Братя Галеви се крият в Дубай?

Местонахождението на Пламен Галев и Ангел Христов е известно на прокуратурата. Държавното обвинение засега отказва да каже къде са бегълците от

Местонахождението на Пламен Галев и Ангел Христов е известно на прокуратурата. Държавното обвинение засега отказва да каже къде са бегълците от родното правосъдие.
По информация на „България Днес“ властите отдавна са намерили скривалището на бившите барети. Източникът ни намекна, че става въпрос за арабска страна, с която България няма договор за екстрадиция. Не уточни коя е екзотичната дестинация, но последно за двамата Галеви се твърдеше, че са в Дубай, въпреки че по-рано се появиха версии за остров Мавриций, Южна Африка и дори архипелага Галапагос.
Вчера се появи официално потвърждение, че държавното обвинение не е в неведение къде са Ангел Христов и Пламен Галев. Това стана, когато зам. главният прокурор Борислав Сарафов направи интересен коментар за установилия се в Сърбия Цветан Василев. Сарафов сравни положението на бившия банкер с това на Братя Галеви. „И той е издирван като тях, но го знаем къде е и няма присъда, а те имат. Всъщност и за тях подозирам къде са, но няма да кажа“, заяви Борислав Сарафов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0