Хороскопът

Хороскоп за 12.03.2015 Овен 21 март – 20 април Ден на добре премерената активност. Вслушвайте се в съветите на по-възрастните и опитните, н

Хороскоп за 12.03.2015
Овен
21 март – 20 април
Ден на добре премерената активност. Вслушвайте се в съветите на по-възрастните и опитните, но не изпадайте в комплексарско примирение. Увеличава се натискът от страна на хора с по-голяма власт над вас. Изправете се, покажете желание и воля за промяна. Препоръчва се консултация с капацитети в интересуващата ви област, но в крайна сметка окончателното решение по спорните въпроси трябва да е ваше. Печелят по-мъдрите и тези, които може да мислят глобално и да видят света някак по-отгоре, без изпадане в подробности.  
Телец
21 април – 20 май
Ще получите знание и информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Дано я използвате добре без ущърб за трети лица. Подхождайте добросъвестно към всеки поставен въпрос и задача. Спазвайте уговорки и договорености от предните дни. Добре е да повишите личната си квалификация, да се запишете за нов курс и да се явите на конкурси. Опитайте да проявите щедрост според джоба си. Ученикът и учителят си сменят ролите. Не се знае кой кого поощрява, амбицира и подкрепя повече.
Близнаци
21 май – 21 юни
Ден, в който и най-мъдрият и знаещият ще разбере, че нещо само поназнайва, а не е стигнал до основата на нещата. Родените в първата декада ще срещат колективен отпор както у дома, така и на работното място. Ще се наложи да доказвате и отстоявате позиции пред хора, които трудно ще ви разберат и оценят. Комплексите от миналото ще натоварват и личните ви връзки. Днес стари рани ще се отворят, забравени чувства ще ви мъчат и попречат да вземете правилното решение. Проявете щедрост.
Рак
22 юни – 21 юли
Ще се наложи да потърсите компетентно мнение по важен личен или професионален въпрос. Търсете и правна помощ. Не се опитвайте да се справяте сами с положения, за които нямате необходимата квалификация. Може да платите повече, но в бъдеще ще си спестите много по-големи разходи, нерви и неудобства. В момента на едно място играете ролята на ученика, а на друго място се налага да наставлявате. Проблемът е, че всеки трябва да си знае мястото и да не се занимава с въпроси не от своята компетентност.
Лъв
22 юли – 22 август
Хора с комплекси ще търсят вашето съдействие и ще заплащат добре за съветите, които им давате. Навлизате в период на лично и професионално посвещение и просвещение. До няколко дни може да се наложи да направите важен избор, да тръгнете в нова посока и да преследвате нови цели. Добре е в днешния ден сами да потърсите второ или трето мнение по болезнените за вас въпроси. В утрешния ден ще направите важни промени и реформи на базата на наученото и проученото днес. Намирате нов източник на сила.
Дева
23 август – 22 септември
Тежък и рисков ден за родените до 1 септември. Може да получите подвеждаща информация, да допуснете чуждо тяло в личната си база данни и да злепоставите трети лица. Бъдете особено внимателни с поверителната информация, особено ако сте материално или политически отговорно лице. В желанието да се покажете в по-добра светлина ще се похвалите с неща, които ще станат обект на клюка и компромат. Днес и утре газите в жарава от амбиции и страсти, които ще ви донесат болка и загуби. Контролирайте чувствата.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден за учене, за получаване и отдаване на знания по всички направления на живота. Някой ще получи и уроци, които съвсем не е искал и очаквал. В трудна позиция са хората с комплекси от детството, с липса на увереност в себе си, в чувствата и личния си потенциал. Търсете начин да повишите квалификацията си, запишете се за нов информационен курс. Ако се чувствате добре подготвени в дадена област, предайте опита си, търсете нова работа, която може да ви даде по-широко поле за изява.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Ден, свързан с образованието. И на сън може да получите полезна информация. Явете се на прослушвания и конкурси. Ще се опитват да ви привлекат и услужат хора, които отдавна ви харесват или напират да се включат във вашата работа, публична изява и сфера на влияние. Бъдете внимателни и избирателни във връзките. Търсете съмишленици. Планирайте генерални реформи в начина си на работа и живот още утре. Ако не ги направите, съдбата ще ги направи по болезнен за вас начин.
Стрелец
23 ноември – 21 декември
Трудно ще отстоявате права и лична територия. Ще си проличат комплексарите. Лъсват и някои пропуски в знанията ви, а това ще даде повод за клюки и интриги. Отнасяйте се внимателно с поверителната информация. Подходете методично към възложената работа и стигнете до корена на неща. Претупаните набързо проекти ще ви създадат затруднения, ще трябва да ги преправяте, да губите време и пари. Не се препоръчва участие в комисии, даващи някому оценка, ако сами не се чувствате компетентни по въпроса.
Козирог
22 декември – 20 януари
Отваряйте се очите. Съдбата ви дава знание, информация и възможност, която може да ви извади от кризата и осигури постоянна работа и заетост. Търсете среща с консултанти, специалисти и хора с високо ниво на компетентност, както и такива, които може да платят добре за експертното ви мнение и делови услуги. Ако сами се нуждаете от съвет, не го търсете при лаиците. Не се задоволявайте с повърхностни отговори, проучете изоснови въпросите, които ви вълнуват и не търпят повече изчакване и протакане.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Подходете добросъвестно и експедитивно към всичко, което трябва да се свърши, научи и представи в готов вид пред публика или пред някакво жури. Печелят хората, които са в час с изискванията на момента. Пазете свои и чужди тайни. Търсете личен контакт с хора, които биха ви осветлили по даден въпрос. Може да се провали едно пътуване за сметка на друго. Побързайте да подпишете обезпечаващи ви договори. Утре планетата на бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага на Рибите.
Риби
20 февруари – 20 март
Труден ден за родените в първата декада. Склонни сте да вършите работа и услуги на някого, който ви притиска и притеснява. Ден на комплексарите, на тези, които се оставят да бъдат потискани и използвани. Търсете си правата. Потърсете и мнението на специалисти и консултанти в нужната ви област. Всяка допълнителна информация ще ви дава възможност да се защитите от нелоялната конкуренция и от работодателите, които ви бавят заплатата. Предстоят неприятни, но наложителни срещи и разговори.

COMMENTS

WORDPRESS: 0