Хороскопът

Овен 21 март – 20 април Днес емоциите трудно се контролират, чувствата и пред­почитанията излизат на показ, лесно се въвличате в интриги и вр

Овен
21 март – 20 април
Днес емоциите трудно се контролират, чувствата и пред­почитанията излизат на показ, лесно се въвличате в интриги и връзки, които може да разплачат не само вас, но и близките. Съветът е да се контролирате максимално, да не повтаряте стари грешки, да бъдете верни на себе си и на любимия. Действайте активно, но с необходимите предпазни мерки и внимателен анализ. Днес се точат нокти и зъби, добре е да се наточат и ножовете у дома, да се прегледат сечивата и да се сложи в ред машинният парк, с който работите.   
Телец
21 април – 20 май
Дава ви се много, но и изискванията от страна на другите ще са големи. Па­­сивността е нежелателна, но важните инициативи е добре да се оставят за утре. В този ден чувствата замъгляват разума, насочват ви към хора и обстоятелства, носещи повече емоция, отколкото деловитост и възможност за изгодни сделки. Във въздуха витае агресия, и то до по-голяма степен на базата на сексуалните предпочитания. Внимавайте в отношенията с колеги и колежки. Не издавайте чувствата си и не клюкарствайте.
Близнаци
21 май – 21 юни
Денят носи притеснения в чувствата, усет или информация за изневяра и възможност сами да изневерите. Ще попаднете в лапите на чувства, които умът трудно ще контролира. Може да изложите на опасност тези, които са ви се доверили. Родените около 5-15 юни може да загърбят задълженията си на работното място и у дома заради една неустоима, но и немислима връзка. Назначенията вървят заедно с неприлични предложения. От всичко това страда работата, така че внимавайте.
Рак
22 юни – 21 юли
Ден на съдбовни срещи и запознанства. Любовният ви живот навлиза в нова фаза, носеща болезнен избор между двама или начало на връзка, която ще ви обезоръжи и насочи живота ви в неочаквана посока. Ден на леопарда. Проб­лемът е, че изборът ни е да бъдем хищници или жертви, а това превръща и най-силната емоционална и страстна връзка в състезание кой кого. Още по-тежко може да стане, ако връзката ви е по месторабота. На­­товарете се физически, не оставяйте енергията ви да се скапе вътре във вас или да наранява.
Лъв
22 юли – 22 август
Не е ден за работа, а за любов и дано вече сте набелязали обекта. Пасивният човек ще претърпи поражение, ще му бъде отнета любовта или работата, но Лъвът няма да го позволи. Ще извлечете ползи от всяка среща, разговори, личен и делови контакт. Покрай работата за вас вървят и удоволствията. Проблемът в ситуацията е, че отношенията са неравностойни. Склонни сте да употребите и нараните чувствата на другия. Ще ви се отразят добре малко повече физически натоварвания, сауна и масаж.
Дева
23 август – 22 септември
Луна, Марс и Венера ви гледат в точна опозиция от знака на Рибите. Аспектът засяга болезнено родените около 10 март. Предстоят неприятни разкрития и противопоставяне, което ще ви разбалансира. Може да се окажете въвлечени в играта на други двама, от която ще си тръгнете наранени и обезсърчени. Енергията ви търси поле за изява. Ако в любовта не потръгне, работата винаги ще ви удовлетвори и стимулира. Не стойте в очакване кой какво ще каже и направи, бъдете активни, защитете личната си територия.
Везни
23 септември – 22 октомври
Не пропускайте този ден. От личната ви активност зависи личният и професионалният напредък. Излейте душата си, не събирайте негативи, за да не се разболеете. Край с планирането, с проучването и изчакването. Направете крачката, която отдавна обмисляте. В следващите два дни ще бъдете изложени на натиск и агресия, които може да ви откажат от намисленото. Малко повече физическо натоварване ще ви се отрази добре, ще активизира личния ви метаболизъм и чувственост. Пасивността е противопоказна.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес може да изпреварите другите в голямата конкуренция, наречена живот. Ам­­би­цията ви взема връх, правите ход, с който обърквате конкуренцията и успявате да заемете по-добри позиции в работата и в обществото. Не протакайте действия и разговори, които могат да ви осигурят предимства и напредък. Вътрешната ви енергия достига високи нива и търси поле за изява. Ако я задържите в себе си, тя ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Препоръчват се умерени физически натоварвания. Сега е моментът за атака, действайте.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Тежък ден за родените около 10 декември. На­­съб­рани страсти, мъка и емоции търсят поле за изява, провокират ви да кажете и направите нещо, което може да промени отношенията ви у дома и на работното място. Пасивността в днешния ден е нежелателна, но самоконтролът е от особено значение, за да не се отиде в крайности и да се предизвика агресия. Очаквайте атака там, където сте оголили фронта, където не сте се постарали достатъчно или сте оставили друг да ви върши работата и да ви отменя в любовта.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден на повишена отговорност и на желание да надскочите себе си. Правите крачка, която ще ви осигури стабилност и напредък, но ще постави на изпитание личните ви отношения и спокойствието у дома. Съветът е да не се отива в крайности. Водете активна, но балансирана политика и отдайте дължимото на всичко, което е важно и значимо в живота ви. Намерете време за близки и приятели, за среща с работодатели и за обмен на информации с клиенти и партньори от чужбина. В любовта ви чакат изненади.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес пасивният човек ще загуби, но и прекалено активният може да изпадне в зависимости и да си спечели врагове. Действайте в посоката, в която се чувствате силни и подготвени. Ще ви се иска да нарушите забрани и предписания и да заявите претенциите си. Направете крачката, за която отдавна се готвите, като спазвате закона. Ако всичко сте претеглили и премислили, действайте, не губете време. Този ден помага да изпуснем парата, да покажем на какво сме способни и какво в действителност желаем.
Риби
20 февруари – 20 март

Родените около 10 март трудно ще овладяват чувствата и чувствените си реакции. Вървите към изневери, към неочаквани реакции дори и за вас самите. Активността ви достига високи нива, но има опасност да прелее в агресия. Дано не излеете мисли, любов и неудовлетворение на неподходящо място и пред неподходящите хора. Предстоят обяснения и нараняващи коментари. Сякаш живеете в сълзлив роман или болезнен екшън, в който наранявате и ви нараняват. Увеличете самоконтрола.

COMMENTS

WORDPRESS: 0