Кулезич засегна Цветанов, че вече не е дясната ръка на премиера

Люба Кулезич влезе изключително остро в разговор с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и не отпусна хватката, докато не получи от него отго

Люба Кулезич влезе изключително остро в разговор с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и не отпусна хватката, докато не получи от него отговор: „Плащам цената“. Целта на водещата на „На светло“ по Нова телевизия беше да накара Цветанов да признае, че след оставката на наследника си Веселин Вучков, вече не е дясната ръка на премиера.
„Не сте ли притеснен от това, което се случи тази седмица“, подхвана Цветанов Кулезич. „Притеснен съм. Оставката на вътрешния министър измести фокуса от срещата с директора на ФБР, от срещата с президента на Азербайджан, от това, че влиза вече в сила новия закон за енергетиката. Затова беше и тази ярост на премиера – фокусът към всичко това се измести от оставката на вътрешния министър. Създаде се висок градус на напрежение в обществото. Решенията на Борисов бяха много бързи и точни, защото трябваше да бъдат пресечени спекулациите. Притеснен съм, че тези неща се използват от някои хора със спекулативни цели“, каза Цветанов.
Той допълни, че нито той самия, нито Веселин Вучков могат да бъдат включени в някакви сценарии.
„Изглежда, че сте елиминиран“, каза Кулезич. „Не мога да го опровергавам сега във вашето студио“, отвърна Цветанов. „Днес може би трябваше да се говори за политиката на правителството за енергийната ефективност, а сега темата е изместена“, завърши той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0