Хороскопът

Хороскоп за 27.01.2015 Овен 21 март – 20 април Не провеждайте събрания и не говорете много в началото на работното време. И най-неблагоприят

Хороскоп за 27.01.2015
Овен
21 март – 20 април
Не провеждайте събрания и не говорете много в началото на работното време. И най-неблагоприятната ситуация ще се промени и развие във ваш интерес следобед. Ще откриете начин да излезете от неудобни и рискови ситуации, ще намерите нужните пари и направлението, в което да ги вложите. Този ден оставя в миналото голяма част от грижите ви. Не позволявайте на околните да ви стоварят своите. Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Може да намерите и да си направите лекарство за тежка болест.
Телец
21 април – 20 май
Ден за напредък и постижения. Слагате в ред професионални и лични дела. От днес Венера ще ви гледа в хармонична позиция от знака на Рибите. Тенденцията е да се намери разрешение на тежък проблем, който разделя и поставя прегради пред влюбените. Денят обещава повишение и възможност за печалби, а това автоматично ще ви оправи настроението и ще привлече качествени партньори. Не бързайте да се хвалите от постигнатото. Отложете споделянето на важни тайни и намерения.
Близнаци
21 май – 21 юни
Вероятно е да изживеете някакво приключение, да срещнете човек, който за дълго ще остане в сърцето ви и може да ви раздели с досегашните ви партньори. Следете знаците на съдбата. Счупен домашен съд е лош знак. Пазете си документацията. Недобронамерени очи ще се опитват да надникнат в тайните ви. В края на работното време ще получите предложение и покана, които ще променят плановете ви за следващите дни. Предстоят пътувания, които ще ви приближат до важен източник на сила.
Рак
22 юни – 21 юли
Венера навлиза в знака на хармоничните ви Риби и ви зарежда с вдъхновение. Не обещавайте неща, които няма да изпълните. Бъдете честни в отношенията и ще привлечете качествени хора в живота си. Ще ви хрумнат идеи, от които ще спечелите, ще намерите доходно занимание и престижна пазарна ниша. Хората на изкуството получават залпово вдъхновение. Не се хвалете предварително, подсигурете се от две страни и с допълнителни идеи, ако първите не се приемат и одобрят. Казаното и обещаното ще се сбъдне.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес и утре ще се борите за права, пари и територии, ще се наложи да отхвърляте обвинения, да защитавате мнения и позиции. Група хора ще се настроят негативно към амбициите и желанията ви. До обед не провеждайте събрания и не участвайте в колективни инициативи. Може и да не спечелите много пари и да провалите сделка, но в любовта няма да има грешка. Заспали чувства се събуждат, всичко неприятно ще остане в миналото. Дайте си сметка на кого държите. Спомнете си миналото и не повтаряйте старите грешки.
Дева
23 август – 22 септември
Не се разсейвайте с чувства и връзки, които нямат перспектива. Днешният ден дава възможност за печалби и служебен напредък. Любовта нека остане на втори план. Партньорите ще изискват от вас повече грижи и внимание, без да се интересуват от амбициозните ви проекти. Сега е моментът да помислите за себе си и кариерата си, а не да правите жертви, които няма да бъдат оценени. Дайте си сметка кой стои до вас и ви подкрепя и кой е застанал неотстъпчиво на пътя ви. Прекрачете ограниченията и бъдете себе си.
Везни
23 септември – 22 октомври
Започнете само това, което до утре ще приключите. До вечерта може да получите делови покани и придобивки. Някой ще дочака и повишение. Не се отказвайте и от творчески командировки. Реализирайте всяка хрумнала ви идея, без да крадете чуждите. Не е време за съвместни инициативи с непознати и непроверени хора. Опитайте да стопите дистанциите с тези, с които в миналото сте печелили. Признайте си греховете и приемете чуждите извинения. Не пропускайте шансовете за сближаване.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
И докато другите мислят повече за работа, за лична реализация и пари, вие се настройвате на любовна вълна. Очите ви шарят и търсят взаимност. От днес Венера ще ви гледа в брилянтна позиция от знака на Рибите. В желанието за повече интимност може да пропуснете шанса за печалби, нова инициатива и нова работа. Не се опитвайте да бягате от себе си. Денят слага край на дълъг период на въздържание и самота. Може би ако се почувствате щастливи и обичани в следващите дни и бизнесът ви ще потръгне. Отложете преговори.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Настройте се на делова вълна. Ден за работа и бизнес. Ще ви разсейват стари и нови връзки, ще има опити да ви изкушават и предлагат екстри, които ще отнемат от силите и времето, което трябва да отделите на сделките, печалбите и парите. Каквото си пожелаете сутринта ще се сбъдне. Пътувания ще ви отведат на точното място и ще ви помогнат да изживеете нещо приятно. Ако знаете докъде да стигнете и къде да спрете, ще си осигурите така желаните постъпления и споделени чувства.
Козирог
22 декември – 20 януари
Може и да не започнете по правилата, но със сигурност ще завършите по вашите. Днес печелите нещо допълнително, заемете позиции и положения, които ще ви удовлетворят. Проведете разговор, помагащ да заздравите положението си в обществото и да направите крачка към едно подсигурено бъдеще. Направете си равносметка, поставете ново начало на лични и професионални връзки. Спазвайте диета, но не само по отношение на тялото. Ограничете връзките, които ви вредят. Постигате повече и намирате своето място на сила.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Труден ден за родените във втората декада. Венера напуска вашия знак. Губите играта в чувствата, може да се почувствате предадени и ощетени. Ставате разсеяни и невнимателни, а това е предпоставка да ви излъжат и притеснят, да ви поставят в зависимости и неудобни ситуации. Не теглете кредити и не се обвързвайте с непознати. Някой ще се опита да вади кестените от огъня с вашата ръка, да използва позициите ви в бизнеса и в обществото за лична изгода и интерес. Днес и утре сте нестабилни и в юридически план.
Риби
20 февруари – 20 март
Преди да започнете каквото и да било в днешния ден, помолете се и поискайте нещо важно за вас. Ако предстоят отговорни задачи, започнете с тази, която бързо ще приключите. Така ще ви остане време и за още нещо, което ще донесе допълнителни ползи и печалби. Дълготрайните проекти може да зациклят. Днес Венера навлиза във вашия знак и оставя на втори план деловитостта. Дано намерите сили и време както за професионалните, така и за личните дела. Пътувайте, оставете зад гърба си всичко негативно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0