Хороскопът

Овен 21 март – 20 ап­рил Заложен е капан за наивници. Овладейте емоциите, не рискувайте излишно. Стойте далече от съвети и съветници, които и

Овен
21 март – 20 ап­рил
Заложен е капан за наивници. Овладейте емоциите, не рискувайте излишно. Стойте далече от съвети и съветници, които и друг път са ви подвеждали. Не пътувайте късно тази вечер и утре рано сутринта. Един от най-неблагоприятните дни за брак и всякакъв вид обвързване. Интересите и ползите доминират там, където си мислим, че има чувства и любов. Постойте край огън, опитайте да стоплите тялото и ума с положителни мисли и оптимистично поведение. Не бързайте с деловите начинания в утрешния ден.
Те­лец
21 ап­рил – 20 май
Каквото и да узнаете в днешния ден, ще бъде поредната лъжа или желание да ви вадят и елиминират от играта. Отнасяйте се с внимание към чуждите идеи, а своите не споделяйте на никаква цена. Съветът е да работите самостоятелно, да не предприемате съвместни инициативи и да останете в кръга от старите и добре познати приятелски връзки. Стойте далече от хора в нетрезво състояние, намалете алкохола и подгответе утрешните си инициативи. Сънищата от тази вечер ще се сбъднат.
Близ­на­ци
21 май – 21 юни
Днес много неща ще стават с лекота, бързо ще се уреждат посещения и разговори при хора, с които отдавна искате да се срещнете. Не приемайте всичко на гола вяра. Отнасяйте се подозрително към примамливите и привидно изгодни предложения. Конкурентите търсят взаимно слабите си места и си нанасят непозволени удари. Може и да спечелите, може и да накарате някой да се обвърже с вас, но в бъдеще ще се чудите как да се отървете. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи.
Рак
22 юни – 21 юли
Денят е обвързващ и рисков особено за родените в първата декада. Не време за търсене на взаимност, за съвместни проекти, за сключване на брак и поемане на съвместни отговорности и инициативи. Каквото и да ви кажат и предложат, може да се окаже лъжа или поредната манипулация. Приемайте с резерви дори и предложенията на близките, които може да бъдат обект на измама, дори и без да се усетят. Днес и утре се натрупват много негативи, но и много желания търсят поле за изява. Въоръжете се търпение и изчакайте.
Лъв
22 юли – 22 ав­густ
Символи на деня са мрежата и паякът, който я ползва. На всички нива ще има опити за подмяна на ценностите, за промиване на съзнанието, за активна манипулация целяща да улови заблудените мухи. Лъвът е трениран в подобна среда и понякога е част от играта. Но народът е казал, че и най-мъдрият си е малко прост, така че днес дори и лъвовете може да загубят позиции и да станат обект на атака. Най-трудно ще се измъкнете от любовното обвързване, от паяжината на  увлечението, което вече ви води към олтара.
Де­ва
23 ав­густ – 22 сеп­тем­в­ри
И докато другите влизат в позволени и непозволени връзки, опитват се да се изловят един друг в мрежата на случайните и неслучайни връзки, вие тихо и методично работите, навлизате в дела и материя, която ще ви донесе скоро повече възможности, пари и права. Съветът към вас в момента е да не търсите съдружие и съавторство, да патентовате творенията си, преди да ги представите на конкурси и изложби. Днес може да получите много примамливо, но и много неприлично предложение, което е по-добре да отхвърлите.
Вез­ни
23 сеп­тем­в­ри – 22 ок­том­в­ри
Днес капанът щраква, може да попаднете в трудна ситуация, която сте предизвикали с личната си активност, с невниманието или с пословичното си обаяние, което ще вкара и друг в разходи и беди. Отнасяйте се внимателно към идеите, подхвърлени уж случайно. Не поемайте да участвате в рискови игри и в пътувания, които може и да се отложат или да ви оставят в самота. Не е изключено, тръгвайки с една компания, да се озовете в друга и да плащате за нечии игри. Не се връщайте отново към цигарите или към нещо друго, от което преди сте се отказали.
Скор­пи­он
23 ок­том­в­ри – 22 но­ем­в­ри
Ден на голямото зарибяване, на възможността да въздействате на чуждия избор, да накарате и групата, в която се изявявате и членувате, да се съобрази с вас и с избора, който и втълпявате. Може да използвате силата си за въздействие както в положителна, така и в отрицателна посока. Днес е от значение какво изповядвате и каква е ценностната ви система. Постарайте се да овладеете желанието за ползване, да направите едно добро дело, да спасите някого от грешен ход, вместо да го насърчите и насочите към него.
Стре­лец
23 но­ем­в­ри – 21 де­кем­в­ри
Лош ден за всякакъв тип обвързвания, за брак и  първа среща. Ако имате възможност, останете си у дома и залегнете над важните си делови проекти. В най-добра позиция са творците, които работят самостоятелно, и тези, които не зависят от груповия избор, мнение и поведение. Помнете, че каквото и да ви кажат или предложат, днес може да се окаже поредната лъжа или уловка. Подлагайте всичко на проверка и то по различни канали. Не бързайте да се съгласявате с предложените условия, особено ако са ултимативни. До дни ще се справите сами.
Ко­зи­рог
22 де­кем­в­ри – 20 яну­а­ри
Днес дори и Козирогът, показал максимума на теста по разумност, ще постъпи неразумно и ще докаже поговорката, че и най-мъдрият си е малко прост. Родените в първата декада се изложени на по-голяма опасност, рискуват повече и се оставят да бъдат водени за носа. Не тръгвайте в подпийнали компании към рискови места. По-добре е да си признаете грешките, отколкото с инат и упоритост да вървите натам, накъдето знаете, че ще загубите и ще си докарате неприятности. Горделивците ще бъдат наказани. Щадете кръста и бъбреците.
Во­до­лей
21 яну­а­ри – 19 фев­ру­а­ри
Запалете лапите, постойте край огън, нека бъде светло в живота ви. Днешният ден ще ви донесе предимства, ще отвори пред вас възможности, за които не сте предполагали. Големите ви конкуренти излизат от играта запленени от нечестната игра и задкулисните сделки. Имате възможност да заемете овакантени пазарни ниши и да приютите разбито сърце. Съветът е да не повтаряте старите грешки, да се презастраховате, да не подписвате нови договори и да не приемате неизгодни предложения. Денят дава полет на творческата ви фантазия.
Ри­би
20 фев­ру­а­ри – 20 март
Днес плувате в мъглата на емоциите, която не ви позволява да видите перспективата, да усетите накъде вървят връзките ви, кой ви води за носа и кой иска да се възползва от състоянието и положението ви. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Преди да предприемете каквото и да било, помислете и се посъветвайте с доверени хора. Не приемайте на доверие нищо, което ви казват и предлагат. Зад всяка информация и предлагащо се улеснение се крие уловка, целяща да бъдете манипулирани и използвани.

COMMENTS

WORDPRESS: 0