Хороскопът

Хороскоп за 02.11.2014 Овен 21 март – 20 април Един вдъхновен ден, в който на всички нива може да срещнете своята муза, да усетите накъде д

Хороскоп за 02.11.2014
Овен
21 март – 20 април
Един вдъхновен ден, в който на всички нива може да срещнете своята муза, да усетите накъде духа вятърът в бизнеса и в любовта и да направите важен избор. Благоприятен ден за брак, за постигане на съгласие по спорни семейни и родови въпроси и уреждане на пътувания, които ще ви устроят на по-спокойно и сигурно място. Каквото и да предприемете, направете го добре, обмисляйте детайлите и търсете най-изгодните решения. Обърнете повече внимание на традициите, съберете родата, повеселете се заедно.
Телец
21 април – 20 май
Ден на гениални прозрения, на емоционални срещи и посещения на творчески изяви. Идете на концерт и театър, намерете време за занимания, които носят извисяване на душата и духа. Може да намерите мястото си на сила, да срещнете хората, които може да ви подкрепят и обезпечат. Започнете някакъв тип строителство, затвърдете семейните връзки с покани и предложения. Организирайте срещи и запознанства, потърсете чрез брокер и новия си дом. Бавно и полека изкачвате важен житейски връх и взимате отговорно решение.
Близнаци
21 май – 21 юни
И при вас ще има важни срещи и промени, но в основата на нещата стои тенденцията да се съобразявате с чуждото мнение, да се радвате на чуждата радост и да вървите към чуждата любов. Може да изгубите собствената си индивидуалност в желанието да подкрепите нечие решение, мнение или подход в живота. Не позволявайте да ви въздействат. Ще ви се предлагат екстри, замъгляващи ума и разтапящи сетивата. До вечерта може да станете и обект на изнудване, но ще го приемете с желание, особено ако идва от децата.
Рак
22 юни ­ 21 юли
Днес ви въздействат противоречиви звездни сили. От една страна, ще има опити да ви се оказва натиск, но от друга ­ ще получите залпово вдъхновение и до вечерта може да намерите гениалното разрешение на проблем, която ви мъчи от доста време. Доверете се на интуицията, отделете възможно най-много време на занимания свързани с духовното ви и артистично развитие. Златен ден за музиканти, артисти и творци в първите редици на науката и изкуството. Всеки на своето ниво да чака посещение на своята муза.
Лъв
22 юли – 22 август
Ден на опиянение от нечие вдъхновение. Организирайте срещи и контакти с хора, способни да възвисят тялото и духа ви, да ви накарат да мислите и действате по-оптимистично и с вяра в таланта и бъдещето си. Ден на градеж и съзидание. Нищо да не се руши и да не се отхвърля като предложение и вариант на избор. Намерете време за активен отдих. Енергията ви блика като фонтан. Може да поставите лични рекорди и да привлечете спонсори. Вечерта ще бъдете неотразими и в любовта и дано е с точния човек.
Дева
23 август – 22 септември
Днес се препоръчва медитация над кармата на рода, концентриране на ума и силата на духа върху важни семейни и родови въпроси. Опитайте да разберете и другата страна, с която влизате в спорове. Съберете се на масата за преговори и не увеличавайте дистанциите с прояви на сърдене и омраза. Каквото разрушите, ще нанесе удар върху бъдещите ви отношения и амбиции. Опитайте се да действате обединяващо, регенериращо и оздравяващо и върху решенията на околните. Трудно ще преглътнете нечия претенция.
Везни
23 септември ­ 22 октомври
Духовете се успокояват след вчерашната Задушница на безсребрениците Козма и Дамян. В днешния ден мислете повече за душата, за емоцията, за желанията да се изпитат удоволствия чрез артистични занимания. За творците в изкуството това е златен ден на хрумвания, които наистина може да ги позлатят. Посетете място, възвишаващо душата и облагородяващо сетивата. Може би е време да купите и някакъв музикален инструмент на деца и внуци. Време е да тествате дарбите си. Подгответе се за участия в конкурси.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ще се почувствате силни и вдъхновени, ще получите просветление по важни семейни и лични въпроси. Ден на гениалния избор, на мълниеносното решение, което по някакъв начин може да удовлетвори както вашите амбиции, така и нечии мечти. Неприятностите ще се разрешат, ще се намери печелившия вариант за всяка от страните, които спорят, враждуват или се жадуват един друг. Силен ден за творците в областта на изкуството. Претворете в реалността всяко хрумване, но преди това го защитете юридически.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Днес и вие сте извор на идеи и хрумвания, които използвани добре може да донесат ползи. Прибързаната ви реакция и желанието за показност може да ви подтикнат да споделите намеренията си с човек, който веднага ще ги оцени и още утре ще се опита да ги прокара като свое виждане и творба. Патентовайте по най-бързия начин продуктите на труда и творческото си вдъхновение. Преди да разкривате докрай картите, подсигурете се по всички възможни начини. И в любовта не е време за странични връзки и признания.
Козирог
22 декември – 20 януари
Ден за делови и лични срещи, които възвисяват духа и каляват тялото. Намерете спокойно място за размисъл, търсете начин да вдигнете нивото и възможностите си за избор чрез връзки с хора на изкуството. Вдигнете глава и се огледайте. Светът е толкова хубав, независимо проблемите, в които всеки от нас е затънал. Спасението е в простите неща, в грижата за семейството и дома, в желанието да се види красивото и перспективното на всички нива. Символ на деня е градежът. Заемете се с ремонтни и строителни дейности и се обичайте.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на гениалния избор, който идва рядко и по някакъв начин решава или урежда всички въпроси, не търпящи отлагане. Движете се вдъхновено, опитайте да влезете в положението на другия, да почувствате другата гледна точка. Така неусетно ще намерите решението и ще застанете на стабилни позиции. Ден на музикантите, на творците в изкуството, които осветяват с творбите си тъмнината на забързаното ни ежедневие. Идете на концерт, търсете начин да изявите талантите си независимо на каква сцена и на каква цена.
Риби
20 февруари – 20 март
Съвпадът на Луна и Нептун в знака на Рибите погалва душите ни с любов и вдъхновение свише. Може да получите прозрение за пътя напред. Облъчени сме от неочаквано вдъхновение, което може да роди гениални творби, но и да ни постави в зависимост от чуждия избор. Взимайте решенията си с любов и желание за взаимност. Някой ще получи предложение, а друг вече върви към любимия под звуците на сватбения марш. Започнатото ще носи сила, ще възражда дома и ще ви среща с близки на сърцето ви хора.

COMMENTS

WORDPRESS: 0