успешно. Преодолявате и бариерите в себе си. Ще вземете важно решение и ще се преборите с тежък проблем. В петък уредете сделка с животни, търсете посреднически услуги. Може да рискувате в рамките на нормалното.
Лъв
22 юли – 22 август
В събота желанията взимат връх над разума. Не предприемайте рискови ходове. На Цветница опитайте да огреете навсякъде, да зарадвате близки и приятели с имена на цветя. Ден на балансираната политика. Всичко да се дели поравно. На 6-7-и абортите са противопоказни. Всичко от което се откажете ще ви липсва напред във времето, ще страдате и ще съжалявате. В гърдите ви се надига желание за промени. Направете си добре сметката какво искате и към какво вървите. От 8-и планетата на правото и закона Юпитер тръгва директно в знака на Лъва и до 11 август ще подкрепя всяка ваша юридическа инициатива, ще помага да вземете правилните решения и да излезете с чест от ситуации изискващи водене на дела и търсене на права. Имате три дни до края на периода, в които може да свършите много добра работа, да намерите изход от положения и състояния, които не ви дават мира и покой. Не бързайте, не затормозявайте близките си с избора, който ще направите независимо тяхното мнение. В тези дни интуитивно напипвате вярната посока, ориентирате се в документи и свидетелства, намирате пари за важни начинания и до петък сключвате изгодна сделка. 10-и е ден на революционни промени и изцеление. Един проблем остава в миналото. Дава се клетва за вярност, подписват се нови договори.
Дева
23 август – 22 септември
На 4-ти не си определяйте любовна среща, особено с хора, с които имате неравностойна връзка и участвате в любовен триъгълник. Лъжите излизат наяве и засягат болезнено близките. На Цветница не си разваляйте спокойствието по никакъв повод, няма да оправите света. В този ден крясъците разболяват. В понеделник ще намерите оригинално решение на стар проблем. Колегите ще го оценят, но едни ще се радват, а други ще ви завидят. Всяка получена информация ще има двояко значение. С лекота ще отделите зърното от плявата. 7-и е денят на огледалото. Оглеждаме се в собствените си грешки и илюзии. Може да пренебрегнете близък човек за сметка на такъв, който скоро ще ви предаде. Ден, в който маските падат. От 8-и се задвижват законови промени, които неприятно ще ви засегнат. Родените в първата декада тъпчат на едно място в желанието да задържат миналото. На 9-и може да направите грешен ход и да се обвържете с неточните хора. Не се поддавайте на увещания. Лесно се попада в лапите на порока и на хора решили да печелят чрез вашата работа и усилия. Не е ден за годежи и брак. Всяко прибързано обвързване ще донесе разочарования и болка. На 10-и късметът ще ви намери в края на работното време. Очертават се приятни пътувания и срещи, които ще изтрият сълзите, ще ви осигурят работа и нужното ви финансиране.
Везни
23 септември – 22 октомври
Пълнолунието на 4-ти в знака на Везните ще дойде с лунно затъмнение в някои части на света. Родените във втората декада са в особено неблагоприятна позиция, която ще ги дистанцира от близки и любими, ще ги противопостави на тези, които обичат и ще донесе непредвидени обрати, засягащи болезнено не само отношенията им, но и здравето. Дано празничната еуфория на предстоящия празник на цветята направи живота ви по-цветен и отмие неприятностите. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. В понеделник е време за промени, не се опитвайте да запазвате статуквото, но и чувството за мярка не бива да ви напуска. Не яжте месо и не убивайте птици. На 7-и придобивате една особена вътрешна свобода и с лекота се измъквате от обръча на притеснения и зависимости. Всяко ново начинание ще успее и ще осигури база за бъдещо развитие. От 8-и силата на закона започва да действа и в места, където отдавна не са правени реформи. В този ден някой може да прозре едно ваше прикривано с времето намерение и действие. Внимавайте, не позволявайте да ви изнудват. Решенията и усилията ви на 9-и ще ви издигнат на по-високо стъпало в живота и професията. Взимате важен изпит. В петък направете ход, който отдавна подготвяте. Време е за сделка с имоти, инвентар и животни. Всичко предприето ще носи ползи. Ден на революционни преустройства.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Съботният ден носи неприятности и кризи в отношенията, особено ако се прекалява и не се играе по правилата. Предстои лунно затъмнение, което болезнено засяга най-беззащитните. Бъдете там, където ви водят отговорностите. В неделя е Цветница. Не отивайте в крайности, опитайте да огреете навсякъде. Поздравете близки и приятели с имена на цветя. Денят се свързва с душата и съкровените чувства във всеки от нас. В понеделник Луната навлиза във вашия знак и застава в опозиция на Марс от Телец. Предстои неприятни разговори за пари, постове и престижни позиции. Не си позволявайте да загубите присъствие на духа. Една емоция подвежда и отрежда последното място на този, който я прояви. От 8-и неуредените сметки ще изискват бързата ви реакция. Платете данъци и такси. Планетата на закона Юпитер тръгва в директна посока. В този ден и прогностичният ви талант ще бъде на ниво. Може да прозрете какво ще се случи в бъдеще с едно неизгодно за вас положение. Реагирайте адекватно и вземете мерки. Денят е на паяка, плетат се мрежи, действа се завоалирано. Хората с комплекси попадат в капани. В четвъртък правите силен професионален ход. Концентрирайте се над най-важното и ще успеете. Вечерта си поръчайте сън. В петък е време за подвизи и лични рекорди. Сключете нови договори, късметът ще е с вас.
