Хороскопът

Хороскоп за 02.12.2014 Овен 21 март – 20 април Днес за някои от вас животът предлага постна пица, а за други голямо парче от тортата, което д

Хороскоп за 02.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Днес за някои от вас животът предлага постна пица, а за други голямо парче от тортата, което дълго ще ви подслажда дните и нощите. Бъдете активни, поемете умерени рискове, направете ход в нова професионална и лична посока. Сега е момента да се подпише или преподпише договор, да се отправи предложение, за да не останете сами по празниците. Направете и нужните резервации, мислете позитивно и си гонете интереса. Този ден сменя посоките и дава предимства, които не са за изпускане. Дръжте ситуацията под контрол.
Телец
21 април – 20 май
Активен и творчески ден. Направете всичко възможно, за да привлечете погледите на хората, които ви интересуват. Телецът знае някои дребни хитрости, но притежава и едри пари, с които да грабне вниманието и интереса на околните. От действията ви в днешния ден ще зависят успехите ви до края на седмицата. Сега е моментът да задвижите своя печеливш ход и да елиминирате конкуренцията. Ден за реклама, за делови и приятелски срещи, с които ще си обезпечите едно по-стабилно бъдеще и приятни празници.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на реформи и реорганизации, които ще ви помогнат да отминете като малка гара хора и обстоятелства, които ви пречат и ограничават. Съпротивителните ви сили нарастват. Ще се справите с проблем, който влачите от доста време. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, купете украсата за празниците. Дори и да поукрасите истината за възможностите си на делови и семейни срещи, пак ще спечелите и ще получите нужното финансиране и внимание, а неприятностите бързо ще се забравят.
Рак
22 юни – 21 юли
Днес родените около 5 юли ще са тези, които ще плащат за постната пица или парчето торта на другите. Бъдете внимателни и не допускайте отново грешките на миналото. Имате шанс да измъкнете своето парче от лапите на конкуренцията и да направите в следващите дни особено печеливш ход. Не бързайте, проверете отново как стоят нещата в една важна за амбициите ви посока. Търсете подкрепата на проверени в годините хора и не се самозалъгвайте, че който веднъж ви е предал, повече няма да го стори.
Лъв
22 юли – 22 август
Не се бавете, не протакайте нещата особено на важни преговори и делови срещи. Днешният ден дава шанс да изкачите висок връх в професията и бизнеса. Съдбата ще ви помогне да получите нужното доверие и кредитиране. Енергийният ви потенциал достига високи нива. В такъв момент пасивността е нежелателна и даже разболява. Ако оставите избора изцяло на случайността утре съвсем не случайно ще оберете негативите от нерешителността си, ще съжалявате и ще се ядосвате за пропилените възможности.
Дева
23 август – 22 септември
И за вас днес пасивността е нежелателна, но важните начинания е добре да се оставят за утре. Направете нужните справки и проверки, подгответе и планирайте срещите си, обадете се на тези, с които смятате и искате да вървите напред. Енергията Кундалини се събужда и тръгва нагоре по гръбначния стълб. Време е да се изправите, да поставите условията си в работата и личните връзки. Някои от тях ще имат и ултимативен характер, но повече не бива да се изчаква. Утрешният ден ви носи пари и обезпечение.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес животът накланя блюдото на везните в една неприемлива за вас посока. Вероятни са неуспехи и проблеми на работното място и в срещите, които провеждате, но още утре ситуацията ще се преобърне и ще ви донесе печалба. Изчаквайте ходовете на околните, водете си точна сметка на разходите, отложете неприятни пътувания. Родените около 5 октомври да не поемат големи рискове и да внимават, ако се налага да подписват важни документи и да носят със себе си оригинали. Някой се опитва да печели на ваш гръб.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден за старт на важни лични и бизнес инициативи. Изпълвате се с ентусиазъм и желание за действие. Сега е моментът да подпишете нов договор, да поставите условията си пред партньори и клиенти, да задвижите бюрократичната машина и да уредите документите, които ще ви дадат предимства. Направете и резервации за предстоящите празници. Не оставяйте нищо важно на случайността или на услугите на някого. Утре една врата ще се затвори, ще плащате повече за това, което днес може да получите на ниска цена.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Ден на победи и постижения. Ще елиминирате конкурент, ще получите изгодни предложения, а може да подпишете и обезпечаващи бъдещето ви договори. Кандидатствайте за постове и позиции, които смятате, че заслужавате. Пасивността е грешния избор, а страхът ще ви отведе накрая на опашката за късмет. Купете подарък за любим човек, направете предложение, отправете поканите си за празниците. Всичко, което постигнете в днешния ден, ще направи живота ви по-щастлив, обезпечен и смислен.
Козирог
22 декември – 20 януари
Днешният ден ви предлага ролите на глупака и каръка, но ако добре се постараете и си изиграете картите в следващите два дни, ще спечелите максимално и ще направите за смях тези, които ви се подиграват и ви провалят в момента. Не се препоръчва пасивност в днешния ден, но всичко трябва да се прави с ум, с целенасочено внимание и отговорност. Не приемайте голи обещания, проверявайте всичко, което ви казват и предлагат. Насрочете за утрешния ден важните срещи и разговори. Отложете рискови пътувания.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Бъдете внимателни. Проблемът ви днес е, че с лекота се отказвате от даровете на живота в полза на някой, който открито или прикрито ви мами и манипулира. Съветът е да работите само в свой интерес, да разчитате на свои хора, да не протакате преговори, да увеличите изискванията си към шефове и бизнес партньори. В момента може да спечелите повече от това, което някой натрапчиво ви предлага. До утре на обед вземете обезпечаващото ви решение, без да се грижите толкова за чуждите сметки и амбиции.
Риби
20 февруари – 20 март
И за вас днешният ден отпушва морето от амбиция, води ви към изгодни предложения и покани, които ще донесат пари и приятни мигове. С лекота ще вземете изпит и ще се внедрите в престижна среда. Сега е момента да кандидатствате за нова работа, особено ако сте родени късно през нощта. Инициативите ви от днешния ден дават възможност да излезете на светло, да покажете дарби и възможности и да намерите отдавна чаканото покровителство и спонсорство. До два дни чакайте свежи пари.

COMMENTS

WORDPRESS: 0