Хороскопът

Хороскоп за 30.10.2014 Овен 21 март – 20 април Опасен ден, особено за родените след 10 април. Нe си позволявайте коментари, които може да

Хороскоп за 30.10.2014
Овен
21 март – 20 април
Опасен ден, особено за родените след 10 април. Нe си позволявайте коментари, които може да злепоставят вас или някого друг. До обед сте склонни да провокирате околните, да отправяте неуместни забележки и критики. По-добре замълчете, вместо да кажете нещо, за което ще съжалявате. Не провеждайте отговорни делови разговори. Следобед ситуацията ще се промeни, лесно ще се разберете с партньори, колеги и работодатели, ще вземете правилното решение в отношения и бизнес инициативи.
Телец
21 април – 20 май
Денят е провокативен. Успешно подклаждате огъня в личен и колегиален план, но ако прекалите, силата му ще стигне и до вас. Моментът е благоприятен за внедряване в нова среда и кандидатстване за нова бизнес позиция. Не коментирайте чуждия избор, а за своя направо си затворете устата. Вероятно е да направите компромис, който не е за споделяне. Не унищожавайте важни бележки и квитанции. В този ден може да се намери отдавна търсеното лекарство, да се поставят верни диагностики и да се направи правилен избор.
Близнаци
21 май – 21 юни
До обед започнете само такива задачи, които бързо ще приключите и ще видите резултата. Не лъжете и не се дръжте провокативно. Днес лъжите лесно ще станат реалност и пряко ще ви засегнат. Планирайте пътувания и директни срещи с хората, с които възнамерявате да работите съвместно. Не ползвайте посредници. Казаното от вас ще се изкриви по веригата, предаваща информацията, и на финала ще се получи нещо съвсем различно. Вечерта простете нечии прегрешения и сами поискайте прошка.
Рак
22 юни ­ 21 юли
Труден и рисков ден за родените след 11 юли. Тайните ви излизат на показ, а намеренията ви може да бъдат разгадани от конкуренцията. Не предизвиквайте съдбата с излишни коментари по нечий адрес. Може да си докарате неприятности и на работното място и даже да стигнете до залите на Темида. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Денят не е добър и за вадене на зъб. Следобед ситуацията се преобръща във ваш интерес. Уреждате пътувания и творчески командировки, намирате общ език с нужните хора.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес всичко, което си пожелаете, ще се сбъдне. Но, ако хвърляте камъни в чуждата градина, и вашата няма да бъде пощадена. Първата половина на деня изисква точна преценка, отказ от лъжи и завоалирани действия и натиск в посоката, която ви е важна. Следобед трудно ще успеете без участие в съвместни партньорски инициативи. Ще си проличат хората, на които може да разчитате. Едно предателство ще бъде разкрито. Навлизате в период на трансформации. Предстоят раздели с тези, които не са оправдали очакванията ви.
Дева
23 август – 22 септември
Силен и творчески ден. Компромати, засягащи странични лица, ще ви помогнат сами да избегнете уловките на една неравностойна връзка. Родените след 11 септември може да очакват сбъдване на свое желание. Внимавайте какво си пожелавате. Не лъжете, за да не ви излъжат или хванат в капан. Предлагат се поне два варианта за разрешение на служебен спор. Не поемайте дългосрочни проекти. Казаното и обещаното в момента утре няма да има такова значение. Уреденото и изпълненото с договор по най-бързия начин ще носи печалби.
Везни
23 септември – 22 октомври
Не бързайте. Първата половина на деня е провокативна и рискова. Нервите ви не издържат, казвате и правите неща, от които после ще ви се иска да се откажете. Пазете си документацията, някой може да надникне в нещо скрито и съкровено за вас. Не късайте писма и бележки, не хвърляйте нищо компрометиращо в кошчето, за да не го намери конкуренцията. Ден на петела. Уважавайте мъжкото начало, позволете на партньора да доминира. Да не се ядат яйца. Не участвайте в залагания и боеве с животни.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес една ваша дума и коментар може да запали опасни огньове и страсти. На първо време ще печелите и ще имате предимства, но до края на деня на агресията ви ще се отговори с агресия и настъпление по фронтовете на личния ви интерес. Бъдете внимателни и не настъпвайте тези, които могат не само да ви настъпят, но и да ви ощетят по различни начини. Контролирайте се максимално в искания и пожелания. Днешният ден има силата да ги реализира на практика. Дано не поискате нещо, от което после няма измъкване.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Не е ден за празни приказки и празни обещания. Всичко, което кажете, ще се наложи да изпълните, а може и да се претвори в реалността по един или друг начин. Ден на благите пожелания, помолете се за нещо съкровено. Намирате нужния лекар или лекарство. Не се захващайте с дълготрайни проекти. До обед ситуацията коренно ще се измени, ще се наложат корекции в планове и намерения и ще трябва от нещо обещано да се откажете. Попадате в неприятни положения, особено ако уговорката е била за дълго време напред.
Козирог
22 декември – 20 януари
До обед управлявате ситуацията, казвате и правите неща, които ще се развият изгодно за вас, независимо как изглеждат в очите на другите. Молитвите ви бързо ще бъдат чути. Ще се договорите с клиенти и партньори и ще довършите стопирани начинания. Чака ви печалба и късмет в работа, която започнете сутринта и до вечерта я приключите. Не си подреждайте бюрото, може да изхвърлите нещо ценно, което после трябва да възстановите и като информация. Вечерта бъдете близо да важен източник на сила.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Първата половина на деня е рискова и провокативна. Не бързайте с изявите и коментарите, особено ако с тях ще засегнете нечии интереси, чувства и позиции. Лъжите веднага се хващат. Към обед намерете спокойно място и се помолете. До два дни молбите ви може да бъдат изпълнени. В края на работното време ще ви се обадят с важни предложения и покани. Не отклонявайте възможности за пътуване и гостуване. Гответе се за премествания и командировки. Навлизате в период на личностна трансформация.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят носи успех там, където се съблюдават законите на справедливостта и дълга. Не се опитвайте да избягате от задълженията си. Близките ви може да имат нужда от вас. Денят е рисков за решилите да правят залагания и да участват в непозволени игри. Следобед с лекота може да разрешите ситуация, която отдавна не ви дава покой. Признайте си греховете. Оставете в миналото всичко неприятно и вредно за връзките ви. Подключвате се към тайни източници на сила, късмет и любов. Ще сънувате пророчески сън.

COMMENTS

WORDPRESS: 0