Пуснаха рецидивист да се лекува, той взе да тараши домове

Опасен рецидивист с 42 криминални и съдебни регистрации бе спипан за поредна ловка кражба в Търново. 40-годишният Хюсеин А. излежавал 9-годишна

Опасен рецидивист с 42 криминални и съдебни регистрации бе спипан за поредна ловка кражба в Търново. 40-годишният Хюсеин А. излежавал 9-годишна присъда във Варненския затвор за извършени домови кражби и дори го назначили за готвач в кухнята на пандизчиите.
Изпълнението на наказанието му обаче било прекъснато от 16-ти октомври до 16-ти декември т.г. по здравословни причини. Вместо да се лукяво обаче опасният престъпник пристигнал в Търново със жена си и детето и се захванал със стария си занаят.
На 24 ноември той прескочил парапет на тераса на височина 2.30 м., натиснал с инструмент алуминевата дограма на вратата и се вмъкнал в жилище на ул.“Деньо Чоканов“. Задигнал 100 лв. и се измънкал, сокато жена му и 13-годишното му дете следели отдолу за ченгета.
Не след дълго обаче крминалистите влезли в дирите му и го закопчали. Хюсеин е привлечен в качеството на обвиняем за поредния обир, извършен по специален начин и с особена ловкост. Търновските прокурори сезирали и колегите си във Варна, които веднага прекратили прекъсването на присъдата и пандизчията бил конвоиран обратно зад решетките.

COMMENTS

WORDPRESS: 0