Хороскопът

Хороскоп за 23.12.2014 Овен 21 март – 20 април За вас не се препоръчва активност в професионален план и оставане след работно време с колеги

Хороскоп за 23.12.2014
Овен
21 март – 20 април
За вас не се препоръчва активност в професионален план и оставане след работно време с колеги за почерпка. Пет планети ви гледат в аспект на чук и наковалня от знака на Козирога. На път сте към една любовна авантюра, която може да вгорчи празниците и да ви настрои негативно спрямо партньорите ви в живота. Натоварете се повече физически, сменете един вид труд с друг, а не един партньор с друг. Това е един от уроците на деня, а другият е да не чакате пасивно някой да ви свърши работата и уреди живота.
Телец
21 април – 20 май
Един от най-силните ви дни за месеца. Не бързайте да си тръгвате от работа. Шефовете ще се размекнат, ще ви дадат предимства и пълномощия, които имат тенденция да се запазят във времето. Не на последно място може да привлечете и любовта, да намерите съмишленици в посока на важна за вас цел. В най-силна позиция са родените във втората декада. Намирате нещо, търсено или липсващо ви отдавна. Оглеждайте се, късметът върви до вас. От днес и планетата на кармичните изпитания Сатурн вече не ви гледа в опозиция.
Близнаци
21 май – 21 юни
Пасивността в този ден е противопоказна и опасна. Не оставяйте друг да ви движи работата и обича любовта. Постарайте се да огреете навсякъде и да довършите насъбралата се работа. От днес Сатурн ще ви гледа в опозиция. Ще се изправите срещу силен противник, с когото ще водите тежки битки в бъдеще. Ако нещо не става според вашите правила, не се бавете и защитете интересите си. В този ден враговете ви правят опит да ви изолират и обезоръжат, да ви накарат да се откажете от намерения и решения. Покажете им, че се лъжат.
Рак
22 юни – 21 юли
Родените във втората декада ще имат тежки изпитания в днешния ден, ще се лишат от едно важно за тях партньорство и дано не направят замяна на кон за кокошка, само заради брошката. Страстите на работното ви място се развихрят. Оставете ги да се вихрят и се приберете навреме у дома. Може да подпишете неизгоден договор, да направите необмислен ход, да загубите пари и предимства. Пасивността е нежелателна, но сериозните задачи да се оставят за петък и събота. Не са изключени травмиращи положения.
Лъв
22 юли – 22 август
От днес в живота ви ще се появи важно покровителство, което ще ви помогне да започнете или да довършите отговорни проекти до две години. Ще получите предложение, което качествено ще промени отношенията ви на работното място или с партньори. Родители и деца ще работят във ваш интерес и ще подкрепят инициативите ви. По някакъв начин успявате да сплотите и групата, в която се изявявате и работите. Не е изключено досегашни врагове да се обърнат в приятели. Ще настъпи някакво облекчение, даващо глътка въздух.
Дева
23 август – 22 септември
Ден, в които всичко е позволено. Не се колебайте, направете крачката, която обмисляте от доста време. Във ваш интерес ще действат добронамерено пет планети от знака на хармоничния ви Козирог. Може да се надявате на повишение, на любовно или бизнес предложение, което ще ви направи щастливи и богати. За родените в първите дни на зодията ще се появи опасен дразнител. От днес планетата на кармичните изпитания Сатурн ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Едно ви се дава, друго ви се взема.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес от няколко страни ще бъдете подложени на атака, ще срещате противопоставяне и натиск, ще се чувствате чужди на едно място и ненужни на друго. Не оставяйте друг да ви върши работата, за да не ви стовари своите грешки и отговорности. Пасивният човек днес ще претърпи поражение, но и много активният, няма да получи това, за което се труди. До вечерта назряват конфликти и в любовта, особено ако не сте на мястото, където трябва да бъдете или където сте обещали. Вървите към изневери, получавате и откази.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
От днес една огромна тежест се маха от плещите ви. Планетата на кармичните изпитания Сатурн напуска вашия знак. Ще успеете да се справите с тежък проблем или тежка болест, ще се отърсите от прахта на неравностойните и губещи връзки и ще погледнете бодро напред. Дава ви се глътка въздух до 16 април, след което поради ретроградното си движение Сатурн отново ще се върне да си потърси вересиите и чак от 19 септември окончателно ще напусне Скорпиона. Време е да се подготвите за преход в нова и по-благоприятна за вас среда.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
И докато съседът ви Скорпион се отърсва от тежестта на кармичните отговорности, вие се натоварвате за повече от две години с грижи и тежести, които навлизащия във вашия знак Сатурн ще донесе. Ще помъдреете и остареете, ще започнете да гледате на света с други очи, ще се смирите и ще влезете в релси, независимо дали ви се иска или не. Тоягата на принудата ще заигрее по вашата гърбина, а за хората с асцендент Стрелец Сатурн ще донесе инвентаризация на партньорства и професионални ангажименти до 2016 г.
Козирог
22 декември – 20 януари
В този ден ще видите тъмната и светлата страна на живота. Може да спечелите много, да изкачите висок професионален връх и да получите предложения, които може да се тълкуват двояко. Не е изключено да направите и крачка, за която да съжалявате. Бъдете особено внимателни, не поемайте излишни рискове, не носете оригинални документи, за които нямате дубликат, пазете свои и чужди тайни. Днес не се знае какво губите когато печелите и обратното. Не бъдете пасивни, но и нищо важно не предприемайте.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес от живота ви ще си отиде една тежест, проблем и неприятност, които влачите от две години поне. Планетата на кармичните изпитания Сатурн вече няма да ви гледа в тежък аспект от знака на Скорпиона. Край на един продължителен период на самота и изолация, на принудителна работа в неблагоприятна среда или на връзка, която ви е донесла само грижи. Вътрешната ви енергия се отпушва и достига високи нива. Може да се решите на крачка, за която в миналото не сте могли да мислите. До април направете промените.
Риби
20 февруари – 20 март
В този ден във въздуха витае агресия. Подгответе се за защита или нападение, за да не бъдете в числото на жертвите, на тези, които плащат и се редят на опашката за късмет. От днес планетата на кармичните изпитания Сатурн ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Родените в първите дни на зодията първи ще изпитат негативното му въздействие и бързо ще бъдат ограничени или стопирани в посока на пътувания, делови и приятелски срещи. Назряват проблеми с родители и деца. Поемете си отговорностите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0