Хороскопът

Хороскоп за 05.03.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на тежки битки и любовни изкушения. Нищо не върви по правилата. Нарушават се закони и пр

Хороскоп за 05.03.2015

Овен
21 март – 20 април
Ден на тежки битки и любовни изкушения. Нищо не върви по правилата. Нарушават се закони и предписания, някой бърка в чуждото. Тенденцията е към ограбване на чувства и интелектуален потенциал. Не се опитвайте да заемате чужди позиции в желанието да добиете повече сигурност. Няма да ви се услади и чуждата любов, а личният ви живот направо ще се вгорчи с изненадващи обаждания. Малко повече аскетизъм и диета ще ви се отразят добре. Не се опитвайте да доминирате на всяка цена.   
Телец
21 април – 20 май
Ден на големите апетити и изкушения. Ще доминирате във всяка ситуация, ще налагате мнение и авторитет и едва ли ще се съобразявате с желанията на другите. Дистанциите се увеличават, качествени хора може да си отидат от живота ви, виждайки накъде клоните. Бъдете внимателни, не прекалявайте в играта на чувствата, не притеснявайте тези, които цените с лични забележки и критика. Скандалите са лош знак и може да се развият в неочаквана и вредна посока. Утре ще вземете правилното решение.
Близнаци
21 май – 21 юни
Намалете темпото и изискванията както към другите, така и към себе си. Всеки опит да се наложите със сила ще води до неочаквани обрати и реакции. Смирете желанията, не може всичко да става така, както го искате. Разгледайте и другата  гледна точка, обърнете внимание на тези, които притискате и поставяте на колене. Не е изключено враговете ви да се обединят и дори близките да се дистанцират и да ви изолират. В момента сте податливи на негативно внушение. Не следвайте чужди предписания.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на големите апетити – както по отношение на работата, така и в личния живот. Трудно понасяте откази, притеснявате близки и колеги с изявления и претенции, които съвсем не са навремени или не отговарят на реалността. Ще си проличат лошите съветници, интуицията ще ви подскаже кой се опитва да вади кестените от огъня с вашите пръсти. Зад всеки опит да бъдете стимулирани прозират нечии апетити и желание за обсебване. Не е време за разговори на четири очи, особено с по-силни от вас в бизнеса и в живота.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес доминират силните, агресивните, хората с големи апетити и амбиции, които никога не секват. В живота ви се появява поредното изкушение и цел, заради които с голяма вероятност може да пожертвате не само интересите на пряката си работа и отговорност, но и свободното си време, в което сте обещали да бъдете с близките и децата. Дано се усетите и се спрете навреме. Желанието за печалби ще работи за чужди интереси или ще ви вкарва в съдружия с хора от рисковия контингент. Нищо не бива да се прави на всяка цена.
Дева
23 август – 22 септември
Ще спечелите в днешния ден, ако знаете докъде да стигнете и къде да спрете в играта. В желанието за печалби и постижения може да се направят грешки и стъпки, след които няма връщане назад. Съдбата ще ви подскаже печелившите варианти и по някакъв начин ще ви възпре от грешки. Съветът на деня е да заемете минималното удовлетворяващо ви положение и да не искате повече. Разбира се, че може да получите и още, но за допълнителните екстри ще се плаща с лихвите. Самоконтролът е от особено значение.
Везни
23 септември – 22 октомври
Подвластни сте на всякакви съблазни, на желанията, които завладяват ума и на страстите, които изгарят душата и тялото. Положете усилие, не се поддавайте на изкушенията, не правете крачката, която ще ви донесе повече неприятности, отколкото радости, ползи и любов. Вслушайте се в гласа на разума преди да предприемете каквото и да било. Отложете за утре взимането на важни решения. След тази нощ ще се събудите с вярното решение и правилния отговор на поставените от живота и обстоятелствата въпроси.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на голямата амбиция. Ще постигнете много, но и ще загубите оставяйки зад гърба си хората, които до момента са ви подкрепяли и ценили. Не теглете кредити и не се обвързвайте с непознати. Няма значение колко лъскаво и примамливо светят рекламите. Предприетото в днешния ден засилва илюзията за непоклатимост в момент, когато всичко наоколо се клати и проваля. Препоръката е да се спазва законът, независимо че другите не играят по правилата. Доверете се повече на инстинкта и контролирайте желанията.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Не искайте много от живота, намалете претенциите както към своите, така и към чуждите. Опитайте да изкарате с джобните, да не харчите много по луксозни и ненужни стоки. Ще бъдете провокирани да покажете ниво и престижна позиция и това може да ви вкара в излишни разходи и семейни разправии. Всичко предложено в днешния ден има тенденция да ви зарибява и вкарва в капана за наивници и длъжници. Любовта ви носи повече удовлетворение.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ще постигнете много, ще отвеете конкуренцията, ще газите наред и няма да направите компромис. Успехите ще ви направят невнимателни. Така лесно попадате в обятията на неравностойни и губещи връзки. Денят дава възможност да реализирате големите си амбиции, но заедно с тях вървят и отговорностите, които ще се плащат в бъдеще. Ако сте на висока позиция ще бъдете изкушени от младоците на по-ниските нива. Ако сте на първото стъпало в йерархията, може да изкачите две наведнъж, затваряйки си очите.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес краткотрайните удоволствия дълго ще се плащат. Може би си заслужава, може би е примамливо да изживееш нещо по-различно и цветно в сивотата на делника. Проблемът е, че всичко желано и мечтано върви в комплект с отговорност и задължения, които в бъдеще ще ви застопорят и ограничат. Ден на аскета, на хората, които ще отминат бляскавите витрини, дори и да имат пари в джоба си. Не се ловете на бас, както и на илюзиите, които някой ви предлага. Не следвайте съвети, дори и нашите.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на плътски изкушения и астрални битки. На всички нива тече зарибяваща програма. Желанието за бърз успех в бизнеса и работата ще ви подтикне да влезете в съюз с неподходящите хора. И в личен план на пътя ви застават изкусители, които ще ви донесат само временно удоволствие и удовлетворение. Дистанцирайте се от тези, които са ви подвеждали. Не правете втори или трети път една и съща грешка. Днес вървят и опити да ни манипулират групово, ако не може да го направят поединично.

COMMENTS

WORDPRESS: 0