Ужас: Намериха телце на момченце, затворено в куфар

Телце на момченце, затворено в куфар, е намерено на 20 март в района на село Пасарел. При първоначалния оглед са констатирани следи от насилие.

Телце на момченце, затворено в куфар, е намерено на 20 март в района на село Пасарел. При първоначалния оглед са констатирани следи от насилие. Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмно кестенява коса, кафяви очи и светла кожа. Това съобщение бе изпратено днес до бургаските медии от пресцентъра на ОД МВР Бургас, с уточнението че СДВР търси съдействие за разкриване на тежко криминално престъпление
От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието. Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние.
Всички, които разполагат с данни, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

COMMENTS

WORDPRESS: 0