Волен Сидеров: България е на прага на война

"България е на прага на война", смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена във военни действи

„България е на прага на война“, смята лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Той предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена във военни действия заради разрешението на Барак Обама да снабдява Киев с оръжие. България живее в тревожна военна обстановка. Само преди броени дни конгресът на САЩ разреши на Барак Обама да снабдява нацистката хунта в Киев с оръжие.
Това означава, че ще има ответни действия от страна на Руската федерация, а България ще бъде въвлечена още повече в тази конфликт“, обяви Сидеров от парламентарната трибуна в декларация от името на партията си.
Той изброи и факторите, които засилват тази опасност. „В момента във водите на Черно море има американски кораби. На българска територия се позиционират ракети на НАТО. Ще се открива команден център на НАТО. Ще се проведат 22 военни учения на българска територия. Това означава, че България е на фронтовата линия“.
Сидерлов припомни, че вчера е казал това в комисията по отбрана, но „всички се правели на разсеяни, когато изнесъл тези факти. „България се намира на прага на война. За пореден път казвам на управляващите: Вземете се в ръце. Обявете неутралитет, докато не се разреши този конфликт. Всичко друго означава, че ще участваме в една евентуална Трета световна война“, призова Сидеров.

COMMENTS

WORDPRESS: 0