Хороскопът

Хороскоп за 19.12.2014 Овен 21 март – 20 април Днес може да намерите изход и от най-неприятната и напрегната ситуация. Доверете се и на инт

Хороскоп за 19.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Днес може да намерите изход и от най-неприятната и напрегната ситуация. Доверете се и на интуицията. Ще се случват събития, даващи възможност да прекрачите прага на ограниченията, на които от доста време сте подложени. Чакайте обаждания и покани, които ще дадат нова насока не само в бизнеса, но и в личния ви живот. Мислете за нещо хубаво и то ще ви се случи. Ако се чудите каква резервация за празниците да направите, нека е близо до вода или да е на морето. Едно пътуване ще ви даде нова насока в личния живот и в бизнеса.
Телец
21 април – 20 май
Изправени сте пред труден избор, пред преграда, която не може да се преодолее и прескочи. Може би трябва да смените подхода или просто да заобиколите проблема, да продължите напред и да оставите времето да го разреши. Днешният ден носи на всички нива пробив, шанс да се пренареди пъзелът от възможности и вероятности в една взаимноизгодна посока. Подкрепата при вас ще дойде и от любовта, особено за родените около 1-5 май. Желателно е в този ден да си върнете дълговете, но не само тези във финансов план.
Близнаци
21 май – 21 юни
Не пропускайте нито едно предложение и благоприятна възможност. Ще получите покани, може да се отвори пътуване и шанс да се видите с хора, които от доста време са изчезнали от полезрението ви, или дистанциите са станали непреодолими. Стари проблеми лесно се разрешават. Намира се компромисен вариант при сделки и договори. Вечерта получавате неприятни знаци. Ако позволите на старите комплекси да ви влияят, няма да спечелите. Този ден дава възможност да видим нещата от друг ъгъл.
Рак
22 юни – 21 юли
Днес съдбата ще работи във ваш интерес. Може да направите крачка в посока, която от доста време е била затворена поради професионални и лични проблеми. Дайте пълен напред, търсете начин за внедряване в нова среда и на нова работа. Този път шансът ще работи за вас, както и действията на околните. Конкурентите ви ще направят ход, с който ще ви направят услуга. Реагирайте изпреварващо, не се колебайте да вземете отговорни решения. Всичко, което се стартира, ще даде богата реколта. Връщат ви стар дълг. Доверете се на интуицията.
Лъв
22 юли – 22 август
Днес и най-лошият избор е по-добър от никаквия. Нерешителността ще ви изиграе лоша услуга. Може да получите откази на едно място, но на друго ще ви приемат. Тази вечер в живота ви ще влезе благодатната случайност и от утре животът ви може да тръгне в много по-благоприятна посока. Оглеждайте се, не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета. Всяко препятствие по пътя може да бъде преодоляно или заобиколено с ум и комбинативни действия. Ден на водата, а за нея няма прегради. Пътувайте, направете резервации.
Дева
23 август – 22 септември
Ден с огромна сила. Ако някой е отказал да ви подаде ръка, това ще направи съдбата. Ще се измъкнете от рискова и тежка за вас и семейството ви ситуация. Животът ви може да тръгне по нов път, който ще донесе ползи и предимства. Действайте смело, прекрачете преградите, не позволявайте да ви отклоняват от целта. За събота сутрин не планирайте ранно ставане и неприятни пътувания. Навлизате в рисков период. Може би ще преодолеете проблемите, ако още днес се заемете с тях. Всичко отложено за после ще зацикля.
Везни
23 септември – 22 октомври
Основната битка в днешния ден е с комплексите, независимо дали със своите или с чуждите. В страха си да не загубите нещо или някого правите грешен ход или не предприемате нищо, за да овладеете положението. Изправени сте пред преграда, която ще преодолеете вероятно до края на деня, а в утрешния ще направите първата крачка напред. Забравете страховете, не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. Проведете събрания, явете се пред комисии, уредете договори, юридически дела и важни документи.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Говорете открито, търсете начин да придвижите от точката на замръзване личните и професионални отношения. Не позволявайте да ви обземат страхове. Родените в края на зодията трудно ще се справят с едиповите си комплекси и проблемите на миналото. Вероятно е да направите нарушение и да предизвикате конфликт на работното място или у дома. Случилото се в този ден ще ви освобождава от едни комплекси, но ще провокира нови. Важното е да се излезе от точката на зацикляне, да се мисли позитивно и да се върви напред.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес интуитивно ще напипате вярната посока, ще направите крачка, която още утре ще донесе предимства, пари и ползи. Ще намерите изход и от най-трудната и неблагоприятна ситуация. Мислете позитивно. Така по-лесно ще откриете печелившия вариант сред морето от възможности. Чакайте предложения и покани, които ще променят в положителна посока професионалните ви и личните  ви връзки. Не е време да се отказват предложения. Гледайте напред, но ако там срещате само дистанцираност, погледнете встрани и заобиколете.
Козирог
22 декември – 20 януари
Днес и невъзможното става възможно. Лесно се постигат набелязаните цели или се установява поне временно примирие за празниците. Време е да се изгладят конфликтите, да се погледне малко по-ведро и на най-комплицираната ситуация. Не позволявайте на страховете и комплексите да ви стопират. Денят дава възможност да се прекарат мостове между две дестинации, които почти няма шанс да се срещнат, съберат и примирят с миналото. Всеки на своето ниво прави личното си откритие и намира изход от кризата.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес всичко при вас върви мъчително и трудно. Срещате прикрита и открита опозиция, с мъка постигате разбирателство на работното място, а у дома ще бъдете засипвани с изисквания. Някъде дълбоко в съзнанието ви свети лампичката на спасителния вариант, който обаче не е изгоден на някои от близките ви. Постарайте се дипломатично да насочите съвместните усилия и действия към този вариант, а ако не се получи, може да обърнете и другия край на тоягата на принудата. Днес ще се разбере кой командва и кой ви подкрепя в живота.
Риби
20 февруари – 20 март
Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Ако искате утре да си спестите грижи и неприятности, действайте максимално делово и активно в днешния ден. Проведете наложителните разговори с колеги, шефове и бизнес партньори. Пазарете се за цени на стоки и услуги, за заплатата и дяловото си участие в даден проект. Чуждите притеснения и страхове ща са ви от полза. Може да се окажете единственият подходящ и подготвен кандидат сред морето от възможности за дадена професионална позиция или работодател.

COMMENTS

WORDPRESS: 0