Жена опита да се обеси заради мъжа си, той я спаси

52-годишна жена опита да се самоубие във вторник следобед, като преметна въжето на врата си. Мъжът, с когото живее на семейни начала, я видял да

52-годишна жена опита да се самоубие във вторник следобед, като преметна въжето на врата си. Мъжът, с когото живее на семейни начала, я видял да виси на въжето, грабнал кухненския нож и отрязал примката, така я спасил, предава struma.bg.
Ф.М. от 7 г. живее на семейни начала с Й.В. в с. Мламолово, община Бобов дол. Наскоро жената разбрала, че той се влюбил в по-млада жена, преметнала въже на дървена греда в навес в двора и увиснала на него, опитвайки да се обеси.
Мъжът я видял, грабнал кухненски нож, отрязал въжето и почти безжизненото тяло на жената паднало на земята. Веднага разхлабил стегнатата примка от врата й и позвънил на тел. 112 да търси помощ.
Дежурният лекар в Спешен център – Бобов дол пристигнал с линейка в селото и закарал в болницата в Дупница съвзелата се жена. В селото коментират, че тя е много трудолюбива и голяма домакиня. И двамата имат по 2 деца от предишни бракове.

COMMENTS

WORDPRESS: 0