Сашка Васева чака бебе

Сашка Васева сюрпризира с новината, че е бременна и очаква третото си дете. Легендарната фолк певица миналата есен стана на 48 години. Тя съобщ

Сашка Васева сюрпризира с новината, че е бременна и очаква третото си дете. Легендарната фолк певица миналата есен стана на 48 години.
Тя съобщи изненадващата новина в имейл до редакции на медиите, а поводът са неверни клюки по неин адрес, тиражирани в жълти медии, които твърдят, че има любовник на име Георги и ще се разделя със съпруга си. Припомняме, че Сашка Васева и бизнесменът Христо Бакърджиев сключиха брак преди 15 години и въпреки че са имали доста проблеми в отношенията си, остават заедно заради бременността ѝ.
„Да, наистина сме подали молба за развод. Още не е оттеглена, но ще го направим. Имахме и жалби един срещу друг, но ги оттеглихме. Карахме се за една кола“ –  разяснява тя.
Оказва се, че двамата имали раздори заради автомобил, който е на нейно име, но го карал мъжът ѝ. Той пък правел нарушения, а тя трябвало да плаща глобите. След като станало ясно, че ще имат трето дете, те решили да загърбят битовите си неразбирателства и да останат заедно.
„Така беше и с втората ми бременност. Пак щяхме да се развеждаме, но не го направихме заради бебето. Останахме заедно“, обяснява певицата.
Синът им Христо-Никола вече е на 15 години, а  Христина-Елена е на 7.
„Бременността ми е в много ранен етап, по принцип от суеверия все още не би трябвало да съобщавам новината. И нямах намерение, но като прочетох тези грозни неща по мой адрес…“ – обяснява Сашка Васева.

COMMENTS

WORDPRESS: 0