Хороскопът

Хороскоп за 26.02.2015 Овен 21 март – 20 април Станете рано и действайте експедитивно. В първите часове на работното време ще свършите много д

Хороскоп за 26.02.2015
Овен
21 март – 20 април
Станете рано и действайте експедитивно. В първите часове на работното време ще свършите много добра работа, ще се похвалите с нови договори и печалби. От обед ограничете контактите и не поемайте чужда отговорност. Постарайте се до утре на обед да приключите със започнатото, а не да стартирате нови инициативи. Тази вечер не е благоприятна за запознанства, а изневерите ще ви донесат повече главоболия, отколкото радости и сладости. Контролирайте емоциите, не давайте воля на чувствата.
Телец
21 апрел – 20 май
Първата половина на деня дава повече възможности, позволява да отворите нова страница в личните и професионални отношения и да прокарате проектите си на събрания и конкурси. Следобед за всичко ще се плаща, ще трябва да се правят компромиси, които в бъдеще ще ви вкарат в преразход на сили и средства. Ограничете изявите и не подписвайте договор в края на работното време. Тази вечер не закъснявайте, не планирайте срещи с непознати. Не се оправдавайте и не се опитвайте да убеждавате другите в нещо.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден на победи, които в следобяд може да се превърнат в поражения. Действайте активно и до обед уредете срещи и разговори, важни за бъдещата ви работа и личен живот. Не оставяйте инициативата на друг. Отнасяйте се внимателно с непроверените идеи независимо какво ви предлагат и налагат. Лесно се изпада в зависимости. Не се дръжте авторитарно. От днес на обед до утре на обед не подписвайте договори и не предприемайте нищо важно и отговорно. Оценявайте всеки знак на съдбата.
Рак
22 юни – 21 юли
Станете рано и насрочете важните си срещи за началото на работното време. Денят има своята светла и тъмна половина. Следобед може да попаднете на негативни влияния или сами да изиграете негативна роля в нечий живот. До утре на обед негативизмът навлиза в живота ви, вреди на здравето и отношенията, поставя ви в позиции и положения на тежък избор, който може да навреди не само на вас, но и на тези, които обичате. Не предприемайте важни стъпки особено под въздействие и натиск.
Лъв
22 юли – 22 август
Денят започва по правилата, позволява да вдигнете летвата в работата и да поставите условията си пред шефове и подчинени. Сключените договори ще са дълготрайни. Следобед рисковете да сбъркате се увеличават. Не е време за консултации и срещи с посредници. Някъде по веригата от отношения, от казано и направено ще се получи пробойна, която ще се използва като компромат не само от някой друг, но и от вас спрямо хората, чиито действия не одобрявате. Не вредете, бумерангът ще се върне.
Дева
23 август – 22 септември
Труден и рисков ден за родените във втората декада. Добре е до утре на обед да не предприемате важни инициативи. Днес в първите часове на работното време може да свършите това, което няма как да се отложи. След това спазвайте неутралитет на работното място, не давайте мнение и не сключвайте нови договори. Започнатите дълготрайни проекти ще зациклят в бъдеще. Правите си криви сметки или някой ви заблуждава с цел да използва личния ви потенциал, връзки и възможности.
Везни
23 септември – 22 октомври
Направете бързо крачката, от която очаквате ползи и пари. С напредването на деня отношенията ви излизат от рамките на добрия тон или трети лица се опитват да ви насочат в изгодна за тях посока. Не взимайте прибързани решения, приключвайте с обещаното и не давайте надежди за нещо ново. На пътя ви застават хора от рисковия контингент. Вървите към изневери и изнервящи положения, които може да се отразят и на здравето ви. Приберете се навреме у дома и утре до обед не поемайте важни ангажименти.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
До обед се препоръчват срещи на място, без посредници и съветници. Добре обмислете всеки ход, пътувайте и сами си изяснете как стоят нещата по интересуващите ви въпроси. Следобед сте обект на всевъзможни изкушения. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо, от лошите съветници и помислите, които може да ви вкарат в изнервящи и изневеряващи положения. Денят изисква не само усилия и труд, но и подобаващо благоразумие, за да не се влезе в губещи отношения. Утре следобед нещата ще се изяснят.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Преди да започнете каквото и да било, изяснете отношенията си, признайте си грешките и ги коригирайте. Очаквайте натиск и странично въздействие от хора, които смятат да ви въвлекат в своите планове и програми и да използват личния ви потенциал. Ще сбъркате, ако се мислите за всезнаещи и определящи в ситуацията. Може да ви бъде нанесен удар от страна на хора, на които сте се дали неоправдано доверие. Нищо важно да не се предприема, особено без подкрепа от тези, от които зависите.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на кривите сметки. Не се включвайте в съвместни инициативи от обед до петък на обед. Ако нещо не търпи отлагане, свършете го по най-бързия начин, независимо от усилията на някой да отложи нещата и да ви вкара в неизгодни за вас комбинации. От особена важност е да се контролират емоциите, а това си е патент на Козирога. Ако успеете на предизвикате някого емоционално, ще получите нужните ви сведения и поглед в ситуацията. Не позволявайте намеса и не се намесвайте в чуждите дела.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Утрото ви дава глътка въздух, възможност да напреднете в службата, да свършите нещо важно и да спечелите повече от друг път. Днес е важно да знаеш докъде да стигнеш и къде да спреш. Следобед не се знае какво може да спечелиш и загубиш с ходовете, които правиш. Животът ви ще се движи по неизвестни правила, ще има повече манипулативност и агресия от страна на трети лица и усилията ви ще отиват в грешната посока. Денят е добър за преместване, за работа със земята, за правене на разсад и покупка на животни.
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на заблуди и грешни ходове, с които по някакъв начин ще се цели прикриване на стореното в миналото. Не контрирайте една лъжа с друга. Изяснете си някои положения, преди да предприемете каквото и да е. До утре инициативите ви ще са оплетени в мрежата на интригата, ще работите за чужди интереси и ще се дистанцирате от важните за вас хора, за сметка на тези, които ще ви вкарат в беди. Каквото отложите за петък следобед, ще мине по правилата, ще донесе пари и победи.

COMMENTS

WORDPRESS: 0