Хороскопът

Хороскоп за днес 02.04.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на пръстена и колелото. Много неща в живота ви ще се преобърнат. Може да намерите по-д

Хороскоп за днес 02.04.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на пръстена и колелото. Много неща в живота ви ще се преобърнат. Може да намерите по-добра работа и да се обвържете с качествени партньори. Някой ще дочака и предложение за брак. Намерете време не само за работа и делови ангажименти. Обърнете повече внимание на здравето и външния си вид. Днес полезните вещества лесно се усвояват, мислите ви придобиват особена чистота и сила. Може да прозрете нещо, за което в миналото не сте си давали сметка. Търсете нови информации и източници, които да улеснят избора ви.   
Телец
21 април – 20 май
Днес може да промените в своя полза и интерес всяка ситуация, да подпишете изгоден договор, да се обвържете с качествени партньори и да постигнете напредък на работното място. Ще получите информация даваща ви предимства. С лекота ще решите стар проблем и ще се освободите от една нежелана зависимост. Денят е магичен, това, което не е проработило до момента, ще тръгне с пълна пара, ще донесе предимства и ще ви отведе на престижни позиции. Една тежест остава в миналото.
Близнаци
21 май – 21 юни
Родените около 10 юни са в рискова позиция. Стари проблеми и грижи отново излизат на преден план и търсят разрешението си. Ще се наложи да приемете неизгодни условия. Обърнете внимание на здравето си, не се претоварвайте, проведете оздравителни процедури. Полезните вещества лесно се усвояват. Проблемът при вас е, че в момента с голяма трудност усвоявате уроците на миналото, не позволявате да ви дават съвети и вероятно ще направите грешен избор и ход, който може да ви злепостави.
Рак
22 юни – 21 юли
Не пропускайте нито една инициатива и благоприятна възможност. Очаквайте изгодни предложения и покани. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви помогне да излезете на светло, да намерите подходяща работа и връзка, която да ви удовлетвори. Ще помогнат приятели, ще придвижите документи, с лекота ще получите разрешителни. Отложеното за следващите дни ще върви много по-трудно и при неизгодни за вас условия. Днес една тежест на миналото се маха от плещите ви.
Лъв
22 юли – 22 август
Преди да мислите за работа, погрижете се за себе си, за външния си вид и за здравословните проблеми, които ви мъчат. Полезните продукти лесно се усвояват. Може да получите и информация, която ще ви помогне по-лесно да усвоите и уроците на времето, в което живеем. Бъдете методични в думи и дела. Не бързайте да предадете проекти и продукция, ако нещо не сте изпипали според правила и предписания. В този ден има някаква магия, която помага да се отървем от грижите и грешките на миналото.
Дева
23 август – 22 септември
Денят е добър за диагностики и лечения, за преглед при ортопед, за смяна на лекарства и предписания. Тествайте и нов козметичен продукт, променете визията си, търсете начин да направите впечатление и да привлечете погледите. Вероятно е да бъдете предпочетени в колегиалната надпревара. Печелите конкурси и получавате покани за делови участия. Невъзможното преди днес може да се уреди за часове. Денят ви дава свежи сили за нов живот, за промяна в естеството на работата и личните връзки.
Везни
23 септември – 22 октомври
Денят преобръща нагласата ви за работа в амбиция и желание да изглеждате добре, да привлечете погледите и добрата случайност не само с ум и знания, но и с подходящото излъчване и визия. Не  мислете и не действайте едностранчиво. Везните са големите чаровници на зодиака. Използвайте личния си чар и оръжията на красотата, които ще ви помогнат да получите много по-лесно това, което другите варианти не ви дават. Време е да увеличите натиска и да действате от различни ъгли в желаната от вас посока.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Днес ще получите различни информации за едно и също нещо. Може да намерите и различен подход в ситуация, която отдавна не ви дава мира. Ще се появят стари проблеми, но бързо ще ги разрешите. До вечерта ще се промени и мнението ви към някого, ще размислите и ще постъпите различно. Денят се свързва с колелото на съдбата. Което е било отдолу, притиснато и притеснено, ще излезе на повърхността и ще намери разрешението си. Отнасяйте се спокойно към всеки възникнал проблем и ще намерите изход.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Тежък и рисков ден, особено ако не се съобразявате с настъпилите промени както у дома, така и на работното място. Не се опитвайте да връщате миналото, да изисквате старото подчинение от децата или от хората, които зависят от вас. С нова сила ще ви застопорят старите проблеми. Не постъпвайте като щрауса, не се крийте в пясъците на миналото. Ако искате да бъдете актуални направете промяната и това, което се изисква от вас. Не бива да нервничите, бавно и полека ще излезете от кризата.
Козирог
22 декември – 20 януари
Днес една посока в живота ви се отпушва, идват предложения, възможност да сключите изгодни договори и да насочите живота си в печеливша посока. Проблемът е, че не сте искали точно това, че още се надявате да стане другото, това което и сърцето ви иска. Не се отказвайте, не постъпвайте емоционално. Съдбата ви дава шанс да излезете от застоя, да получите втори шанс дори и там, където не сте имали първи. Приемете промяната, разрешете проблема и ще получите сили за движение напред.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Днес миналото се надига и пречи на настоящето. Опитайте бързо да разрешите проблемите, защото върху старите още утре ще се наслоят нови и ще стане трудно да се оправите и да бъдете себе си. Ден свързан с пръстена и колелото. Не може да стоиш по средата в една връзка. Време е за признания, предложения или раздели. Средният вариант ще се окаже особено мъчителен и за двете страни. Днес лесно се усвоява всичко полезно и здравословно. Приемете и съветите, които ви дават изпитаните във времето приятели.
Риби
20 февруари – 20 март
Денят е магичен, всичко може да се уреди и разреши. Ще се справите до вечерта с тежък проблем, ще намерите изход от положение, което отдавна ви мъчи. Една губеща за вас ситуация ще се преобърне, ще даде нови варианти и възможности, които ще ви помогнат да се изправите, да повишите самочувствието си и да поемете в правилната посока. Полезните информации и продукти лесно се усвояват. Отделете време за външния си вид, за здравето и визията си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0