Сидеров към Бойко: „Мъж с еректилна дисфункция дори и хубава жена не може да му подейства“

Волен Сидеров образова парламента за еректилната дисфункция. Лидерът на "Атака" разказа кратък виц: "Знаеш ли кои са повече от китайците? Мерак

Волен Сидеров образова парламента за еректилната дисфункция. Лидерът на „Атака“ разказа кратък виц: „Знаеш ли кои са повече от китайците? Мераклиите“. И после заключи, че в политиката има много мераклии, но с малки възможности.
„Мъж с еректилна дисфункция дори и хубава жена не може да му подейства“, заяви Сидеров от трибуната, гледайки към Бойко Борисов. „Хората на изборите разбиха комфорта на ГЕРБ. Всички се надяваха те да получат най-много гласове, „Атака“ да не влезе в парламента и да управляват с послушници, но не стана. Имат много поздрави“, каза още лидерът на „Атака“.
„Битката на „Атака“ е последователна и неотклонна. Преобладаващото мнозинство не са нито банкерите. Огромната част от българския народ живее зле. Вече действаме и затова сме готови, внесли сме в деловодството 43 законопроекта. Те се отнасят до най-важните въпроси на българския народ“, похвали се крайно левият националист.
„В 43-ото Народно събрание имаме 49 партии, освен „Атака“. Питам – защо когато бяха на власт не подобриха живота на българите, а го влошиха? Този въпрос ще се стоварва от тази трибуна редовно. Ние ще го задаваме редовно. Ще бъдем във функция на коректив“, посочи Волен Сидеров.
Той си позволи от трибуната да използва антиамериканска и проруска реторика.
Сидеров подчерта, че е крайно време държавите-членки на ЕС да започнат собствена политика на собствените си държави. „Достойните народи на държавите в Европа заслужават достойни лидери. За съжаление, сегашния ЕС не дава такава политика, той трябва да бъде разтурен. Сега това не е така и този ЕС не работи за европейските народи, а против техния интерес“, каза още Волен Сидеров.

COMMENTS

WORDPRESS: 0