Разкриха кой е мистериозният мъж забременил Софи Маринова (снимка)

Най-упорито пазената тайна в чалгата - кой забремени Софи Маринова, не изтрая дълго. Ромската перла не е заченала нито от продуцента си Крум Кру

Най-упорито пазената тайна в чалгата – кой забремени Софи Маринова, не изтрая дълго. Ромската перла не е заченала нито от продуцента си Крум Крумов, нито от другия заподозрян, Тони Стораро, а от един от най-добрите приятели на Фики Стораро, добра се до сензационното разкритие „Всеки ден“.
В началото на месеца новината, че Софка очаква второто си дете, озадачи светските среди, тъй като след раздялата с доведения й син Дачо 38-годишната Маринова си кукуваше като мома. Нещо повече – ако се вярва на самата чалгаджийка, за цялото това време мъж не я е докосвал на голо, камо ли секс да я огрее. „Паяжина хванах там долу, бе“, натуралистично обясняваше ромката. Ето защо бременността на Софито дойде като гръм от ясно небе, а врели и кипели в пиар схемите скептици не без основание предположиха, че веселата ромка си прави бъзик с журналята и след време по нещастно стечение на обстоятелствата ще загуби бебето. Оказа се обаче, че бебе има, баща също има! Как се е стигнало до онази нощ, за която няколко седмици по-късно Софка ще направи налудничавото признание: „Бяхме на дискотека в София. Заговорихме се. Харесахме се. Правихме секс и бебенцето стана“?! В средата на май Софка, която я свързва дългогодишно приятелство, не само колегиално, но и по ромска жилка, със семейството на Тони Стораро, е поканена да бъде сред най-личните гости на абитуриентския бал на сина му Фики. През няколко маси встрани от тази на Софка в балната зала на столичния хотел „Дедеман Принцес“ са се настанили неколцина младежи – мъжката приятелска компания на Фики. Всичките до един са добре сложени, спортяги, прекарват доста часове във фитнес залата заедно с абитуриента. Всъщност на 14 май вечерта, без Софи Маринова въобще да подозира, един от всичките 450 души на снобарското мероприятие шест месеца по-късно ще стане баща на така лелеяното от нея второ отроче.
На 6 ноември вечерта в звукозаписно студио са се събрали Софка, Тони и Фики Стораро и Преслава. Замръкват до късните часове и по някое време някой предлага да продължат вечерта в Студентски град, където Азис има участие в „Клуб 33″. Към сепарето на звездите се присламчва в първия момент непознат за Софка младеж. Много прилича на Фики, брадясал, от неговата боя, но не, не е извънбрачен син на Тони Стораро. Младокът е 21-годишният приятел на Фикрет – Ивайло. Певицата се сеща, че го е мяркала на абитуриентския бал преди половин година. Тук е мястото да припомним думите на Маринова малко по-горе, в които мята жокери, че е заченала след случайна среща с бащата в столичен клуб. Приятелки на певицата са категорични, че след 6 ноември тя е купонясвала в София само още един-единствен път – на свое участие отново в същото заведение, на 4 срещу 5 декември. Когато обаче вече се бе похвалила за бременността си. Изненадващата поява на четиримата изпълнители на участието на Азис няма как да не предизвика любопитството на целия клуб и стотици очи са насочени към звездното сепаре. „Единственият непознат на него бе мускулестото момче, около което Софка цяла нощ кръжеше като муха на мед. Флиртовете им не останаха скрити за никого, тя връткаше задник покрай него с кючеци, наливаше му алкохол“, описват събитията присъствали на въпросния купон очевидци. Накрая явно напитките са дошли в повечко на харесалите се Софка и Ивайло и на заранта аверът на Фики се събужда в спалнята на Маринова. Десетина дни по-късно по план-график ромката си чака цикъла. Закъснява й със седмица и около 25 ноември тестът отсича: Софка е бременна! Дни по-късно двете чертички са водеща новина в светските издания.
Според някои наши агенти въпросният Ивайло е не просто пръв приятел на Фики, но и негов братовчед. Бащата на Софкиното отроче е от турски произход, занимавал се е с бокс и допреди известно време е живеел в Дортмунд. Той няма да признае официално бебето, затова детето ще вземе фамилията на майка си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0