Майката на изчезналaта Камелия: Ками, дай ни знак, че си жива!

Няма конфликт, нямаме проблеми вкъщи. Цяла седмица вече я няма. Това заяви пред Нова телевизия Валя - майката на изчезналото 15-годишно момиче о

Няма конфликт, нямаме проблеми вкъщи. Цяла седмица вече я няма. Това заяви пред Нова телевизия Валя – майката на изчезналото 15-годишно момиче от Видин. Камелия е в неизвестност от 10 март.
Училищният психолог Мария Петкова сподели, че Камелия е тихо и затворено дете. „Не ми е споделяла, че иска да отиде при баща си. Вуйчото е идвал редовно на консултации, майката също. Единствената причина беше, че тя закъсняваше за училище – спира да пие кафета и закъснява. На нейната възраст е нормално. Но е много затворено детето. Не е споделяло с мен нищо конкретно“, заяви психологът.
Майката допълни: „Поддържали са контакти. Чували сме се с него. Искаше да отиде при него, защото иска да бъде в друга държава, да поживее с него. Беше на две годинки и половина, когато се разделихме. Винаги ми е казвала обаче, че ще й е мъчно за мен и Ивко. Но за да тръгне при баща си, тя трябва да има пълномощно от мен. Но няма. За парите, кой няма проблеми. Но съм се лишавала, за да има тя“.
Приятелка на Камелия я призова: „Моля се само да е жива и здрава! Ако гледа телевизия, нека се върне“.
„Моля ти се, Ками, прибери се, мамо. Поне се обади. Да знаем, че си добре! Всички се молим тя да е добре, да ни даде знак, че е жива“, каза през сълзи притеснената майка.

COMMENTS

WORDPRESS: 0