Стрелец
23 ноември ­ 21 декември
На 4-ти не преигравайте и не прекалявайте. Змеят на желанията трудно се контролира. С действията си засягате болезнено близките и децата. Предстои лунно затъмнение, което засяга болезнено женското начало. Не се препоръчват участия в колективни инициативи и пътувания. Тълпата е беззащитна и неконтролируема. Неделният ден ни връща баланса и хармонията. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. В понеделник лесно се разкрепостявате, отхвърляте притеснения и зависимости, намирате нужните думи и информации, които да подкрепят личната ви инициатива. 8-и дава зелен светофар на законови промени и реорганизации. Някои от тях болезнено ще ви засегнат. Хубавото в този ден е, че се активизира третото око. Може да направите изпреварващ ход и да прогнозирате нечии бъдещи действия. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, които трудно ще се отърсят от комплексите си и така ще загубят преднина. Не позволявайте да ви притискат с увещания. Сложете край на притеснителни и ограбващи връзки. На 9-и прескачате бариери, намирате правилното решение и успешно се справяте с проблемите. В петък рискувайте в рамките на позволеното, сключете нов договор, търсете паралелен бизнес, уредете сделка с недвижимост, животни и инвентар. Ден на преустройства и промени в живота.
Козирог
22 декември – 20 януари
Труден уикенд независимо радостите и сладостите. В събота прекалената амбиция и желание за победа на всяка цена може да провалят и най-добрите планове и намерения. Не искайте и не претендирайте много. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Каквото се развали трудно ще се оправи. Сведете до минимум рисковете и в празничния ден. Не се забърквайте в неприятни връзки и отношения. На 6-и неприятни изненади чакат родените около 4-5 януари. Вероятни са проблеми с документи, договори, осигуровки и разрешителни. Трудно постигате разбирателство с хората, от които сте си позволили да зависите. Шефовете ви притискат с изисквания, без да говорят много за по-добро заплащане. На 7-и работете повече за своя интерес и личната си кауза. За някого ще изглеждате доста непристъпни и студени, но това в момента е печелившата ви политика. На 8-и запазете неутралитет, не издавайте свои и чужди тайни. Каквото загубите в този ден няма да ви се върне. Може да проявите особена доверчивост и да станете жертва на мошеници. За хората с комплекси денят носи повече загуби. На 9-и отхвърляте съмнения и притеснения и правите изпреварващ ход. Денят отваря заключени врати, стига да знаете какво искате. От петък навлизате в тридневен успешен период. Чака ви късмет, пътувания и много любов.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Съботният ден носи предизвикателства, на които не всеки ще устои. На път сте да изпитате удоволствия и да получите награди, за които в бъдеще ще се плаща, особено ако сте ги откраднали от нечие семейно щастие. Смирете желанията, не провокирайте тези, които ви обичат. На Цветница отдайте дължимото на цветята в живота си. Денят е чист и светъл, не нарушавайте хармонията с разправии. На 6-и трудно ще избегнете скандалите. Вероятни са намеси в работата и личната ви програма. До 8-и абортите са противопоказни. Не се занимавайте с имотни и наследствени дела и делби. На 7-и сте по някакъв начин скарани и със закона. На 8-и Юпитер тръгва в директна посока от знака на опозицията ви Лъва. Постарайте се да изпълните това, за което имате договор, платете данъци и такси, върнете си дълговете. Добре е да се пътува и да се уреждат срещи на място. Преговори на четири очи са за предпочитане. На 9-и много може да постигнете и още повече трябва да искате. В този ден преградите в нас и около нас са лесно преодолими. В петък е време за големи сделки, за покупка на инвентар и животни, за сключване на нови договори и посреднически услуги. Ще се окажете отдавна търсеният партньор. Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да се устроите на ново място и да привлечете спонсори от чужбина.
Риби
20 февруари ­ 20 март
Контролирайте емоциите и желанията в съботния ден. Не се срещайте с хора, които ви натоварват и притискат с изисквания. Лесно се стига да обиди и скандали. В неделя всичко ще върви по правилата, ще се радвате на приятни моменти с приятели. Празникът на цветята ще разведри обтегнатите отношения. В периода 6-8-и ще бъде актуален съвпадът на Слънце, Меркурий и Уран. Този аспект ще активизира интуицията и прогностичния ви талант. По някакъв начин успявате да надзърнете в бъдещето. И сънищата ще са пророчески. На 6-и давате ценен съвет, който в следващите дни ще донесе предимства за вас и за преките ви шефове, а това ще стабилизира служебното ви положение. На 7-и ще разберете кой ви мъти водата, ще усетите амбициите на едно ледено сърце, което прибързано сте допуснали до себе си. Маските падат, откривате лъжите и увеличавате дистанцията. На 8-и бъдете особено внимателни. Родените в първата декада показват слабите си места, а това дава възможност на враговете им да ги използват и компрометират. Не провеждайте важни делови разговори и не се доверявайте на всеки. В този ден се плетат мрежи и интриги, в които по някакъв начин ще бъдете замесени. На 9-и стоите пред стена, която трудно ще преодолеете, но ако успеете, в следващите дни ви чакат победи. На 10-и късате старите окови и бързате към успеха.

COMMENTS

WORDPRESS: 0