Братът на Катето Евро убил човек два дни преди тя да влезе в „Биг брадър“

Братът на Катерина Евро - Петър, убил 74-годишен пешеходец два дни преди актрисата да влезе в къщата на "Биг брадър ол старс". Случилото се при

Братът на Катерина Евро – Петър, убил 74-годишен пешеходец два дни преди актрисата да влезе в къщата на „Биг брадър ол старс“. Случилото се причинява огромен стрес на звездата от „Оркестър без име“, която трябва да остави семейството си за няколко седмици, докато трае участието й в риалитито.
Ето как се случила и катастрофата, за която още никой не е съобщавал. На 17 ноември около 19 ч зад волана на „Форд Фиеста“ 55-годишният Петър Евро пътува от бул. „България“ и на кръстовището на бул. „Пенчо Славейков“ и „Витоша“ прави ляв завой и прегазва възрастния Стоян Харалампиев. Мъжът умира на място. Тестовете за алкохол на по-малкия брат на актрисата са отрицателни, а Харалампиев не е пресякъл в пешеходната зона.
„Мъжът беше около 70-годишен и тръгна да пресича трамвайните линии на „Витоша“ на метри от подлеза. Най-вероятно човекът бързаше в седем вечерта да хване трамвая. Светофарът за автомобилите светеше в зелено и шофьорът може би не го е видял. Бог да прости стареца и Господ да е на помощ на шофьора. Не е за вярване, че най-много се избиваме по пътищата“, разказва очевидец на фаталния инцидент, пише „168 часа“.
За злополучната катастрофа е съобщено единствено в пресата, но без да се посочват имената на водача на автомобила, както и на починалия. За Петър Евро сестра му неведнъж е казвала, че двамата от малки са много близки и винаги са се подкрепяли. Този път обаче тя не може да е до него, защото веднага й се налага да влезе в риалити шоуто. Основните подбуди на неуморната актриса са финансови, тъй като и тя премина в групата на безработните след краха на Тв 7. След като прекрачва прага на къщата на „Биг брадър ол старс“, Евро добре прикрива своите емоции, но все пак не може да се отърси от тревогите.
„Тя много тежко преживя станалото с нейния брат в първите дни от участието си, макар да не личи пред камерите. Усещаше се, че се измъчва, но ако човек не знае какво се е случило, няма как да се досети“, разкриват от екипа на предаването.

COMMENTS

WORDPRESS: 0