Хороскопът

Хороскоп за 22.12.2014 Овен 21 март – 20 април Денят започва с новолуние, засягащо болезнено родените до 1 април. Не предприемайте нищо важно

Хороскоп за 22.12.2014
Овен
21 март – 20 април
Денят започва с новолуние, засягащо болезнено родените до 1 април. Не предприемайте нищо важно, обмисляйте начинанията си, планирайте проектите и пътуванията до края на годината. Уран вече върви директно във вашия знак с тенденция да предизвика революционни промени в отношенията и начина ни на живот. Може би ще се сблъскате с хора и обстоятелства готови да ви предизвикат, да ви поставят на тясно и по някакъв начин да ви разболеят, ако не сте готови на отстъпка. Бъдете особено внимателни.
Телец
21 април – 20 май
За вас денят предлага няколко варианта и възможности, които трябва добре да се огледат и преценят, преди да се приемат и обезпечат с усилия и пари. Не отклонявайте покани, не отблъсквайте протегнатите ръце, но и не се съгласявайте на първия предложен вариант. Ще спечелят дипломатичните и вярващите в успеха си хора. До утре ще спечелите повече, отколкото се надявате и в любовта. Върнете се към миналото и не повтаряйте старите грешки поради предоверяване. Ден за планове и мечти.
Близнаци
21 май – 21 юни
Разгледайте всички възможни проекти и предложения, насочете вниманието си към промените в интериора на дома и офиса, към отваряне на магазин или собствено заведение в следващите дни. Настроението е предновогодишно, склонни сме на непредвидени разходи. Лесно ще откриете начина, мястото и обекта, чрез който да спечелите. Ден за преглед на всички възможни оферти, които може да се окажат изгодни, полезни и навременни за работата и приятните ви моменти с близките. Доверете се на предчувствията си.
Рак
22 юни – 21 юли
Събуждате се с едно ясно чувство накъде да вървите, кое е полезно и кое е вредно за вас. Доверете се на предчувствията си. Не яжте неща, които ви отблъскват, независимо от наложената диета. Избирайте не само храната, но и срещите си по каприз. Може внезапно да ви хрумне идеята да се видите с някого и да промените плановете си за празниците. Направете го, вярвайте в щастливата си звезда. Проблемите ще са повече за родените към 1 юли, които ще изпаднат в положението на този, който иска, но не му стиска да избира.
Лъв
22 юли – 22 август
Не се преуморявайте и не си поставяйте тежки задачи. В днешния ден щастливата случайност може сама да ви намери. Не оказвайте натиск в местата, където искате да бъдете или да реализирате своите мечти и проекти. До утре ситуацията ще се преобърне, ще се окажете самите вие търсени и желани партньори, а така може да поискате и по-висока цена за услугите си. Подгответе се добре за професионалните си и личните си изяви в следващите дни. Ще бъдете подложени на тест по пригодност.
Дева
23 август – 22 септември
Денят отваря пред вас заключени врати и сърца. Не бързайте, не се съгласявайте с първото предложение, защото ще дойде и второ, и трето. Днес и утре шансът в бизнеса е на ваша страна, но и любовта ви намига от ъгъла, в който сте я вкарали с вечната си професионална заетост. Може би трябва да направите някои промени в графика и да се обърнете към тези, които обичате и цените. Помислете и как да обърнете в своя полза нуждите на шефовете от квалифицирана работна ръка по празниците. Пазарете се и бъдете себе си.
Везни
23 септември – 22 октомври
Изправени сте пред болезнен избор. Не предприемайте нищо съществено, не подписвайте нови договори и не назначавайте нови хора в екипа си. Родените в първата декада ще изпитват повече натоварвания, ще се налага да правят компромиси с чувствата и привързаностите. Трудно ще избягате от наложената отговорност и от влиянието на хора, които не цените и не обичате. Сетивата са особено изострени. Ще се събудите с едно вярно чувство за полезното и вредното. Дано обстоятелствата позволяват да направите правилния избор.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Плановете и мечтите от днешния ден непременно ще се сбъднат. Изпълвате се с особено вдъхновение, усещате накъде духа вятърът и се ориентирате към места и хора, които ще са полезни за вас. Не бързайте с инициативите. В момента е важно да напипате вярната посока, а утре да тръгнете по нея. Тази вечер може да срещнете и любовта, да откриете своя човек сред сивата тълпа. Представете си колкото можете по-ярко това, което искате да постигнете, да имате и да получите, и с голяма вероятност ще го имате.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Намирате се близо до водопада от промени и предизвикателства, които генерално ще променят живота ви. В момента може и да е тихо около вас, нищо да не показва, че назрява буря, но винаги е така преди водопада, където и птиците замлъкват. От утре планетата на кармичните изпитания Сатурн ще навлезе във вашия знак и ще покаже до няколко месеца с какво ще се наложи да се справяте и разделяте. Не взимайте важни решения в днешния ден, обмисляйте положението си и търсете начини да се окопаете на важни за вас позиции.
Козирог
22 декември – 20 януари
В първите часове на деня е новолунието във вашия знак. Не се препоръчва раждане със секцио. Колкото повече отложите нещата, толкова по-добре. Планирайте, обмисляйте начинанията си и за вечерта организирайте среща с любовта. Навлизате в стабилен за бизнеса и работата ви период. Дано не избързате в днешния ден и не приемете неизгодна оферта. Утре в живота ви ще се появят повече възможности, а и хората, с които влизате в досег, ще са по-склонни на компромиси и отстъпки. Чакайте подаръци на съдбата.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Новолунието от днешния ден ще покаже слабите и силните ви места, ще насочи към вас погледите на много хора и ще помогне в следващите дни да спечелите повече, отколкото се надявате. Не избързвайте с поставянето на условия и не приемайте такива. Ден на творческите замисли. Доверете се на интуитивния си избор. Ориентирайте се към хора, които са ви на сърце, и към работа, която ви привлича. Компромисите от днешния ден ще ви донесат сълзи, болка и неприятности. Не поемайте чужда отговорност.
Риби
20 февруари – 20 март
Излизате от тежък и рисков период. Добре е днес да се огледате, да премислите и проверите нещата и от утре да действате по-активно и настъпателно. Оставете гласът на интуицията да ви води. Обърнете внимание на хрумванията си и ги доразвийте в една печеливша за вас посока. Днес нищо не е случайно и не бива да се приема с безразличие. Каквото си пожелаете, ще се сбъдне, а още вечерта в емоционалните ви връзки ще има раздвижване и голяма доза положителни емоции. На прага ви чука любовта.

COMMENTS

WORDPRESS: 0