Хороскопът

Хороскоп за 21.11.2014 Овен 21 март – 20 април В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират. Не се препоръчва делова инициат

Хороскоп за 21.11.2014
Овен
21 март – 20 април
В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират. Не се препоръчва делова инициатива и активност. Не провеждайте и мероприятия, от които очаквате ползи и предимства. Спечеленото може да отиде в чужди джобове. Да не се водят дела по имотни и наследствени въпроси. Всичко предприето ще тръгне в неправилна посока и ще се нуждае от корекция, която ще ви излезе скъпо. Печелят само големите играчи. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Добре опечете и сварете храната си.
Телец
21 април – 20 май
Днес може да направите неточен и неизгоден ход, който да ви постави в изходна позиция. Лесно си отива спечеленото с дълъг труд. Не участвайте в залагания и състезания с животни. Не помисляйте да рискувате здравето и парите си в съмнителни инициативи. И най-опитният в бизнеса може да направи неизгодна и губеща сделка. Днес и утре абортите са противопоказни, но пък лесно ще се зачева. Смирете желанието за бърза печалба, за да не претърпите големи загуби. Подлагайте всичко на съмнение, проверка и контрол.
Близнаци
21 май – 21 юни
Предстои новолуние в знака на опозицията ви Стрелеца, което опасно ще засегне родените в първите дни и на двете зодии. Не предприемайте нищо съществено. Изчистете мислите си, не позволявайте да ви въздействат. Тъмните сили се активизират, лесно се правят грешки в желанието да се удовлетворят желанията за придобивки. Не вярвайте в пророчества, а в самите себе си. Ще ви е нужна голяма концентрация и мобилизация, за да не допуснете грешки. Ден на опасни рикошети върху доброто ви име и намерения.
Рак
22 юни – 21 юли
При вас някои неща ще стават с лекота, ще постигате повече от предвиденото, но в бъдеще ще заплатите висока цена за полученото и придобитото. Не влизайте в комбина с непроверени хора, отложете подписването на нови договори и не се обвързвайте с непознати. Обърнете повече внимание на храната си, нищо да не се яде полусварено и полуопечено. Не правете точно днес прогнози и не търсете консултантски услуги. Случайно или нарочно ще бъдете заблудени и вкарани в губеща посока.
Лъв
22 юли – 22 август
Родените във втората декада остават на заден план в намеренията и действията на околните. Лесно губите позиции и вредите на бизнеса си. Тъмните сили се активизират. Ще има опити да бъдете излъгани и подведени. Бъдете отговорни за действията си, не оставяйте друг да ви върши работата, да ви попълва документите и да прави избор вместо вас. Направете прочистваща диета, дистанцирайте се от хора, които непрекъснато ви натоварват и предизвикват. Днес и утре не правете аборти и планирани гинекологични интервенции.
Дева
23 август – 22 септември
Днес всичко се прави на тъмно, с желание да се излъже и да се навреди на околните. Може да попаднете в измамни игри и положения, в които ще се окажете губещата и страдащата страна. Някой ще има и придобивки, но в бъдеще ще плаща с лихвите за тях. Не носете изделия от кости и рога. Бъдете лоялни и не споделяйте с трети лица поверени и доверени тайни. Животът ще подложи на изпитание връзките ви, ще ви покаже кой лъже, кой вреди и кой опитва да се измъкне от поетата в миналото отговорност.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден с отслабваща вредна и разболяваща енергетика. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, отложете подписването на нови договори и не предприемайте нови инициативи, изискващи тежки натоварвания и лично финансиране. Бъдете отговорни в избора си, не изнудвайте околните да правят крачки в нежелана за тях посока. Денят носи провокативност и желание за намеса в чуждия живот или за влизане в роли, които не ви подхождат и носят рискове. Спазвайте диета, не яжте нищо алангле. Запалете лампите, нека е светло.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден на изнудващи и ограбващи положения. Не се лакомете независимо от предложените оферти. Има нещо подвеждащо, двулично и злепоставящо във всичко, което се предлага с готовност и усмивка. Гонете лъжливите мисли и приятелства. Може да ви предложат на пръв поглед печеливша оферта, зад която стои желанието да ви приберат парите и навредят. Очаквайте проверки в неподходящ момент, било на работното място или у дома. Лош ден за реклама, за търсене на спонсори и вложения в недвижимост. Добре е за зачеване инвитро.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес и утре са тежки дни за родените в първите дни на зодията. На прага сте на изневери и отсъствия, които ще навредят на бизнеса и семейните ви връзки. Ще ви подхвърлят на пръв поглед гениална идея, но ако се хванете, ще плащате и ще страдате. Отнасяйте се внимателно и с голяма доза подозрение към всяко предложение, покана и жест на внимание. Търсете скритите мотиви в действията на околните, без да разкривате своите намерения и притеснения. Там, където е най-слабото звено в живота ви, ще се получи пробойна.
Козирог
22 декември – 20 януари
Внимателно наблюдавайте случващото се днес и утре. С новолунието в Стрелец вие навлизате в сатурнова дупка. Днешните ви действия ще ви привържат негативно към чужда карма, към чужди идеи, амбиции и намерения. Не споделяйте тайните си, не обещавайте нищо, което може да ви обвърже с хора, на които не вярвате или не ви ценят. Опасно е да се правят нови договаряния, да се осъществяват големи сделки и инвестиции. Трети лица ще направляват задкулисно играта и само те ще спечелят.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Излезте от ролята на посредници и парламентьори. Днес всички сме в услуга на тъмните сили и в желанието си да помогнем може да навредим не само на другите, но и на себе си. Лош ден за активни действия, състезания и бизнес инициативи. Нищо не е такова, каквото изглежда. В отношенията се прокрадват лъжи и измамни обещания. Препоръчва се диета. Прочистете и съзнанието си от натрапчивите мисли и ограничете контактите с хора, които по някакъв начин се опитват да ви въздействат. Днес и утре не правете аборти.
Риби
20 февруари – 20 март
Силата на интуицията ви ще помогне днес да заобиколите подмолните рифове по пътя си. Подсъзнателно усещате кое е полезно и кое вредно, независимо от външните фактори, които говорят обратно. Контролирайте съзнанието си. Не пийте, ако взимате силни лекарства. Сгъстява се астралната мъгла в деня преди точното новолуние. В такъв момент пророчества и прогнози може да не се сбъднат, така че нека гледаме по-ведро на положението и да се отърсим от събрания негативизъм. Запалете свещ, окадете стаите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0