Ново нападение над жена в неосветен участък, спасила се благодарение на самообладанието си

Цвети Попова от Видин публикува в социалната мрежа facebook покъртителна случка, която е преживяла вчера във Видин. Тя била нападната от неизвес

Цвети Попова от Видин публикува в социалната мрежа facebook покъртителна случка, която е преживяла вчера във Видин. Тя била нападната от неизвестен мъж. Развикала се и случайни хора осветили тъмната улица, на която била настигната от нападателя, цитирано от tribali.bg.
Ето разказа на жертвата:

„На 16 март 2015 г., понеделник, тръгнах на работа. Бях първа смяна. Излязох от къщи в 5.40 часа. Тръгнах по улица „Владикина“, обичайния маршрут за работата ми. Пресякох булевард „Панония“ и чух стъпки зад мен. Обърнах се и видях мъж. Нормално, всички бързаме за работа. Тази улица има един неосветен участък до Седмо училище в квартал „Строител“. Стигайки до този участък, въпросният мъж ме бе настигнал, хвана ме за косата и наведе главата ми напред. Паднах, а той ме влачеше. Имаше много локви. Имаше много кал. Каза ми да стана, отговорих, че не мога. Казах му да вземе чантата ми, той отвърна, че не я иска. Каза, че има нож. През цялото време ме държеше за косата. Теглеше ме в посока към игрището зад стадиона. Станах и отново паднах. Помислих си: оттук няма да мръдна. Започнах да го дера по краката, както си бях в калта. Започнах да крещя. Той ми запуши устата. Отблъснах ръката му и с всички сили крещях и виках за помощ. Удари ме с юмрук в главата. Аз не спирах да крещя. Не знаех какво ще ми се случи, ако спра да крещя. Изпуснах чантата си в калта и се уплаших още повече, защото там беше телефонът ми. От блока наблизо ни осветиха със силна светлина. Светлина, която го накара да ме пусне и да избяга. Светлината ме спаси. Не спирах да крещя. Добрах се до чантата си и звъннах на мъжа ми, а после и на телефон 112. Междувременно хората, които ни осветиха, бяха дошли при мен“, разказва изплашената жена. „Радвам се, че съм жива и пак мога да прегърна синовете си. Благодаря на хората от блок 10 в „Строител“, благодарение на намесата им съм жива. Поисках от работодателя ми да мина редовна смяна – той отказа. Сега съм уплашена и безработна. А ти, нападателю мой, някой ден ще се разминем в малкия ни град. Знай, аз няма да казвам, че имам нож – ще го усетиш“, пише Попова. 

На снимката: Нападнатата Цвети Попова 
Снимка: tribali.bg

COMMENTS

WORDPRESS: 0