Хороскопът

Хороскоп за 11.03.2015 Овен 21 март – 20 април Точният съвпад на Марс и Уран във вашия знак действа агресивно, провокативно и рисково, особено

Хороскоп за 11.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Точният съвпад на Марс и Уран във вашия знак действа агресивно, провокативно и рисково, особено за родените около 5 април. Като се добави и пречупващият аспект с Плутон, може да се очакват опасни ситуации и катаклизми, които може да разтърсят живота ни. Не планирайте участие в каскадьорски инициативи. Отнасяйте се внимателно към околните. Един дребен жест на неприязън, невнимание или обида може да запали опасни пожари. Пътувайте само с наземен транспорт. Ден на революционни преустройства.  
Телец
21 април – 20 май
Денят е добър за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Проблемът е, че всички са изнервени, а това ще затрудни комуникациите и ще вклини риска и досадата в отношенията. Не лъжете, днес се дава клетва за вярност. Не провокирайте околните на никаква цена. Спазвайте техниката на безопасност. Някъде може да пламнат пожари. В желанието да наградите един, ще обидите друг, а това ще ви вкара в изнервящи положения, в които трябва да давате и обяснения. Проведете прочистващи процедури.  
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден с негативни звездни аспекти, които провокират възпламеняващи страсти и отношения. Ще бъдете свидетели на скандали, катаклизми и интриги, които може да преобърнат колата, в която се движим всички ние. Не се заигравайте с щастието или нещастието на околните. Не се знае кой как ще реагира на личните ви забележки и критика. Внимавайте и с храната. Сгответе си сами нещо по-леко. Не е изключено да поставите личен рекорд. Дано само да не се срамувате от него.
Рак
22 юни – 21 юли
Каквото се развали в днешния ден, трудно ще се оправи. Може да вземете решение, след което няма връщане назад. Денят се свързва с колесницата на победата, но и с поражението и неочакваната агресия по време на път. Пътувайте с наземен транспорт. Родените около 5 юли рискуват повече. Отношения и дела, за които не сте се погрижили във времето, излизат от контрол. Може да се случат особено изнервящи случки и събития, които ще изискват бързата ви реакция. Не поправяйте електрически уреди, ако не сте компетентни.
Лъв
22 юли – 22 август
Един от взривоопасните дни, които по някакъв начин ще ви дадат и предимства, ще елиминират неочаквано конкурент, който при досегашните обстоятелства не е могло да отстраните от пътя си. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ще си проличат храбреците и тези, които са готови да направят доброволна жертва в името на близките или на личния си идеал. Предстоят революционни промени до една седмица. Бъдете готови да яхнете вълната в движение, за да не останете встрани от събитията.
Дева
23 август – 22 септември
Не пропускайте нито една възможност за лична реализация и напредък в този революционен ден. На много нива ще има нужда от личните ви умения и технически познания. Денят е експлозивен. Засягат се опасно лаиците, които си позволяват да нарушават техниката на безопасност. Някъде до вас някой не е изключил котлона или се готви да направи нещо, което ще му коства здравето и бъдещето. Влизате в екипа на тези, които ще изцеляват, ще работят за общото благо.
Везни
23 септември – 22 октомври
Днес и вие сте на крачка от риска. Уран и Марс ви гледат в точна опозиция от знака на Овена. Сол в раната ще посипва Плутон от знака на Козирога, особено в професионалните отношения и бизнеса. Моментът не е благоприятен за подписване на нови договори, особено ако не ви е ясно бъдещето и цената, която трябва да платите. Предстоят болезнени рокади, които до дни ще предизвикат още по-болезнени промени на високо ниво. Каквото се развали и излезе от строя, трудно ще се поправи. Ще си проличат и тези, на които може да разчитате.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
И докато другите правят технически грешки и страдат от предоверяване, вие правите ход, с който нарушавате закона и предписанията. Това може да ви коства много, но и да се окаже единственият вариант в момента при дадените обстоятелства. Предстоят генерални и болезнени промени в начина ви на живот. Близки и приятели също ще се окажат засегнати и ще утежнят личния ви избор. Ден за проверка на връзките. Дава се клетва за вярност и си проличават хората, които може да побеждават при всякакви условия.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днешният ден отделя миналото ви от бъдещето с една преграда, след която няма връщане назад. Вероятни са промени, премествания и преустройства в начина ви на живот, в приятелските и роднински връзки. Ще направите ход, който никой не е очаквал. Заредени сте с енергия за промяна и случващото се наоколо може да ви даде допълнителни сили. Ще си проличат хората, които могат да действат решително и да изпреварват събитията. Ограничете приятелския кръг. Пътувайте само с наземен транспорт.
Козирог
22 декември – 20 януари
Родените във втората декада да бъдат внимателни. Точният съвпад на Марс и Уран от знака на Овена и и пречупващият аспект с Плутон от вашия знак ще ви се отрази болезнено и животопроменящо. До дни може да се случат събития, които генерално да променят живота ни и този на страната. Това, което е насъбрано във времето, прави пробив. Казано е, че всяко зло е за добро. След предстоящите промени и размествания на пластове и в обществото ще започне процес на изцеление и обновление. Но първо трябва да отмине бурята.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Планетата на Водолея Уран отговаря за научно-техническата революция. Открита е с електричеството и се свързва с мълниеносните промени на различно ниво. Съвпадът й с Марс в знака на борбения Овен отключва революционни промени, които трудно ще се овладеят. На всички нива ще се действа революционно в следващите дни. Негативният аспект с Плутон от знака на Козирога освобождава стаени сили, които ще навреждат, но и ще рестартират нова програма за развитие на живота и обществото. Ден на болезнено лечение.  
Риби
20 февруари – 20 март
Ден на промени и лични инициативи, които ще подобрят живота ви, но в една по-далечна перспектива. В следващите няколко дни късметът ви ще зацикля, ще се случват непредвидени събития и обстоятелства, които ще ви затруднят, ще ограбват приятелските и роднински връзки. Днешният ден отделя като с магическа пръчка миналото от бъдещето, дава шанс, който трудно ще се оцени и прецени от сегашна гледна точка. Ден на неукротимо движение напред.

COMMENTS

WORDPRESS: 0