МВР: Анна Леонтиева не е дължала пари

В МВР няма данни убитата край Приморско Анна Леонтиева да е дължала пари. Това съобщиха близки до разследването пред БНР. Към момента не се потв

В МВР няма данни убитата край Приморско Анна Леонтиева да е дължала пари. Това съобщиха близки до разследването пред БНР. Към момента не се потвърждава и версията, че 5-годишният Никита, открит мъртъв край Пасарел, и майка му са станали жертва на отвличане преди да бъдат убити. Преди време руската НТВ съобщи версията, че Леонтиева била взела пари назаем от подозрителни емигранти.
Полицията издирва няколко души по случая с двойното убийство на Никита и майка му. Работи се по хора, за които има конкретна информация. Източници от МВР отказаха да уточнят дали издирват мистериозния млад мъж, в чийто джип с турски номера се е качила Анна дни преди смъртта си.
Криминалисти обясниха, че при огледа на тялото на убитото момче не са открити следи от наранявания с нож. Българските власти все още чакат бащата на момчето Вадим Плотников да пристигне у нас. За момента няма яснота кога и как ще се случи това.
Не се изключва възможността причина за убийството да е лична драма, както и неизяснени финансови взаимоотношения. Криминалистите работят и по вероятността детето да е станало неволен свидетел на убийството на майка си и заради това също да е било убито. Все още няма конкретен заподозрян за извършител на тежкото престъпление. По случая българската полиция работи заедно с руските власти. В Русия се води паралелно разследване на случая.

COMMENTS

WORDPRESS: 0