Хороскопът

Хороскоп за 03.04.2015 Овен 21 март – 20 април В деня преди пълнолунието маниакалните депресии се засилват. Не си поставяйте тежки и отговор

Хороскоп за 03.04.2015
Овен
21 март – 20 април
В деня преди пълнолунието маниакалните депресии се засилват. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Намалете темпото, разпределете ролите и отговорностите. Не се опитвайте да носите цялата тежест на гърба си както в работата, така и у дома. Вероятни са проблеми с кръста. Не се напрягайте и претоварвайте. Днес и утре може да си докарате здравословен проблем или неприятности в отношенията поради прекалени изисквания и желание да сте винаги отгоре, да владеете ситуацията и избора на околните на всяка цена.
Телец
21 април – 20 май
Ден на призив. Всичко може да бъде постигнато самостоятелно или с доверени приятели. Сега е моментът да си търсите правата, да поискате съдействие и подкрепа от правилния човек или от колектива, в който се изявявате и работите. Всичко предприето ще носи ползи, и то не само за вас. Каквото отложите за утре, може да донесе повече неприятности, разногласия и притеснения. Получавате и изпращате съобщения и покани, които ще променят в благоприятна посока бъдещата ви работа и личен живот.
Близнаци
21 май – 21 юни
Действайте активно. Ще се похвалите с победи и постижения, с придобивка и възможност да управлявате и определяте нечии дела и приоритети. Денят е благоприятен за старт на нови инициативи. На преден план излизат нуждите на дома и семейството, възможностите за премерен риск на работното място и желанието да се задвижи съвместен проект. Препоръчват се и физически натоварвания. Вечерта посетете близък, който се нуждае от подкрепа. Не оставайте сами, ако чувствате меланхолия и напрежение.
Рак
22 юни – 21 юли
Поставяте си високи цели, но и цената за постигането им ще е висока. Родените в първата декада ще понесат трудно откази, но и утвърдителните отговори ще им костват време, нерви и пари. Добре е да се започне диета, да се прочистят връзките, да се поставят точни граници и определят точните правила. За събота не планирайте разговори по спорни делови и семейни въпроси. Скандалите са почти неизбежни, тежките думи трудно ще се забравят. Не е изключен и здравословен проблем. Щадете кръста.
Лъв
22 юли – 22 август
Един от дните, в които може да постигнете много и да отидете далече напред в действия и прогнози. Добре е да се работи в екип, да се търси подходяща среда за личните ви и професионални изяви. Свикайте колегиалния и семеен съвет, определете приоритетите и не се отказвайте от заплануваните промени. Всичко предприето ще отваря нова страница в живота и кариерата ви, ще показва къде ви е мястото, на кого можете да се доверите и разчитате. Не товарете очите и не използвайте силен парфюм. Сетивата са особено изострени.
Дева
23 август – 22 септември
Ако днес и утре отделите повече време за прочистване и диети, ще отслабнете няколко килограма. Време е и за разчистване на сметки, за предявяване на претенции и търсене на права. Сами трудно ще се справите. На преден план излиза колективната сила и инициатива. Препоръчителни са и умерени физически натоварвания. Не отклонявайте предложения. Днес претенциите ви ще бъдат удовлетворени, а утре дори няма да бъдат чути. Може да ви обхване някаква особена печал. Не оставайте сами.
Везни
23 септември – 22 октомври
Направете си реклама, опитайте да привлечете вниманието и погледите на околните към дейността и работата, която извършвате. Денят е благоприятен за съвместни инициативи, за активни действия в тила на конкуренцията. Добре е за назначение на нови хора. Проведените събрания ще издигат личната ви кандидатура. В този ден може да получи висока оценка не само трудът, но и личната ви политика. Ще се сдобиете с последователи и сами може да влезете в определен кръг, в който не се допуска всеки.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Направете широка крачка напред, отхвърлете съмненията и проблемите от миналите дни и вземете важно решение. Стабилизирате позицията си на работното място и в обществото. Може да намерите нова работа или да ви повишат. Не се ядосвайте за нищо, не позволявайте на меланхолията и тъгата да ви завладеят. Този ден помага да намерите изход от всяка криза и да тръгнете по нов път. Започнете диета. Прочистете и връзките. Ще се разберете по имотни и делови въпроси. Днес всичко е постижимо.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Поне в една приоритетна за вас посока ще постигнете напредък. Ден на протегнатите ръце, на срещите, които ще свържат двама в равностоен съюз. Добре е да се сключи нов договор, да се търсят начини за стимулиране на дейността ви и връзките с чужбина. Не се примирявайте с откази. До края на деня може да доминирате в ситуация, в която до обед сте се чувствали изолирани или победени. За събота не планирайте нищо рисково, намалете темпото и изискванията към себе си и към другите.
Козирог
22 декември – 20 януари
Проблемите ви в момента идват от желанието да свършите всичко сами, сами да определяте правилата, да раздавате правосъдие и да си гоните интереса. С такъв подход ще срещнете сплотен отпор от страна на близки и колеги и ще загубите предимство в една почти спечелена битка. Родените в първата декада може да очакват здравословен проблем или неприятности със закона тази вечер. Не рискувайте и не планирайте за съботния ден срещи с хора, които може да ви провокират и навредят.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Не пропускайте този ден. Всичко предприето ще носи ползи, ако не на момента, то в обозримото бъдеще. Ден на тръбача, свири се сбор. Време е да съберете под знамената на личната си активност колеги и приятели, семейството и хората, на които разчитате. С голяма лекота може да спечелите жълтата фланелка на състезания и конкурси. По-трудно ще се докажете в любовта или просто няма да има пред кого да покажете визия и мускули. С напредването на деня се засилва меланхолията на самотата. Търсете отдушник.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят изисква пренастройка, смяна на един вид труд с друг и опит да се осъществи контакт с хора, които не сте виждали от доста време. Работете в екип, търсете силата на колективната  подкрепа. Каквото не може един, двама ще могат, а трима ще го приключат по бързата процедура. Тенденцията е всичко предприето да тръгне по правилата и да заформи нов кръг от връзки. Добре е за провеждане на събрания и участия в конкурси. Може да сключите изгоден договор. За утре намалете темпото.

COMMENTS

WORDPRESS: 0