Коритаров отново аут от Би Ти Ви

Георги Коритаров вече не води "Старата школа" по Би Ти Ви. Той не е излизал на екрана от 2 седмици и вероятно скоро няма да се върне, въпреки че

Георги Коритаров вече не води „Старата школа“ по Би Ти Ви. Той не е излизал на екрана от 2 седмици и вероятно скоро няма да се върне, въпреки че е „добре дошъл по всяко време“, каза Венелин Петков, шефът на „Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията.
„Старата школа“ е рубрика от един месец в предаването „120 минути“ на Светослав Иванов, което се излъчва всяка неделя. Коритаров и Петко Георгиев бяха поканени да са лицата на рубриката и всеки път да защитават две противоположни гледни точки по една тема. Телевизията обаче решава, че е по-удачно участията им да се разредят и там да се явяват и други журналисти. На Коритаров този вариант не му допада и си тръгва.
„Рубриката не се променя, защото първоначалният замисъл беше тя да е платформа на журналистите от старата генерация, на остриетата в професията, в която те да дебатират, да разговарят и да задават теми. Отворена е за всички колеги от това поколение, а Георги Коритаров е добре дошъл да продължи“, каза Петков.
Миналата неделя в рубриката участваше Иво Инджев, преди това бе поканен Петко Бочаров. Тази неделя Петко Георгиев ще се включи от Брюксел.

COMMENTS

WORDPRESS: 0