Корман Исмаилов: Опасност за стабилността на кабинета няма

Опасност за стабилността на кабинета няма. По-скоро бих казал, че има рискове. Сега ще се види до колко премиерът зависи от гласовете на национа

Опасност за стабилността на кабинета няма. По-скоро бих казал, че има рискове. Сега ще се види до колко премиерът зависи от гласовете на националистите. Аз не искам да ги наричам патриоти. Те изкарват напред едни ксенофобски и лъжливи твърдения. Това каза пред БНТ депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов.
Той коментира темата за назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната, което предизвика трусове сред управляващите.
Ние сме готови за диалог. Ще бъде жалко, ако кабинета се разпадне заради това, че този човек се казва Орхан Исмаилов, а не Иван Иванов. Ченгетата в политиката не са изчезнали. Едните се правят на патриоти, а другите се правят, че защитават правата и интересите на турците в България. Те си разиграват много добре топката, обясни Исмаилов. В политиката всичко е възможно. В момента националистите си показват зъбите. Очаквам провокации и от страна на ДПС. Идеята е да се възстанови политическата номенклатура във властта, категоричен беше депутатът. РБ трябва да върви към консолидация. Времето ще покаже кога ще имаме лидер, завърши Исмаилов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0