Хороскопът

Хороскоп за 31.03.2015 Овен 21 март – 20 април Имате шанс да се издигнете на ново ниво в работата и в обществото. Един от най-мощните дни, в

Хороскоп за 31.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Имате шанс да се издигнете на ново ниво в работата и в обществото. Един от най-мощните дни, в които енергийният ви потенциал достига високи нива. Меркурий навлиза във вашия знак, но Марс го напуска. Нужна ви е активна протекция, синхронни действия и подкрепа от страна на колеги и шефове. Сами трудно ще се справите. Някой ще дочака повишение или избор на престижна позиция. Направете нужното разчистване, започнете прочистваща диета. До пълнолунието може да отслабнете с няколко килограма.  
Телец
21 април – 20 май
Ден на неочаквани рокади. Навлизащият във вашия знак Марс ще ви изпълни с агресия. Не е изключено балонът на натрупаното неудовлетворение да се спука. Може да направите крачка, от която в миналото сте се страхували. Проблемът е, че в дадени положения може да проявите прекалена агресия и неотстъпчивост, с което да отблъснете хора, готови да ви подкрепят, да тръгнат с вас и да ви обичат. Родените след 11 май са в по-рискова позиция. Контролирайте емоцията, щадете сърцето, бъдете дипломатични.
Близнаци
21 май – 21 юни
Не пропускайте нито една възможност, предложение или активна инициатива, които могат да ви изведат на стабилна позиция. Още утре положението при вас ще се влоши, ще попаднете в нежелани зависимости и натиск, с които трудно ще се справите. Днес вие поставяте условията и определяте приоритетите. Направете изпреварващ ход, вземете от живота и професионалната ситуация повече от другите. Не се препоръчва пасивност, но всичко трябва да се прави много внимателно и според изискванията на закона.
Рак
22 юни – 21 юли
Бъдете активни, но не на всяка цена и с всички средства. Енергийният ви потенциал нараства. Пренасочвайте агресията в деловитост и желание за взаимноизгодни партньорски инициативи, а не в скандали и агресивни действия. Добре е да се подпишат нови договори, да се потърсят спонсори и да се осигури нужното финансиране за дейности и проекти. Не се обвързвайте на всяка цена и се пазарете за всеки лев. От днес планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на важни стъпки и решения, които ще ви отдалечават от един и ще ви сближават с друг. Предстоят рокади на работното място, които ще ви се отразят добре, ще освободят сдържаната енергия и личен потенциал и ще ви стимулират в битката за влияние и власт. С лекота ще прокарате свои проекти. Проблемите ще дойдат от любовта, от желанието да се удовлетворят сетивата с нещо ново, различно и неизпитано преди. Родените след 11 август вървят към изневери, които ще им костват много, но и много ще им донесат.
Дева
23 август – 22 септември
Днес се включва в действие потенциалът на енергията Кундалини. Бъдете внимателни, освобождават се енергии, които трудно ще контролирате. Пасивността е нежелателна, но сериозните дела оставете за утре. Опитайте да овладеете чувствата и страстта. Препоръчва се диета, но не и тежки физически натоварвания. Тази вечер и утре рано сутринта направете дарение, покажете внимание и обгрижете някого. До два дни съдбата ще ви върне жеста, ще получите нещо желано и мечтано.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден с възраждаща и регенерираща сила, която ще помогне да разрешите стар спор, но ще предизвика нов, който може да акумулира ця­­лата ви енергия. От днес вместо Марс, Мер­ку­рий ще ви гледа в опозиция от знака на Ове­­на. Враговете ви сменят агресивната тактика с прикрити и завоалирани ходове, но зад всичко ще прозира желанието да бъдете ели­­­минирани като конкурент от играта, която вие сте направили печеливша. От съвместните проекти печелят трети лица. Бъдете внимателни, не споделяйте планове и намерения.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Родените в последната декада правят скок в посока на една емоция и чувство, които ще разбалансират лични и семейни отношения, ще ги вкарат в преразход на сили, енергия и пари. Точно днес не търсете нищо странично като професионална или интимна връзка. Ще загубите ценно приятелство, благодетел и защити, които до момента са улеснявали живота ви. Направете подарък на тези, които обичате и които ви ценят. Не се свързвайте с непроверени хора, не вярвайте на голи обещания и на думи без съдържание.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
В този ден може да победите на два фронта и да извлечете ползи от две места. Третата награда чакайте вечерта. Вървите към повишение и ново назначение, към възможност да повишите и  личната си квалификация, да получите необходимите документи и разрешителни. Родените след 10 декември ще спечелят повече, ще бъдат подкрепени от неочаквани благодетели и от тези, за които дълго са се трудили и работили. Тази вечер молитвите ви се чуват и в любовта. Отложеното за утре ще зацикли.
Козирог
22 декември – 20 януари
Днес не бива да сте пасивни, но сериозните дела и начинания е добре да се оставят за следващите два дни, когато ще имате много повече възможности и шансове. Добре е днес да проведете уточняващи срещи и разговори, след които да се знае на кого можете да разчитате и кой вече ви е пренебрегнал и обърнал гръб. Вечерта носи озарение за пътя напред, възможност да намереите отдавна търсената половинка. Прекарвате приятно с тези, които обичате. Не се прибирайте без подарък. Ледовете в отношенията се топят.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Не се претоварвайте, щадете сърцето. Родените в последната декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция. Тези, на които разчитате, ще се обърнат с почти неизпълними искания към вас. И вместо да дочакате внимание или подарък, вие трябва да направите такива. Съдбата ще ви възнагради по странична линия и от хора, на чието благоволение и подкрепа не сте се надявали и разчитали. Няма значение какво ще получите, важното е днес да изливате любовта си над околните. Започнете прочистваща диета.
Риби
20 февруари – 20 март
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки, ще ви свързва с качествени хора, с благодетели и спонсори, призвани да подобрят качеството ви на работа и живот. Вечерта ще получите някакво просветление и по отношение на любовните ви връзки. Може би някой ще ви осветли по въпроса за една изневяра или вярност, на които не сте обръщали внимание. Денят преобръща ценностите и помага да си направите точна сметка. В утрешния ден ви очакват проблеми и конфликти.

COMMENTS

WORDPRESS: 0