Ученик припадна в час, натровил се с баничка

Единадесетокласник е приет в болницата в Бяла Слатина, след като се натровил с баничка, алармираха разтревожени родители. 18-годишният Валери Ге

Единадесетокласник е приет в болницата в Бяла Слатина, след като се натровил с баничка, алармираха разтревожени родители.
18-годишният Валери Георгиев от Баница, който учи в професионалната гимназия по транспорт „Коста Петров“ в село Борован, е припаднал на чина си вчера по време на учебно занятие. Момчето е транспортирано до спешния център в Бяла Слатина, където му е направена промивка на стомаха и му е включена система.
Лекарите са категорични, че причината за влошеното здравословно състояние на тийнейджъра е погълнатата храна. Същия ден Валери закусвал баничка с кисело мляко, купена от магазин в близост до школото. От гимназията в Борован потвърдиха за случая. Заместник-директорът Людмил Иванов заяви, че са изпратили докладна за инцидента до началника на регионалния инспекторат по образование във Враца Галина Евденова. Той увери, че техният възпитаник вече е добре и днес е бил на училище.
Роднините на единадесетокласника са решени, че ще търсят правата си и ще подадат сигнал в агенцията по безопасност на храните, за да няма подобни инциденти с деца.                                                                     

COMMENTS

WORDPRESS: 0