Цветанов: С Борисов си имаме взаимно доверие

С премиера Бойко Борисов си вярваме взаимно. Вчера се чухме 4 пъти, онзи ден 6 пъти. Заедно сме от 2001 година. Атаките са срещу мен, тъй като а

С премиера Бойко Борисов си вярваме взаимно. Вчера се чухме 4 пъти, онзи ден 6 пъти. Заедно сме от 2001 година. Атаките са срещу мен, тъй като аз градя структурите на партията. Има сценарии за моето дискредитиране. Това обяви пред bTV Цветан Цветанов, бивш вътрешен министър и шеф на ПГ на ГЕРБ. Убеден съм, че Веско Вучков никога не би предал когото и да било, добави Цветанов. Според него Борисов винаги е твърдял, че промени по върховете на служилите ще има, но момента сега не бил подходящ.
Цветанов обясни, че след като Вучков е подал оставка, Борисов не е имал друг политически ход освен да поиска шефа на ДАНС и главния секретар да напуснат, тъй като в обществото се правели вмешения за задкулисие с ДПС. Той е казал на Румяна Бъчварова, че ще й бъде много трудно и отговорно като вътрешен министър и че това не е привилегия. „Който е бил вътрешен министър може да сподели какви неприятности и несгоди има този пост“. Не смятам, че в България може да бъде осъден един невинен човек. Аз съм сериозен оптимист и се чувствам доста добре, каза още Цветанов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0