Хороскопът

Овен 21 март – 20 април До обед не се препоръчват много контакти, много приказки и обсъждания. Все някъде ще сбъркате или ще направите забе

Овен
21 март – 20 април
До обед не се препоръчват много контакти, много приказки и обсъждания. Все някъде ще сбъркате или ще направите забележка, която няма да се хареса на някого. Луната навлиза във вашия знак и утре ще бъде в точен съвпад с Уран. Аспектът носи емоционална нестабилност и пикове в настроението, които може да ви накарат да предприемете действия, които в друг случай по-добре бихте контролирали. Не пътувайте късно тази вечер и утре до обед. Не предприемайте рискови инициативи и не вадете зъб до 30-и на обед.
Телец
21 април – 20 май

Днес картите са сложени на масата. Ще се казват и правят неща, които ще уточнят отношения и ще заложат нова база за бъдещите връзки и контакти. Някой ще реши да възроди стара връзка, а друг ще се откаже от срещи, в които не вижда перспектива. Тази вечер се повишава рискът от престъпления. Емоцията трудно се контролира, приказките също. Отнасяйте се внимателно към документацията, която съхранявате. Не късайте писма, квитанции и бележки. Не събирайте семейния съвет и не обсъждайте с други хора намеренията си.
Близнаци
21 май – 21 юни
За родените в последните дни на зодията се препоръчва спане до обед. Така ще си спестите неприятности. Към обед обстановката се разведрява, лесно се признават грехове и се приемат извинения. Очертават се пътувания и покани, които не идват всеки ден. Овакантява се място, което преди сте искали да заемете. Обаждат ви се с покани. Ден на петела. Ще се разпространяват информации, променящи статуса и отношенията ви с доста хора. На фона на чуждите проблеми вие ще печелите предимства.
Рак
22 юни – 21 юли

От днес на обед до 30-и на обед газите в мътни води, предизвиквате съдбата и настройвате някого против себе си. Бъдете особено внимателни тази вечер. Не замръквайте на непознати места и не пътувайте по тъмно. Може да загубите важен документ и да предприемете ход, с който ще дистанцирате важни за вас хора. Не вземайте никакви отговорни решения, старайте се да водите балансирана и дипломатична игра, да се извините бързо, ако сгрешите, а не да започнете да се оправдавате и да нападате другия.
Лъв
22 юли – 22 август

Ден на сила, която до голяма степен ще идва от безсилието на околните, от неприятностите, които имат, от задръжките и отговорностите, с които трябва да се съобразяват. С лекота може да парирате нечии опити и домогвания. Внимателно подбирайте думите си. Днес те ще са лекарството или отровата в отношенията ви. Следобед намерете време и посетете тези, към които чувствате някаква вина или изпитвате неудобство. Обадете се на родителите си, търсете начин да подкрепите каузата на близки и приятели.
Дева
23 август – 22 септември

До обед при вас проблемите ще са повече, но следобед ще бъдете товарени с проблемите на близки, приятели и роднини. Ден на емоционални пикове в настроението. Счупеното е лош знак, а казаните накриво думи може да пречупят отношения и да доведат до раздели. В момента имате шанс да окажете благотворна роля в отношенията на други двама. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. До вечерта намерете повод и възможност да подобрите отношенията си с любими хора. Излезте от рамките на ограниченията.
Везни
23 септември – 22 октомври

Първият кармичен кръст, който хората са направили, е, когато са сложили камък върху камък, започвайки да градят подслон и да живеят в по-големи групи. Днес и утре в хороскопа ви се образува подобна звездна конфигурация във формата на буквата Т, която ще засегне старите ви кармични отговорности в общността, в която се изявявате и в отношенията у дома. Ориентирайте се към стопляне на връзките и към прошка в отношенията. Старайте се да не натрупвате нови грешки, да не увеличавате грамадата от задължения и необмислени рискове.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември

На всички нива днес е добре да се обърнем с любов към околните, да облекчим живота на близките и да смирим недоволството. Вероятни са пикове в поведението и настроенията на тези, с които влизате в досег. Не позволявайте на негативните емоции да развалят приятелските срещи и гостувания. Контролирайте употребата и злоупотребата с лекарства и алкохол. Запалете свещ, обиколете стаите на дома, помолете се всичко негативно и вредно да остане в миналото. Пътувайте към релаксиращи места.
Стрелец
23 ноември – 21 декември

Поспете повече, ако искате да избегнете семейните конфликти. Към обед навлизате в стабилен период, пътувате към приятни места и осъществявате плодотворни връзки. В организма ни се включват в действие фините енергии. Ще видите от различен ъгъл отношенията, които до момента са ви карали да се усмихвате или да плачете. Навлизате в период на трансформация. Изисква се нов подход в създалата се ситуация, който да ви върне баланса и самочувствието. Днес може да се намери и приготви лекарство и за най-тежката болест.
Козирог
22 декември – 20 януари

Не тръгвайте към другите с агресия и претенция. До вечерта може да си създадете много ядове и личен дискомфорт със забележките и критиката към поведението на околните. Ще се натрупат негативи, които ще обтегнат отношенията ви с приятели и партньори и може да обезсмислят направените заявки и планове за Нова година. Съветът е да говорите колкото се може по-малко и да си спестите негативните коментари. За вечерта не планувайте късно прибиране у дома. Сънищата ви ще покажат мисията ви в този живот.
Водолей
21 януари – 19 февруари

Ден, който обръща с шева навън личния ви живот и връзките с околните. Ще се видят многото възли и ръбове, ще излязат на преден план ситуации и дела, които не са били за пред хорските очи. Намалете контактите, не споделяйте свои и чужди тайни, търсете начин за примирие вместо за критика и нови претенции. Поне до обед не лъжете и не прикривайте нечии лъжи. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Сутрешните ви молитви ще бъдат чути, а следобедните ви действия може да станат повод точно за обратните молитви.
Риби
20 февруари – 20 март

Всичко пожелано тази сутрин с голяма вероятност ще се сбъдне и претвори в реалността. Ако не може да работите вербално или сте емоционално превъзбудени, по-добре се откажете. Припламват искри, които може да подпалят не една връзка и да станат повод за семейни недоразумения и скандали. Пътувайте към обед, не отлагайте за вечерта важни разговори и посещения. Не си подреждайте бюрото и не унищожавайте писма и квитанции. Избягвайте всяко начинание, което може да зацикли във времето или още не му е времето.

COMMENTS

WORDPRESS: 0